Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:17 14.10.24 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Пристигнаха ЧЗ-татанови  
Автор TANFOGLlO ( Limited Custom)
Публикувано09.12.05 20:50

Днес пристигна доставката от Чехия- едно ЧЗ Тактикъл Спорт кал.40 ,което го бях поръчал за мене,но по братски го отстъпих на Злати и два броя от хита в Птодукшън ЧЗ 75- СП 01 Дошъл е и един Варминт ЧЗ-452-2 Е,има и пълнители 5 и 10 зарядни за малокалибрени пушки ( бърно 1 и 2, ЗКМ ). Цените са специални за клубарите! Ако някой се интересува,може да се обади на г-н. Димитров от Елмет Инженеринг -0887 568334 или на 02 974 34 00. Цените за клубарите са : ЧЗ Тактикъл Спорт-1658 лв. 3 пълнителя,рекойл буфери,резервни затворни задръжки(4 бр.), двустранен предпазител и още много резервни джунджурии, 17 заряден в .40 S&W и 20 заряден в 9Х19!!!!! , ЧЗ 75 СП 01-1036лв. 18 заряден!!!!,релса за фенер или лазер,двустранен предпазител, ЧЗ 2075-РАМИ-966 лв. , ЧЗ 452 -2Е Варминт Лукс- 621 лв. Ако има желаещи,може да се направи заявка за ЧЗ Так. Спорт в кал. 9Х19 или . 40 S&W в която ще се включа и аз , за да няма оскъпяване заради разрешителните Срок на доставката- 35до 40 дни. Тази заявка се забави заради Варминта,защтото трябвало да се съберат заявки за поне 50 пушки,за да ги направят в завода. Всичко вече е отработено за следващите доставки,така че подавате документи и докато станат готови-пищовите са пристигнали
Сайта на ЧЗ-

Редактирано от TANFOGLlO на 09.12.05 22:15.

Тема Re: Пристигнаха ЧЗ-татанови [re: TANFOGLlO]  
Автор marlex (Advocate)
Публикувано09.12.05 21:36

Айде да ти е честито и на тебе Варминта и на всички, които се спрат на ЧЗ-тата.И аз ги уважавам
Наистина много се забави този транш, RAMI-то беше за един мой приятел който днес, като ми се обади направо не повярвах, че вече е в ръцете му, като го простреля ше го пробаваме - за сега това е първия в БГ / малко пластмасово ЧЗ за носене /.
Дано занапред става по-бързо... и браво на Димитров, че дава по-тънки цени за нас

"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"

Тема Варминта го отказахнови [re: marlex]  
Публикувано09.12.05 21:39

Изтече ми разрешителното и го отказах,но съм го капарирал,така че може да го вземе някой от клубарите,за да е в добри ръце!

Тема Re: Пристигнаха ЧЗ-татанови [re: TANFOGLlO]  
Автор g92 (непознат )
Публикувано11.12.05 19:48

Пристигнаха ли пълнители за ЧЗ-та и дали ги има в магазина в Младост?

Тема Не знам точно какви ти трябватнови [re: g92]  
Публикувано12.12.05 11:48

Дошли са някакви пълнители,но не знам какви точно ти трябват,така че ако искаш обади им се и ги попитай

Тема Re: maitapi....нови [re: TANFOGLlO]  
Автор kouzi (cenitel)
Публикувано13.12.05 11:16

Hodih da vidia novoto CZ P-01 i da vi kaja si e dosta tejko jeliazo...no spored nujdite na vseki....Niama goliama razlika ot 75 B,samo rezlsata i po-golemia palnitel,maitapa beshe che ne mu bachkashe dekokara, probvah s trenirovachnia patron ama pak nein!Malko po-machno se zarejda...ne znam dali ne sa mi slojili po-iaka prujina sa po-barzo prezarejdane,chetoh pri Chehite ze sa mu podobrili skorostrelsnostta, ta moje i tova da e....Opredeleno otkata shte e po-malak...Dali shte stava obache za starite adaptori 22lr.???

Тема Re: разликата ..нови [re: kouzi]  
Автор lvo lll (Ag008)
Публикувано13.12.05 11:55

е само че ... CZ SP-01 размазва всички в Продукшън за момента
сега на световното ... победителя е с такова оръжие ... предния беше с Глок

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

Тема Важно енови [re: lvo lll]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано13.12.05 21:23

Най-вече задпистолетното устройство.

Тема има и още......нови [re: lvo lll]  
Публикувано14.12.05 10:50

С ЧЗ СП-01 до момента е спечелено следното от ЧЗ Тийм - Европейски щампиони-отборно и 1 и 3 място индивидуално,на уърлд шуута в Еквадор също станаха отборни шампиони,а в индивидуалното 1 и 3 място,в сайта им има още много информация за успехите им не само в Продукшън

Тема Днес си го поръчах.........нови [re: TANFOGLlO]  
Публикувано15.12.05 17:18

Днес отидох и си го поръчах- ЧЗ 75 Тактикъл Спорт - .40S&W за 1658 лв. Цена по-малка от един сериен Зиг Зауер П226 например
,както казват хората,като си купуваш ЧЗ плащаш по-малко,отколкото получавашАко някой се е решил да си го купува нека да побърза,защото във вторник се изпраща заявката,засега сме двама,но както се казва-колкото повече-толкова повече

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.