Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:18 08.10.24 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Оптика за тази пушка!?  
Автор scheisser (непознат )
Публикувано25.01.06 21:51

Ами предлагат ми една оптика ТАСКО 4х20 за 10Лв нова!ето това ми е пушката

бие добре!китайска е,4.5!разбрах че оптиката се разваляла бързо при много силните пушки!незнам посъветвайте ме!не че си търся оптика ами тази е 10лв затова!

Редактирано от scheisser на 25.01.06 21:52.

Тема Re: Оптика за тази пушка!?нови [re: scheisser]  
Автор PESHO ot MARS (ЕКСПЕРИМЕНТАТОР)
Публикувано25.01.06 22:54

Ти нали не си вярваш че пушката която имаш е "мощна". Доколкото бяха публикували мнения в форума такъв тип оптика на пушка от класа на ХЪНТЪР 440 май изкарвала 1000 изстрела преди да се разпадне окончателно. Ама това китайско чудо можи и повече да изкара порови по назад във форума мисля преди около 6 месеца темите. Не ме взимай за специалист защото за моята въздушна пушка с много зор си намерих оптика и още не съм сигурен дали ще издържи пушката ми е ГАМО ХЪНТЪР 1250 (държа да отбележа от по-старото английско проиводство 4.5 мм) а оптиката е ПУ-1 3.5х

АКО ИСКАШ МИР, ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА

Тема Re: Оптика за тази пушка!?нови [re: PESHO ot MARS]  
Автор scheisser (непознат )
Публикувано26.01.06 10:00

ами да ти кажа работил съм на стрелбище и съм имал в ръцетеси хубави пушки и мога да определя!ок разбирам мнението!казвам ти става въпрос за 10лв

Автор idhk (HKholic)
Публикувано26.01.06 10:15

Оптика за въздухарка не ти требе. Само ядове ще береш с нея.

Accuracy equals consistency equals patience and vice versa

Автор PESHO ot MARS (ЕКСПЕРИМЕНТАТОР)
Публикувано26.01.06 17:12

Не си ме разбрал мисля че тази от 10 лв няма да ти свърши работа мнението ми е лично и честно казано нямам факти да го подкрепя. Но пък и от друга страна не си струва да да се купува по скъпа

АКО ИСКАШ МИР, ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА

Тема Re: Оптика за тази пушка!?нови [re: PESHO ot MARS]  
Автор ak1O1 (:-)
Публикувано27.01.06 23:29

Мойта е малко по-различна (чуплива) 3-9х20 1500 и е предела след това колкото и да я центроваш все е редосеялка
Мисля си все пак че оптиката ще надживее пушката

Автор techO7 (Liard)
Публикувано06.03.06 21:43

Като стана въпрос за оптики, искам да попиам колегите които са нясно - какво е мнението за ПСП 6х30 или не знам дали не е 28 - общо взето старите оптики от СВД. Обмислям покупката на такава, тъй като има добра подсветка /поне на книги и гледани снимки/ и според мен до известна степен е универсална - както става за огнестрелни, така и за въздуши пушки /според мен/. Дайте мнение моля и ако оптиката не си заслужава /все пак ми искат около 300 лв за нея/ какво друга бихте препоръчали за такава цена?

The Knowledge is Power, The Knowledge is not a crime

Тема Re: Оптика за тази пушка!?нови [re: techO7]  
Автор speedbullet (бивш новак)
Публикувано06.03.06 22:25

300 лева са вече прекалено за оптика за въздухарка ако ще и със златно бутало да е...
ползвам байкал 315 след около 2000 съчми/ особенно с баракудата - егати паура - на четири пет истрела се изхлузваше оптиката барабар със скобите та накрая завъртях една шестица в края на шейната/ таско 3-9х32 за 180 пари не издържа - коректорния винт по вертикала се откачи и шабата му заклини тръбата отвътре...
та мисълта ми е няма смисъл от оптика за тези гадини - отката при тях е различен не е като при огнестрелното - збъркани противоположни вибрации при двупосочен достатъчно мощен ритник от освободената пружина...

Тема Re: Оптика за тази пушка!?нови [re: speedbullet]  
Автор techO7 (Liard)
Публикувано07.03.06 12:45

моята идея беше за оптиката. тя ме интересува, не толкова, че ще я слагам на въздушна пушка

The Knowledge is Power, The Knowledge is not a crime

Тема Re: Оптика за тази пушка!?нови [re: techO7]  
Автор ak1O1 (:-)
Публикувано07.03.06 14:32

ако сложиш на въздушна пушка оптика която не е пригодена за такава ще я развалиш за отрицателно време

Тема За какво ти е?нови [re: scheisser]  
Автор TANFOGLlO ( Limited Custom)
Публикувано07.03.06 19:09

Да не би да стреляш по едър дивеч от голяма дистанция?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.