Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:47 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема makarov ili ...нови  
Автор bowhunter (непознат )
Публикувано05.09.05 12:08

Zdraveite specove na oryjieto! Nadali nqkade 6te namerq po kompetentno mnenie ot va6iq forum otnosno vyprosa koito mi pylni glavata ot izvestno vreme. A sega na vyprosa. Zna4i izkarah razre6itelnoto predi godina i ne6to no se naloji da izlqza izvyn Bulgaria i sega se vyrnah i re6ih nai nakraq da si zakupq oryjieto. 4esno kazano ne sym maniqk na tema pistoleti i nqmam namerenie da pruskam suma pari za pistoleta. Zatova izbrah Bylgarskiqt makarov za6toto mi e po djoba pyk i kato cqlo 4uvam dobri otzivi za nego. Ako mojete da me posyvetvate sa drugi marki i modeli na cena okolo 300-400 lv. Mnogo 6te vi byda blagodaren 4ao i dai boje vsekimu pove4e popadeniq v desqtkata

Тема Re: makarov ili ...нови [re: bowhunter]  
Автор Sargon lll ()
Публикувано05.09.05 18:15

Аз бих си взел ТТ. Имаше внос на китайски ТТ преди доста време - супер са. Продават се обаче стари, рециклирани - не са стока, често скоро проявяват дефекти, много често точно в заключването.

Автор diver66 ()
Публикувано05.09.05 19:15

Колега, май си се прецакал. Разрешителното ти за закупуване важи 3 месеца. След това изгаря. Провери за да не останеш неприятно изненадан като отидеш в магазина.

обикновен п******т

Тема Абенови [re: bowhunter]  
Автор PESHO ot MARS (ЕКСПЕРИМЕНТАТОР)
Публикувано05.09.05 20:39

Ако питаш мен си вземи Макаров не ТТ защото почва да става проблем с патроните и до някоя друга година ще спрат да ги разпространяват (щото производството им в България е спряно мисля около 195.. и някоя си) И ако си вземаш български макаров си вземи нов но то стария армейски модел не тези нови рендета плащаш повече пари а не получаваш нищо (студено кована цев и прочие неща нещо не ми звучат истински не можаха да направят полетата 6 например) ако искаш и това е моя съвет си вземи руски Байкал 442 или по-добре модернизираният Макаров печелиш 12 патрона вместо 8 (вярно трябва добре да се грижиш за недоклатената конструкция на пълнителя) 6 полета в цевта вместо 4 според мен по-добро отколкото на българските хикелово покритие и възможност евентуално да стреляш с новите усилени 9Х18 патрони дето само ги няма в България ама все пак.И за десерт първо си изкарай ново разрешително па после се разходи по магазините ела на Герена например на раздумка и ще намериш вярното решение за себе си (щях да забравя руснаците вече монтират ключалката на пълнителя горе не знам обаче как работи )

42

Автор Jose (sixshooter)
Публикувано05.09.05 23:21

Стара армейска Макарена му е майката...Колкото до 12-те патрона...не го слушай Пешо... Той ходи с 6 !!!

Със Smith&Wesson си по-убедителен...

Тема Re: makarov ili ...нови [re: Jose]  
Автор PESHO ot MARS (ЕКСПЕРИМЕНТАТОР)
Публикувано06.09.05 00:37

ЕГАТИ ПРЕДАТЕЛЯ УУУУ...
А сега насериозно може да ходя с 6 ама на морето не посмях да го помъкна диамантчето ми си взех стария верен Байкал и мога да ти кажа че ми беше адски приятно да си го нося все пак е по лек и компактен така че за нищо на света не се отказвам и от него (не бих го продал например само и само да си освободя място в разрешителното за един Глок)

42

Тема Re: makarov ili ...нови [re: PESHO ot MARS]  
Автор GLOCK 17 (новак)
Публикувано06.09.05 18:03

Земи си един макаровец от армейските и забраваш за проблемите.Аз съм съгласен с PESHO ot MARS , глок си имам,но него давам за револвер.

Автор пopyчиk Pжeвckи (същият)
Публикувано06.09.05 18:31

Гледай сега, то тука из клуба всички си викаме, че неговото гардже е най-убаво, та поради тая причина и аз ще кажа - армейски Макаров от старите..
А ТТ-то си е старо оръжие все пак, плюс това е с някой недостатъци. Вярно, дет се вика от 100 метра вол мое да утрепеш с него, ама в България волове не останаха, тъй, че нека си ги пазим.
Пък и мисли си за кръста, и си го пази. Едно ТТ ако го носиш постоянно, лумбагото ти е в кърпа вързано

П.С. Привет на клуба след месеца на отпуските!

Автор bowhunter (непознат )
Публикувано06.09.05 18:44

blagodadq za edinodu6ieto. Ami ima li variant da e revolver? Hi4 ne izglejdat zle. A pyk otnosno stariq armeiski makarov tuka v www.oragie.com ima i pi6e star armeiski makarov pyk nikakva razlika s po gornite modeli otnosno harakteristikite. 6to tyi be

Автор gligan78 (познат вече)
Публикувано06.09.05 20:07

Po vanshen vid razlikite sa malki,no nachina na obrabotka i materiali sa drugi ot tam idvat i po dobrite kachestva na armeiskia variant,zatova te savetvat i drugite.
No izbora si e tvoi

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.