|
Тема
|
Glock 17
|
|
Автор |
national (пич) |
Публикувано | 25.03.05 09:56 |
|
Думнах първите си 100 и 20-тина патрона на Герена. Искам да ви попитам ама да не се смете нали... Стрелях с Glock 17 (последните 20 патрона) и много лошо впечатление ми направи, че гилзите му отскачат понякога към мен. Няколко ме цапнаха по главата. Та всички ли пистолети са така? От всичкото нагоре при захват палеца ми идва точно на палчето за изваждане на пълнителя на Glock-а. Е мойте ли ръце са нещо нестандартни или австрииците не са го доизмислили?!? А може пук и захвата нещо да не ми куца...
България над всичко!
| |
|
Оправи си захвата и ще ти се решат и двата проблема.
| |
|
Пак че не си лапнал някоя.
IN A WORLD OF COMPROMISE, SOME DON'T
| |
|
Захвата ти не е добър. А тва за гилзите...изстерлял съм към 400 патрончета с мойто глоки 17 и досега не ме е замеряло с гилзи. Единия вариант е те да рекушират от стената до теб и оттам към главата ти, а другия...незнам
BIG GUN, BIG FUN
| |
|
Мда, и мене вчера ме цапнаха три гилзи по дясното слепоочие докато стреляхме с grizi и firehand на Герена - и на мен ми се получава за 1 път.. предполагам че не са почистили Глок-а :)
А за копчето за пълнителя - имах същия проблем, оправи си захвата, помага ако поставиш левия палец по-напред така че десният да се опре над него в самата му основа при ставата - така десният палец няма шанс да "пропадне" до копчето.
| |
|
От Глогито на Герена е има му нещо на отражателя вчера кат гърмях и аз отнесох няколко гилзи по широкото ботевско чело хихи иначе преди не го правеше
| |
|
Mnogo e vazhno kak kwashtash pistoleta i kak streliash. Ako darzhish pistoleta taka, che drazhkata da e vertikalna ( bez da go naklaniash naliavo ili nadisano ) e normalno gilzite da izhvrakvat nastrana. Moiat Glock 17 izhwarlia gilzite nastrana.
Ima neshto drugo - ako w sasedniat koridor e imalo niakoi koito strelia i ti si bil leko po-napred - togawa sas sigurnost shte te prasne niakoia gilza po cheloto. Drugo neshto - mozhe gilzata da e rekoshirala ia ot vazhetata, koito dwizhat mishenite, ia ot neshto drugo - towa e mnogo veroiatno.
Mnogo e vazhno da se strelia s predpazni ochila ( oswen antifonite )!!! Na Gerena ima takiwa ochila. Vinagi gi slagai, kogato streliash. Na parwo miasto vinagi triabwa da e bezopasnostta !!!
Towa za palnitelia - chestno kazano mi se struwa nevazmozhno. Kak taka shte izleze palnitelia, bez da iskash. Znachi ili pishtaka e s mnogo razhlabena pruzhinka (vatre v drazhkata, koiato darzhi palnitelia ) ili po-skoro ne go hwashtash prawilno. Spored men avstriicite sa si go izmislili perfetktno.
Nai-dobre e niakoi koito strelia s Glock da ti pokazhe kak se hwashta.
"In GLOCK we trust."
| |
|
Това дет го пишат другите е точно така,ама иначе казано или имаш магнит в главата,или отражателя не е в ред,а за другото или захвата ти куца или имаш длан в ,която мога да седна
| |
|
Аз за това стрелях с Глок-а, нали е пластмасов, че другите пищови много ми се лепят за магнита в главата Хммм, а пък дланта... дланта май си ми е нормална, почти като истинска е,,,. Сериозно явно нещо със захвата ми куца... Ама и глокчето на Герена фърля като ненормално. Като хода във вторник и четвъртък ще се опитам да си оправя захвата.
п.п А може пък и гилзите да ме обичат затова да ми се лепат, дано само не ме заобичат и куршумите, че тогава лошо...
България над всичко!
| |
|
|
|
|