|
Тема
|
Закон за оръжието...
|
|
Автор |
KГБ-тo (стрелеца) |
Публикувано | 05.02.06 01:03 |
|
...за спортни цели.Някой може ли да ми го поразясни малко.Интересува ме ,защото се занимавам с I.P.S.C. 
| |
Тема
|
Има го в книжарниците
[re: KГБ-тo]
|
|
Автор |
TANFOGLlO ( Limited Custom) |
Публикувано | 05.02.06 09:00 |
|
Познаваме ли те друже? Щом се занимаваш с ИПСЦ не би трябвало да не си наясно със ЗКВВООБ и правилника за прилагането му 
| |
|
не претендирам за компетентност, но май за спорни цели може единствено .22 калибър къса цев
Редактирано от The GunMan на 05.02.06 10:22.
| |
|
За спортни цели няма никакви ограничения в калибър,дължина на цевта и т.н. , друг е въпроса обаче,че обикновено ги вписват за съхранение 
| |
Тема
|
Re: Има го в книжарниците
[re: TANFOGLlO]
|
|
Автор |
KГБ-тo (стрелеца) |
Публикувано | 05.02.06 21:09 |
|
Може би се познаваме,не мога да бъда сигурен без да знам кой стои зад псевдонима.Всъщност ме интересува частта за оръжие за спортни цели преди 18 години,защото ми остават още няколко месеца до навършването им.С останалата част от закона за огнестрелното оражие смея да твардя ,че съм запознат добре.
| |
Тема
|
[re: KГБ-тo]
|
|
Автор |
iosarian (от Параграфа) |
Публикувано | 05.02.06 23:03 |
|
Да ти го кажа с една дума без да те мотая - НЕВЪЗМОЖНО- дори факта че тренираш ИПСЦ - БЕЗ квалифициран тренйор и БЕЗ този спорт да е признат от БФСС те поставя в положениета на закононарушител
Si vis pacem,para bellum.
| |
Тема
|
[re: iosarian]
|
|
Автор |
KГБ-тo (стрелеца) |
Публикувано | 06.02.06 03:08 |
|
Е...Значи ще трябва да си чакам още няколко месеца. Благодаря все пак ,че се отзовахте на темата и отговорихте на вапроса
| |
|
|
|
|