|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Някой ходи ли до изложението в НДК? Впечатления?
Гледам пак ВИП-а са с най-добпия ПиАр:
Както и преди година, най-големите опашките се извиха пред щандовете на столичния оръжеен комплекс VIP
Цялата статия
И не мога да подмина поредния журналистически бисер:
СПРЕЙ ГОНИ АПАШИТЕ С РЕВ НА САМОЛЕТ  
П.С.
Още ли правят проблеми на входа...защото като си спомня преди две години с една приятелка какви разправии бяха заради газовика и Т.е. каквото и да носиш трябва да го оставиш някъде или можеш да влезеш с него?
Редактирано от Иcтopиka(нoвoбpaнka) на 08.09.05 02:55.
| |
|
С две думи изложението беше ис вери тъпо...
| |
|
Подкрепям напълно мнението - много зле
| |
|
С болка на сърце трябва да призная, че според мен, изложението в НДК е по-добро от това в Експо-то, изключая това, че имаше огромен проблем с вентилацията (по-точно казано - вентилация нямаше изобщо и остро се усещаше липсата на въздух, за сметка на щедрия мирис на никога не срещали дезодорант мъжкари, блъскащи се радостно пред щандовете, който ви залива вълна след вълна, след вълна.)
Наистина всички губим от това, че изложенията са разпръснати на две места. Добре все пак, че се паднаха по едно и също време.
Спокойно можеха да се запълнят двете зали на експото и всички изложители да са на едно място и въздух и простор да има и всички да са доволни и щастливи, ама а де!
| |
|
Ами аз бях на ЕКСПОТО и по-скапано нещо трудно може да се организира. Има 5 щанда на кръст. Изобщо не си губете времето да ходите до там. Освен няколко ГЛОГ-а на по-добва цена не видях нищо интересно. Утре мисля и през НДК да се разходя.
обикновен п******т
| |
Тема
|
Re: Изложението в НДК?
[re: diver66]
|
|
Автор |
ДoнKиkoт (Не Кихот :-)) |
Публикувано | 08.09.05 21:10 |
|
Еее, силно казано.
Има си какво да се види - най-вече приятели и познати, че и други работи.
Не са толкова начесто оръжейните изложения, че да си позволим да ги пропуснем без уважителна причина 
| |
|
А последния ми въпрос някой ще отговори ли? Оставяхте ли си който каквото има на входа,проверяваха ли ви въобще?
| |
|
Не.Никой не гледа.Ама то няма идея да ходиш.Тая година е много зле тва в НДК.
"The One,
who owns the minigun,
fears not!"
Сун Дзъ в модерен вариант.
| |
Тема
|
Re: Изложението в НДК?
[re: diver66]
|
|
Автор |
HK-BG (HKholic) |
Публикувано | 09.09.05 09:00 |
|
Бе чак тъпо. Едва ли това е НДК, е кой знае колко по-добро.
И все пак това експо не е на тема оръжия, а лов, риболов и спорт.
IN A WORLD OF COMPROMISE, SOME DON'TРедактирано от HK-BG на 09.09.05 09:06.
| |
|
Не си го оставяхме. Нито на едното, нито на другото.
Що е то оръжейно изложение, което трябва да се посещава от обезоръжени?
Само на "Секюрити" те събличат едва ли не по бельо, затова вече няма да ходя повече там. Няма да е загуба нито за мен, нито за изложителите.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|