|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Турнир в Пловдив на 16 юли
|
|
Автор |
Pepo555 (226 X-FIVE) |
Публикувано | 15.06.05 00:46 |
|
Спортен стрелкови клуб"БАЛИСТ"-95 град Пловдив организира турнир по спортна стрелба на 16 юли от 11.00 часа.Отправя се покана към всички стрелкови клубове и любителите на спортната стрелба от цялата страна.Регламент:цев не по дълга от 125мм: спусък не по лек от 1.360 кг. :калибър от 7.62 до 9 пара.Упражнение:Стреля се на гръдна мишена №4,три пробни за време три минути и се залепят.Пет прецизна за пет минути също се залепят и се записва резултата на мишената,пет бърза за осем секунди,събира се общия резултат от двете стрелби.Участници с равен брой точки прострелват на финал.Такса за участие 20 лева в нея са включени 13 броя боеприпаси.Награда за турнира пушка МАРЛИН калибър 357 магнум.Стрелбището се намира в комплекс "ДАИКС"ул.Димитър Талев №75 А.За справки GSM 0888296271 г-н Веселин Карпачев и GSM 0888136455 г-ца Ани Василева.Спонсор на турнира г-н Георги Аврамов.
 Редактирано от Pepo555 на 16.06.05 01:04.
| |
|
Пепо,при цялото ми уважение към турнирите които организирате не мога да разбера защо не променяте регламента,та да има по-голяма интрига.Иначе турнирите които организирате вече май стават традиционни,което е супер,ама дисциплините бърза и прецизна стрелба са двата полюса на стрелковото майсторство и незнам дали тази комбинация е най-добрата Досега много пъти ми се е искало да дойда на някои от турнирите,ама спусъка ми е под 1,360,а пък аз не си падам по нечесните работи и затова не съм участвал досега
| |
Тема
|
Re: Турнир в Пловдив на 16 юли
[re: TANFOGLlO]
|
|
Автор |
Pepo555 (226 X-FIVE) |
Публикувано | 16.06.05 01:02 |
|
Регламента може да промени спонсора г-н Аврамов който организира турнирите и г-н Карпачев който е председател на клуб"БАЛИСТ"-95 гр.Пловдив.
| |
|

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
| |
|
.. и аз мисля че ако махнете прецизната стрелба
и стане ... първи кръг - дамски мач, втори кръг - бързи 5 за време
ще стане доста атрактивен турнира ... и непредвидим
щото сега ... се знаят кои са фаворитите

но пък ... сега ... мноо си мислят че са добри стрелци .. и се решават да се пробват за сладката награда ...
така че ... волята е на спонсора и организаторите
... както сте решили .. така да бъде
желая ви успехи и за напред

| |
|
...е интригуващият момент в турнира, защото напоследък рядко се включва като турнирна дисциплина в тези времена на IPSC маратони.
Добре е ценителите на IPSC да се върнат малко и към класиката в жанра!
За всички е по-добре да има различни организатори на различно профилирани турнири.
| |
|
... от твоята гледна точка
с каквото можем им помагаме ... и винаги ще им помагаме
стрелби трябва да има :) без значение какви

| |
|
Ама според мен проблема не е в прецизната или в динамичната стрелба,а в нелепата им комбинация и то вече в 3-4 турнира с еднакъв регламент??????????Ти виждал ли си прецизен стрелец да стреля добре ИПСЦ?А пък за презареждания и придвижване -ужас направо.Моето скромно мнение е , че и двата вида стрелба си имат своята красота,ама в комбинация си е манджа с грозде. 
| |
|
не е комбинация
пловдивските турнири се провеждат по регламентите на спортната стрелба
там има кръг прецизна и после кръг бърза - дамски мач, или 5 за 10 и т.н.
един вид ... традиционнен турнир по спортна стрелба с регламент правен поне 50 години
динамичната .. в друга бира и е от скоро у нас.
но .. определено си има фенове на спортната стрелба
щом Пловдивските турнири събират над 50 човека
(надявам се любовта към стрелбата е причината .. не само и единствено наградите)

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида Редактирано от lvo lll на 17.06.05 19:25.
| |
|

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|