|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
"Ние не се страхуваме!"
|
|
Автор |
T.Rex (свестен луд) |
Публикувано | 16.07.05 17:35 |
|
Свободно можете да кажете на чалмалиите, че животът продължава и не се поддаваме на провокации, щото не сме от плашливите...
Ако някой изпрати снимка, нека я тури и тук... 8)
Редактирано от T.Rex на 16.07.05 17:41.
| |
Тема
|
Re: "Ние не се страхуваме!"
[re: T.Rex]
|
|
Автор |
pr999 (новак) |
Публикувано | 18.07.05 20:36 |
|
Може да си навлека гнева на много хора, но помислете над следните факти:
1. Защо тези атентати във Великобритания се случиха точно в този така неподходящ за правителството момент?
2. Защо точно преди атентатите в САЩ определени хора са били изведени от двете кули и от тази група хора няма изобщо пострадали?
3. Защо непосредствено след атентатите в САЩ единствените, които получават разрешение веднага да напуснат страната, са роднините на Осама Бин Ладен?
Списъкът с въпросите може и да е по-дълъг, но никой не коментира тези факти. Може би са крайно неудобни......
| |
Тема
|
[re: pr999]
|
|
Автор |
ДoнKиkoт (Не Кихот :-)) |
Публикувано | 18.07.05 21:50 |
|
Пък и така или иначе ще останат без отговор... 
| |
Тема
|
[re: ДoнKиkoт]
|
|
Автор |
pr999 (новак) |
Публикувано | 18.07.05 21:54 |
|
Медалът има две страни.............
| |
Тема
|
|
|
Автор |
motkasht se (пристрастен) |
Публикувано | 18.07.05 22:32 |
|
Няма как да го покажа, ама от бая време мажа куршумите , дето нося със свинска мас, ако се наложи да освиткам мюсюлманин да не ходи в рая.
От друга страна никога не ме е било страх от терористите, дет вика баба ми ако ми е писано да ме обесят, няма как да се удавя.
Дори и най-големия им удар досега беше с 4000 жертви и 2 сгради съборени, от 300 милиона жители на сащ шанса на мен да се случи е пренебрежимо малък.
И то беше преди 4 години, оттогава само касетки с речи успяват да скалъпят.
"Хайде, хайде! Гасете по-бързо лампата и да си лягаме!" казало седмото джудже...
| |
Тема
|
[re: pr999]
|
|
Автор |
AC (Sixpounder) |
Публикувано | 18.07.05 23:24 |
|
Специално третият въпрос е коментиран до умопобъркване и то по световни медии от типа на CNN (много от които са анти-Буш). Въпрос на малко проучване е да намериш отговорите.
Не съм се интересувал достатъчно, защото не вярвам в конспирационните теории по въпроса, но съм сигурен че и другите ти два въпроса могат да бъдат отхвърлени с факти. Но всеки има право да вярва в каквото си иска стига това да не наранява гражданските права на другите, нали така, а и клуб Оръжие май не е подходящо място за дискусии на тема политика (а е неизбежно да се стигне до такива накрая).
When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.
| |
Тема
|
[re: AC]
|
|
Автор |
pr999 (новак) |
Публикувано | 20.07.05 17:51 |
|
Ще ми бъде интересно да прегледам нещо по тази тема. Професията ми ме е научила да гледам обективно на нещата едва когато се съпоставят всички факти може да се направят някакви обосновани изводи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Borislav (Анти) |
Публикувано | 20.07.05 18:17 |
|
На чалмалиите не им дреме, защото всички западни правителства и израелците досега показват, че се плашат от тях.
Блеър вече иска да прави събрания с екстремистите, американците съдят войниците си и Израел си гони собствените хора, защото правителството обещало Газа на палестинските шефове.
Много от обикновените граждани също са се видиотили. Майката да две сестри (от САЩ), които са доста ранени от лондонските бомбаджии, оня ден даде интервю, че не била изобщо сърдита на бомбаджиите. Колко ненормален трябва да си, за да разсъждаваш така. Изглежда, че наистина си го заслужаваме.
Друго, което ме притеснява, е как тези самоубийци в Лондон са имали всички лични документи с тях? Нали като правиш бомбаджийства трябва да оставиш минимална или никаква следа.
Малко е късно за другата ми гледна точка (след 4 години), но ще си дам бюлетината. Още от 11-ти Септември 2001 се чудя как двете сгради паднаха точно така, както падат сгради, когато ги гръмват за срутване. Внимателно наблюдавайте как падат сгради при специално насочен взрив. Те падат точно надолу без никакви странични срутвания. Нямам практически опит със строителна статика, освен статиката в института, но за мен е странно как сградите се срутиха точно като насочен взрив и то след като според експертите, стоманените вертикални опори взели да омекват от температурата. При омекнали опори, това значи "изкълчване", което от своя страна предизвиква странично падане, а не право надолу. Ако някой има по-добро обянение, да се обади.
| |
Тема
|
[re: Borislav]
|
|
Автор |
pr999 (новак) |
Публикувано | 20.07.05 18:51 |
|
Това също прави впечатление, но не мога да коментирам, защото не съм експерт в тази област (учил съм само елементарна механика в института, но тя не помага в случая). В действителност каква температура би трябвало да се развие за да може по такъв начин да се срути сграда?
По повод атентатите също не мога да имам конкретно мнение, тъй като неизвестните са много и поради това имам само въпроси.
Гледали ли сте 9.11 по Фаренхайт?????
П.П. Темата в известен смисъл е доста близка до този форум за оръжия. Все пак става дума за взривове.......
| |
Тема
|
[re: Borislav]
|
|
Автор |
rpg22 (снайпера) |
Публикувано | 20.07.05 19:15 |
|
Американците са си пълни идиоти. Поне с такова впечатление оставам като ги гледам по филми и по новините. Правителството им за да ги заблуждава прави разни глупости(11 септември) лъже че са чалмалиите и започва война която да заблуждава още повече. За да падне едната кула на търговския център отвесно надолу трябва само взрив. Иначе от топенето на метала трябва само да се огъне на една страна и така да се "откъсне". То това само по пътя на логиката следва без да трябва да си физик на световно ниво. А да не говорим за едната сграда дето също беше част от центъра и пострада съвсем леко по време на събитията с другите кули. Да ама веднага решиха да я взривят. А за да се взриви една сграда трябват само за поставянето на експлозивите поне няколко седмици. Все пак е нещо огромно а не кенефа на село. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|