|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Айдееее, удариха и ловците !!!
|
|
Автор |
hitman47 (maniak) |
Публикувано | 17.07.05 22:38 |
|
До колкото разбрах, ловния барут от 250гр. вече ще се продава само с разрешение за закупуване - демек 6лв.
И ся къде е далаверата, май само в джоба на търговците, щото разлика вече няма - 1-2 стотинки на патрон да се спестят.
Интересна ми е реакцията на ловните дружества, щото ако ние - късоцевните сме 20-30000 , то авджйите са около 300000, може и повече - не съм ги броил.
Презумпцията била - първо заради атентатите, ама кои по-точно не се казва, и второ - много лесно си преправяли газовите пистолети и тъпчели барут и съчми в гилзите и се трепели 
Баххххххххх маааааааа му. О свещенна тъпота, твойто име е КОС.
То ако някой иска и лък ше си направи, и харпун и т.н. и пак ше утрепе който си е решил. Пък за атентат с ловен барут още не съм чул, пък няма и да чуя, но няма да обясня, защото ще ми се карат
Всеки с елементарни познания по химия може да спретне такова чудо, че мамицата да ни разплаче, ама ха де - удариха дядковците дето си кътат по някоя и друга гилза да си направят по някой патрон за пъдпъдък или гургуличка и манияците и спортистите, който си гонят точно определени параметри и трудно си ги намират в магазините.
Дерзай народе, и хляба ше стане 2лв..  
one shot, one kill !!!!
| |
Тема
|
Re: Айдееее, удариха и ловците !!!
[re: hitman47]
|
|
Автор |
HK-BG (HKholic) |
Публикувано | 18.07.05 09:52 |
|
Да живее демокрацията! С тези терористични простотии и в Гъзъ ще ни бръкнат скоро.  
Сега ще видим това правителство, колко "демократично" ще постъпи.
IN A WORLD OF COMPROMISE, SOME DON'T
| |
Тема
|
[re: HK-BG]
|
|
Автор |
grizi (BG) |
Публикувано | 18.07.05 13:31 |
|
Туй не е демократично правителство (да не ги бъркаш с предишните )
Туй е СОЦИАЛНО правителство загрижено за социалното благо на народа и неговият просперитет
Направо ми иде да зема и ......
П.П. ДА ГИ Е**А У Г**А ВСИЧКИТЕ
| |
Тема
|
Re: има само премиер ...
[re: grizi]
|
|
Автор |
lvo lll (Ag008) |
Публикувано | 18.07.05 13:49 |
|
.. а правителство няма още
може би ще станат за псуване ... може би не ..
но е още рано .. нека бъдем оптимисти !
аз мисля че новия парламент ще бъде конструктивен
защото .. които се опита да пречи .. ще отнесе мноо негативи сега - няма време .. до 2007год.
а никоя партия няма да си го позволи това ... зора е да мине правителството !

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
| |
|
.. щото можеха да кажат - забранява се продажбата на барут !
а иначе .. пак е добре ..
стига да може да си прави качествени патрони !
има ловци които не искат да чуят дори за ремингтони
а си стрелят само с техни !
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
| |
Тема
|
Re: има само премиер ...
[re: lvo lll]
|
|
Автор |
grizi (BG) |
Публикувано | 18.07.05 14:20 |
|
Аз си псувам щот в момента на мене ми се пече д*то в работата и ако стане това където са го замицлили си фащам чукалата и могат да ме фаната за .....
Иначе, а дано да си прав
Ще видим то до петъка ще се разбере
| |
Тема
|
Re: пак е добре ...
[re: lvo lll]
|
|
Автор |
HK-BG (HKholic) |
Публикувано | 18.07.05 15:40 |
|
Няма никакъв смисъл от никакви забрани, за каквото и да е било свързано с оръжията. Да има строг контрол за придобиването за самоотбрана "ДА" (само за самоотбрана), но да има забрани и други подобни глупости засягащи ловците и спорта - категорично "НЕ".
Лично аз вярвам, че тази коалиция БСП-НДСВ до нищо добро няма да доведе, основно, защото генерал Каубойко Борисов ще си остане на поста.
Да, може би си прав, те ще бъдат (трябва да бъдат) конструктивни в много други отношения, но точно в областта за огр. оръжия едва ли някой ще му дреме.
IN A WORLD OF COMPROMISE, SOME DON'TРедактирано от HK-BG на 18.07.05 15:41.
| |
Тема
|
[re: hitman47]
|
|
Автор |
rpg22 (снайпера) |
Публикувано | 18.07.05 21:42 |
|
Ми те май тия хора не си научиха урока. По-строги закони=повече незаконно оръжие. Няма проблем. Да ги видим после как ще арестуват и затворят милион граждани. Да не мислят че ще спрат някой. Всеки който има желание да се сдобие с експлозив ще го направи. Преди някоя година Валя Яхниева имаше едно предаване за един дето ловил риба в дунав с взрив. И от къде мислите е взрива-мините. С този взрив нали знаят какво може да направи някой луд . За огнестрелното оръжие е същото. Дори с драгунов можеш да се сдобиеш срещу определеното заплащане.
Ма ко да ги правим мозъци. Те си измислят законите те си патят.
| |
|
"Ами така е, виж какво стана в Лондон, я си представи какво може да направи някой с 4-5 кила барут в метрото?
И въобще на кого му е нужно да се занимава с барути и гилзи, има си ловни магазини, продават реномирани марки патрони и прочие.
Абе то въобще на кой му трябва да ходи на лов, има си магазини, културно обслужване, санитарно-хигиенни условия, свински врат ли не щеш, шол ли не щеш, шкембе, кървавица - хем не се бъхташ по баирите.
Хм, добре правят управниците че ги ограничават тия работи, мислят за благоденствието на народа. Да земат да ги забранят изобщо тия оръжия, секи ден по вестниците пишат за изпозастреляни дечица, няма ли кой да се намеси?
Кво хубаво беше при бай Тошо, ред имаше тогава, а не като сега - секи препасал пищов и на бой налита!
М-дам! Я сега да видя докъде е стигнала жената със салатата, че мача почва!"
Пенсионерът Стамат Христанов сгъна внимателно вестника и зашляпа с чехлите към кухнята. Пътьом по навик провери дали е заключил и трите резета на металната врата, че знае ли се...
"Хайде, хайде! Гасете по-бързо лампата и да си лягаме!" казало седмото джудже...
| |
Тема
|
Re: Е сега като се надигне народа!
[re: motkasht se]
|
|
Автор |
AC (Sixpounder) |
Публикувано | 18.07.05 23:33 |
|
забрави да добавиш, че салатата е от зеле
ракия няма защото на бабата открадха пенсията от джоба в автобуса, а бай Стамат понакуцваше от как се опита да спре един младеж, който беше нападнал дъщерята на съседа зад блока.
When people fear the government u have tyranny. When the government fears the people u have freedom.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|