Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:45 01.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Дядо Мраз ....нови  
Автор tulski (7.62)
Публикувано23.12.05 11:32

Добрия старец ме зарадва с голямо братче на моето "Марго" , та вече съм собственик на ТТ /както се пееше в песента - изчистен, смазан, зареден /.
Пожелавам подобни приятни подаръчета на всички !

Весели празници!

Тема Re: Дядо Мраз ....нови [re: tulski]  
Автор diver66 ()
Публикувано23.12.05 14:07

Това с ТТ-то ми звучи като да не си слушкал и дядо Коледа да те е наказал.....;) хихихи

нищо не искам и не мога...

Тема Не бе........ [re: diver66]  
Автор TANFOGLlO ( Limited Custom)
Публикувано23.12.05 14:19

Човека е писал на Дядо Мраз и затова- ТТ,ако беше писал на Дядо Коледа- друг пищов

Тема много си е як пищованови [re: diver66]  
Автор Stoiyan (непознат)
Публикувано23.12.05 17:42

Не че съм специалист ама много си е як пищова, мене ме кефи.

Тема Re: много си е як пищованови [re: Stoiyan]  
Автор diver66 ()
Публикувано23.12.05 18:18

Сравнен с какво?!

Тема Re: много си е як пищованови [re: diver66]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано23.12.05 20:30

Разбира се, че си е як.

Личното оръжие за всеки човек е много скъпо и важно нещо. Положил е много усилия, докато се сдобие с него, много го е искал, силно е мечтал за него.
Разбира се, изключваме хората, които са го купили само да се праскат с него пред мадамите, но силно се надявам, че такива хора в тоя клуб няма.

Никой не може да убеди другия, че неговият пистолет е по-добър а не виждам и защо трябва да се опитва да го прави.

Аз лично мога само да кажа едно голямо ЧЕСТИТО на Тулския и да се присъединя към радостта му. Явно отдавна иска да има точно този пистолет, а сбъднатите мечти са хубаво нещо!

Дай Боже всекиму!!!

Тема Re: много си е як пищованови [re: ДoнKиkoт]  
Автор diver66 ()
Публикувано23.12.05 21:59

Толерантността е нещо прекрасно, а в този форум я има в изобилие. Не разбирам защо обаче трябва да твърдим, че ТТ-о е върха при положение, че аз лично по-голямо дърво от него не съм срещал. Да му е честит на човека и дано да го кефи. В края на краищата за всеки влак си има пътници...

Тема Re: много си е як пищованови [re: diver66]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано23.12.05 22:17

дайвър
ти започна с това, че не бил готин бре. самият собственик (Честито) не твърдеше нищо относно ТТ-то. просто си споделяше радостта от новата покупка.

замисли се как щеше да се чувстваш ако се бяхме изразили по-категорично относно лятния пистолет, който мислиш да си купиш. без шегите и без майтапите :)

с други думи, напълно съм съгласен с Кикота.

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.

Тема Re: много си е як пищованови [re: AC]  
Автор iosarian (от Параграфа)
Публикувано24.12.05 16:16

Мене лично АЦ тая толерантност нещо ме нерви - щото съм нетолерантен по природа сигурно - тук заприличва на форум не на пищовджии а на меки китки - и това хубаво и онова хубаво ... и като някой плющи простотии да го милваме само по главата с фразата - не така бе мама - не така - кикикикикик

Si vis pacem,para bellum.

Тема Re: много си е як пищованови [re: iosarian]  
Автор AC (Sixpounder)
Публикувано24.12.05 21:27

ми не виждам кви глупости е написал Тулски

да, прав си, че толератността не е и не трябва да е на всяка цена, и все пак не виждам що трябва да си плюеме по пищовите.

то ако тръгнем да се плюем накрая всички ще сме наплюти, не само тия с ТТ-тата и ще заприлича на всички други клубове.

ПС ти си първият човек дет ме е обвинил в прекалена толератност Питай ги тия в лафа кво мислят по въпроса.

When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.