|
Тема
|
Въпрос за Silma
|
|
Автор |
big_hunter (непознат
) |
Публикувано | 10.11.05 21:16 |
|
Имам Silma 70 миналата събота я прострелвах с 5 бренекета Rottweil magnum на разтояние 100 метра.При лек страничен вятър групирах куршумите в 10кв.см. обаче на около 35 см. от мишената<бутилка 2 литра> по посока на вятъра.Иска ми се да знам дали причината е в мен в пушката или вятъра е оказал влияние.Моля колеги дайте мнение.Благодаря ви.
| |
|
Еми причините са 4 и 2 от тях си посочил- вятър,стрелец и цевите(шокове) и куршумите които стреляш.Пробваш правиш най добрата група с даден вид и марка патрони и започваш тренировки за усъваршенстване.А за Силма знам че са добри оръжия имам 2 приятели които ползват тази марка оръжие но само за пъдпадък и са много доволни от тях.
Пробвай и Успех
| |
Тема
|
Re: мерни прибори
[re: 5OBMG]
|
|
Автор |
kouzi (непознат
) |
Публикувано | 11.11.05 16:44 |
|
Колега виж си също и мерните прибори, ако казаваш че си ги групирал в 10см то не толкова пушката или муницията или шокове(нали е бренеке?!?)а по вероятно е да е вятър или разместен мерник/мушка(ако подлежат въобще на коригиране.....
Успех
| |
|
Благодаря за препоръките колеги, утре <събота> след лова ще прострелям отново пушката с необходимите корекции.Иначе аз също съм много доволен от нея,много ми е удобна.Със 76см. цеви и сменяеми шокове е много точна и далекобойна.Надявам се да не ме разочарова утре
| |
|
|
|
|