Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:05 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Я вижте кво ви требе и да поръчваменови  
Автор Set (непознат )
Публикувано30.09.04 13:40

Тема Re: Я вижте кво ви требе и да поръчваменови [re: Set]  
Автор Yank1911 (член)
Публикувано30.09.04 18:53

Кой тук беше казал, че с добра дума и пищоф се постига повече?

Добрата дума в Холивудските къщи на кинозвездите е във вид на надпис:

NO TRESPASSING
ARMED RESPONSE

Такива надписи трябва да се правят някъде.

Тема Re: Я вижте кво ви требе и да поръчваменови [re: Set]  
Автор Slade (...)
Публикувано30.09.04 23:31

Интересни са тия Air Taser-и. Пише, че действат на връзката нерви - мускули. Аз си го обяснявам с прекъсване на нервните импулси чрез прецакване на невромедиаторите. Ако работи това е чудесно неубиващо оръжие, че и от дистанция! Много скъпо обаче. Има някакви EMD, които предизвиквали мощен гърч и струпвали събеседника веднага. Мощта на горните 2 я дават във ватове.
Другото са масовите електрошоци, за които пише, че изчерпвали моментално глюкозата в мускулите, което аз лично не мога да си го представя биохимично. Тяхната сила я дават във волтове и са като цяло доста по-евтини.
Някой по-знаещ може да каже дали имат ефект тия неща, какъвто го представят търговците?
Относно spygear-a - пълни боклуци и детски играчки според мен. Виждал съм в София omni-directional микрофон (дето трябва да усилва звуците от опр. посока), монтиран на уред за нощно виждане за към 800лв и изглеждаше далеч по-сериозна играчка (не че съм имал щастието да го пробвам).

The ones who live by the sword get shot by the ones who don't

Тема Re: OMNIDIRECTIONALнови [re: Slade]  
Автор firehand (ex freehand)
Публикувано01.10.04 11:06

"Виждал съм в София omni-directional микрофон (дето трябва да усилва звуците от опр. посока), монтиран на уред за нощно виждане за към 800лв и изглеждаше далеч по-сериозна играчка (не че съм имал щастието да го пробвам)."

Справка в SA Dictionary:
OMNIDIRECTIONAL - а тех. - действуващ във всички посоки (за радиоантена), универсален

????? :-((((((((((

"IN GLOCK WE TRUST"

Тема Re: Я вижте кво ви требе и да поръчваменови [re: Slade]  
Автор Poruchik_Rzevski (пристрастен)
Публикувано01.10.04 14:50

Като едното нищо ще праснеш някой със слабо сърце (пък и да не е със слабо), ще влезе във фибрилация, не мож го изкара от нея, и ще го лежиш като за умишлено убийство - загубена работа е тая според мен.

Тема Re: OMNIDIRECTIONALнови [re: firehand]  
Автор Slade (...)
Публикувано02.10.04 14:01

Значи съм се объркал - сигурно действа във всички посоки.

Тема Re: Я вижте кво ви требе и да поръчваменови [re: Poruchik_Rzevski]  
Автор Slade (...)
Публикувано02.10.04 14:03

Умишлено убийство при самозащита??! Докъде стигнаха законите... В такъв случай същото е и с пищова ако го гръмнеш, нали?

Тема Re: Я вижте кво ви требе и да поръчваменови [re: Slade]  
Автор Poruchik_Rzevski (пристрастен)
Публикувано02.10.04 18:31

С пищова поне знаеш , че го стреляш - няма шест-пет

Тема Re: Я вижте кво ви требе и да поръчваменови [re: Poruchik_Rzevski]  
Автор motkasht se (минаващ)
Публикувано03.10.04 17:52

Тука полицаите ги ползват явно редовно, за сега 5 са умрели само из нашия край, обикновенно ако са вземали наркотици преди това - не знам каква е връзката.
Имаше преди време една негърка, полицайка, съдеше производителите на тазерите, защото ги правели много подобни на пищов. Возила някакъв пиян ли, дрогиран ли, той почнал да рита прозорците на колата и тя го запнала с тазера. Само дето се объркала и вместо с тазера го гръмнала с пищова си, в тъмното явно стават такива грешки. Та тя (или адвоката и) смята че тазерите трябва на пипане да се различават от пищовите.
Дето викаш - гръмни попа, да е мирно селото.

"Хайде, хайде! Гасете по-бързо лампата и да си лягаме!" казало седмото джудже...

Тема Re: Я вижте кво ви требе и да поръчваменови [re: motkasht se]  
Автор ДpaГyлa (Влад ЦеЛеш)
Публикувано03.10.04 20:51

...една негърка, полицайка

В наше село ги наричаме Афробългари /хи-хик/!

Изправи се гора от стомана...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.