|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Как да комбинирам оръжията при стрелба
|
|
Автор |
Любoпитcтвaм (Предател) |
Публикувано | 19.10.05 04:28 |
|
Момчета, Змийке, имам едно оплакване - не мога да комбинирам оръжията при стрелба.
На стрелбището ни има Глок 19, Макаров, револвер Таурус, който още не съм пробвала и ЧЗ 75. Винаги започвам с ЧЗ-то. Нещо като навик ми е, защото отката му не е изморителен и мога да си позволя (чисто финансово) да стрелям повече с него. Да, ама след него искам и с другите да гръмна малко. Често избирам Глока. С който обаче не съм никак точна. Даже напоследък ме стряска отката.
Странното е, че в началото стрелях само с Глок-а и с Макаровия, защото нямаха малокалибрено оръжие и с тези двете се справях добре. А сега не се получава.
Да взема да спра комбинациите ли, какво?
Или първо да стрелям с големия калибър, след това с ЧЗ-то?
Редактирано от Любoпитcтвaм на 19.10.05 04:33.
| |
Тема
|
Re: Как да комбинирам оръжията при стрелба
[re: Любoпитcтвaм]
|
|
Автор |
Jose (sixshooter) |
Публикувано | 19.10.05 09:39 |
|
Щом ти е неприятен отката пробвай нещо по-слабо. Например .38 Special. Гръмни няколко пъти, може и да ти допадне...Особено ако има уадкътъри на стрелбището...
Със Smith&Wesson си по-убедителен...
| |
|
CZ75 не е ли също 9х19?!
нищо не искам и не мога...
| |
Тема
|
[re: diver66]
|
|
Автор |
rpg22 (снайпера) |
Публикувано | 19.10.05 09:48 |
|
ЧЗ-то има адаптер за .22lr и тя явно стреля с него а не с оригиналните 9х19. При ЧЗ-то в 9х19 на мен ми се струва по-голям отката от глога. Също така на стрелбището липсват оръжия в друг калибър освен изброените.
За .38 той нали можеше да се слага в .357маг или се бъркам нещо?
| |
Тема
|
[re: rpg22]
|
|
Автор |
diver66 () |
Публикувано | 19.10.05 09:57 |
|
Явно мнението за отката е субективно. Понеже Иво 3 много ми похвали ЧЗ75 напоследък гърмя с него и според мен отката е доста по лек от на Г17 или Г19, но може нещо да се бъркам. А адаптери има почти за всички пистолети. Намерих даже и за ГЛОГ на цена 150$ ама никой не ще да ги внася.
нищо не искам и не мога...
| |
|
Във всяка ръка по един пищов, а в зъбите - камата!   
| |
Тема
|
[re: diver66]
|
|
Автор |
rpg22 (снайпера) |
Публикувано | 19.10.05 10:33 |
|
Сигурно много зависи чувството за откат от това как ти е хвата. На мен ръката ми залепва за глога докато за ЧЗ-то не толква. Цевта на второто също ми се вижда по-високо изнесена докато при глогинчо е по-близо до ръката(то и това е субективно )
| |
Тема
|
[re: rpg22]
|
|
Автор |
grizi (BG) |
Публикувано | 19.10.05 14:09 |
|
За .38 той нали можеше да се слага в .357маг или се бъркам нещо?
Ей РПГ може ли такъв въпрос от участник в 2 оръжейни форума 
Разбира се че може
обратното не може (357 в барабан за 38ми )
357 е по-дълъг от 38ми и не може да се затвори барабана та да не се объркаш и да го пръснеш от по-силният заряд 
Редактирано от grizi на 19.10.05 14:12.
| |
|
Аз точно това се чудих снощи, като писах темата - адаптера ли е за .22 калибър или адаптера е за 9х19.
| |
|
Изпострелям сичкото живо, пък себе си ше пробода по крака с ножа, като се исухли' от устата, щото ще се ошашавя от гърмежите 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|