Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:57 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Тема Един малко глупав въпроснови  
Автор Peace_lover (минаващ)
Публикувано02.12.05 01:31

При всички пистолети ли трябва първоначално да се зареди с издърпване на затвора когато се постави пълнителят или не? И при смяната на всеки пълнител ли се извършва първоначално зареждане, за да бъде произведен първият изстрел или има чалъм това да става автоматично?

Тема Re: Един малко глупав въпрос [re: Peace_lover]  
Автор idhk (HKholic)
Публикувано02.12.05 08:08

Da, purvona4alno na vsi4ki trqbva.

Pri prezarejdane, zatvora ostava v zadno polojenie i sled kato vkarash noviq pulnitel i go spusnesh obratno zatvora nqma smisul da zarejdash cefta pak v protiven slu4ei shte ustane6 s patron po malko . Ako ako si spusnal po nqkakva pri4ina zatvora predi da vkarash vtoriq pulnitel to pak trqbva da zaredish.

Accuracy equals consistency equals patience and vice versa

Тема Re: Един малко глупав въпроснови [re: Peace_lover]  
Автор grizi (BG)
Публикувано02.12.05 10:22

При всички трябва да зареждаш няма как
Единственият чалъм да не се мъчиш да натискаш листчета или да дърпаш затвора е при презареждането като от първият пълнител не изстреляш последният патрон и го оставиш в цевта тогава презареждаш и кат дръпнеш спусъка пистолета почва новия пълнител пести се време ама трябва да помниш винаги да си вадиш пръста от спусковата скоба че при презареждането на пълнителя да не стане някой сакатлък

Тема Re: Един малко глупав въпроснови [re: grizi]  
Автор Peace_lover (минаващ)
Публикувано02.12.05 10:56

Че то може ли да си броиш пък патроните всеки път като стреляш, че да си сигурен кога си стигнал до последния

Тема Re: Един малко глупав въпроснови [re: Peace_lover]  
Автор grizi (BG)
Публикувано02.12.05 11:15

Е не ме разбирай буквално де

Последният го казах примерно
Аз на пример правя така
Сценка с 25патрона примерно, аз имам 2 пълнителя по 17 блъскам патрони до горе (начи стават 34) и са впускам на юруш стрелям квот стрелям и кат ми се стори че прекалявам с единият пълнител сменям другият обикновенно разликата в предположението ми е около 1-2 патрона (тоест остават 2 или 3 патрона в първият пълнител) ама няма лошо щото кат има някой и друг патрон в пълнителя изпада по лесно от ръкохватката

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.