Тема
|
Някой да е срещал Walther P99 Compact
|
|
Автор |
P26 (непознат
) |
Публикувано | 26.10.05 15:19 |
|
Някой да е срещал Walther P99 Compact по българските магазини?
|
|
Тема
|
Re: Някой да е срещал Walther P99 Compact
[re: P26]
|
|
Автор |
grizi (BG) |
Публикувано | 26.10.05 15:50 |
|
Срещал съм S&W Р99 Compact което е същото 
[image]http://www.smith-wesson.com/wcsstore/SmWesson/upload/images/firearms[/image]
Редактирано от grizi на 26.10.05 16:07.
|
|
Тема
|
Спомени за място и цена...
[re: grizi]
|
|
Автор |
P26 (непознат
) |
Публикувано | 26.10.05 17:08 |
|
И в кой български магазин е била срещата? И някакъв спомен за цена?
|
|
Тема
|
Re: Спомени за място и цена...
|
|
Автор |
grizi (BG) |
Публикувано | 26.10.05 17:19 |
|
Има го в представителството на Смит на Раковска няколко пресечки преди да излезеш на канала цената беше около 1300лв.  
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
diver66 () |
Публикувано | 26.10.05 22:46 |
|
Отиди в ДЖИМ. Там е нов. Има няма 100 изстрела. Мен лично не ми хареса. Дълъг спусък (няма свършване), засечки и някаква странна вибрация след изстрел. СМИТ-а във ВИП-а мисля, че е ~1000лв. На самият него пише патентед валтер п99. Иначе като ръкохватка и външен вид е готин. 1-1 Валтер.;) Както казва Иво3 Бонд. Джеймс Бонд;)
нищо не искам и не мога...
|
|
Тема
|
[re: diver66]
|
|
Автор |
grizi (BG) |
Публикувано | 27.10.05 11:28 |
|
Що бе
Мене пък ми харесва като цяло и кат изключим глупавият откат де
Специално от компакта съм много впечатлен казвал съм го и преди имам едно много добро приятелче с такъв и бая гилза съм навъртял с неговият и ме кефи а и той е такъв парлапан че след някоя и друга година S&W трябва да му откупят пищова и да го показват по стрелковите шоута кат най дуракоустойчивата машина на всички времена 
Интересно защо си останал с такова впечатление от пищоля в The Gym
Аз съм гърмял и с подобен на него само че тактикъл изпълнението и също много ми хареса  
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
diver66 () |
Публикувано | 27.10.05 18:56 |
|
Ами понеже една вечер във ВИП-а поцепих 10-ките с оргинала, на другият ден реших да пробвам в ДЖИМа същото със Смита и хич не ми хареса, ама това си е лично мое мнение. Може да съм бил уморен или светлината да е била различна....Знам ли. По принцип скритият ударник и тази форма ме кефят. За разлика от глога има и декокер, както и по самата игла разбираш има ли патрон в цефта или не, ама не можах да стрелям прецизно а и големият откат за бърза стрелба май не е много удачен. В края на краищата ако пича го кефи да го взима.....Малък, компактен, полимерен и по-ефтин от Глог. Май дългият спусък беше най дразнещ, ама може и да се свиква.....
нищо не искам и не мога...
|
|
Тема
|
SW99 май е спрян
[re: diver66]
|
|
Автор |
P26 (непознат
) |
Публикувано | 27.10.05 21:09 |
|
Дано наистина да го има из България, защото май е спрян от производство освен за големи поръчки от армия и полиция. Заменен е с SW990 (той и P990). А DAO за мен е DOA (dead-on-arrival "умрял още при доставката")
|
|
Тема
|
Re: SW99 май е спрян
|
|
Автор |
diver66 () |
Публикувано | 27.10.05 22:23 |
|
Ами има ги и двата (П99 и П990) във ВИП-а na 1300лв. Имаше и един втора употреба (П99) за 800лв. Иначе 990 няма и декокер.
П.П. Виждал съм П88 Компакт и П99. П99 компакт не знам дали има. Дано не бъркам нещо.
нищо не искам и не мога...Редактирано от diver66 на 27.10.05 22:26.
|
|
Тема
|
Re: SW99 май е спрян
|
|
Автор |
grizi (BG) |
Публикувано | 28.10.05 10:02 |
|
Не се връзвай да си взимаш само ДАО
П99ката има най умно измисленият УСМ от всички които съм виждал
Имаш 3 в 1 ДА, СА и полувзвод отделно че това може би е и един от най безопасните пищови след кат си декокнал 
|
|