|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Дядо Мраз ....
|
|
| Автор |
tulski (7.62) |
| Публикувано | 23.12.05 11:32 |
|
|
Добрия старец ме зарадва с голямо братче на моето "Марго" , та вече съм собственик на ТТ /както се пееше в песента - изчистен, смазан, зареден /.
Пожелавам подобни приятни подаръчета на всички !
Весели празници!
| |
|
|
|
Това с ТТ-то ми звучи като да не си слушкал и дядо Коледа да те е наказал.....;) хихихи
нищо не искам и не мога...
| |
|
|
|
Човека е писал на Дядо Мраз и затова- ТТ,ако беше писал на Дядо Коледа- друг пищов  
| |
|
Тема
|
много си е як пищова
[re: diver66]
|
|
| Автор |
Stoiyan (непознат) |
| Публикувано | 23.12.05 17:42 |
|
|
Не че съм специалист ама много си е як пищова, мене ме кефи.
| |
|
|
|
Сравнен с какво?!
| |
|
Тема
|
Re: много си е як пищова
|
|
| Автор |
ДoнKиkoт (Не Кихот :-)) |
| Публикувано | 23.12.05 20:30 |
|
|
Разбира се, че си е як.
Личното оръжие за всеки човек е много скъпо и важно нещо. Положил е много усилия, докато се сдобие с него, много го е искал, силно е мечтал за него.
Разбира се, изключваме хората, които са го купили само да се праскат с него пред мадамите, но силно се надявам, че такива хора в тоя клуб няма.
Никой не може да убеди другия, че неговият пистолет е по-добър а не виждам и защо трябва да се опитва да го прави.
Аз лично мога само да кажа едно голямо ЧЕСТИТО на Тулския и да се присъединя към радостта му. Явно отдавна иска да има точно този пистолет, а сбъднатите мечти са хубаво нещо!
Дай Боже всекиму!!!   
| |
|
|
|
Толерантността е нещо прекрасно, а в този форум я има в изобилие. Не разбирам защо обаче трябва да твърдим, че ТТ-о е върха при положение, че аз лично по-голямо дърво от него не съм срещал. Да му е честит на човека и дано да го кефи. В края на краищата за всеки влак си има пътници...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
AC (Sixpounder) |
| Публикувано | 23.12.05 22:17 |
|
|
дайвър
ти започна с това, че не бил готин бре. самият собственик (Честито) не твърдеше нищо относно ТТ-то. просто си споделяше радостта от новата покупка.
замисли се как щеше да се чувстваш ако се бяхме изразили по-категорично относно лятния пистолет, който мислиш да си купиш. без шегите и без майтапите :)
с други думи, напълно съм съгласен с Кикота.
When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.
| |
|
Тема
|
[re: AC]
|
|
| Автор |
iosarian (от Параграфа) |
| Публикувано | 24.12.05 16:16 |
|
|
Мене лично АЦ тая толерантност нещо ме нерви - щото съм нетолерантен по природа сигурно - тук заприличва на форум не на пищовджии а на меки китки - и това хубаво и онова хубаво ... и като някой плющи простотии да го милваме само по главата с фразата - не така бе мама - не така - кикикикикик
Si vis pacem,para bellum.
| |
|
Тема
|
[re: iosarian]
|
|
| Автор |
AC (Sixpounder) |
| Публикувано | 24.12.05 21:27 |
|
|
ми не виждам кви глупости е написал Тулски
да, прав си, че толератността не е и не трябва да е на всяка цена, и все пак не виждам що трябва да си плюеме по пищовите.
то ако тръгнем да се плюем накрая всички ще сме наплюти, не само тия с ТТ-тата и ще заприлича на всички други клубове.
ПС ти си първият човек дет ме е обвинил в прекалена толератност Питай ги тия в лафа кво мислят по въпроса.
When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|