|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Я вижте кво ви требе и да поръчваме
|
|
Автор |
Set (непознат
) |
Публикувано | 30.09.04 13:40 |
|
| |
Тема
|
Re: Я вижте кво ви требе и да поръчваме
[re: Set]
|
|
Автор |
Yank1911 (член) |
Публикувано | 30.09.04 18:53 |
|
Кой тук беше казал, че с добра дума и пищоф се постига повече?
Добрата дума в Холивудските къщи на кинозвездите е във вид на надпис:
NO TRESPASSING
ARMED RESPONSE
Такива надписи трябва да се правят някъде.
| |
Тема
|
[re: Set]
|
|
Автор |
Slade (...) |
Публикувано | 30.09.04 23:31 |
|
Интересни са тия Air Taser-и. Пише, че действат на връзката нерви - мускули. Аз си го обяснявам с прекъсване на нервните импулси чрез прецакване на невромедиаторите. Ако работи това е чудесно неубиващо оръжие, че и от дистанция! Много скъпо обаче. Има някакви EMD, които предизвиквали мощен гърч и струпвали събеседника веднага. Мощта на горните 2 я дават във ватове.
Другото са масовите електрошоци, за които пише, че изчерпвали моментално глюкозата в мускулите, което аз лично не мога да си го представя биохимично. Тяхната сила я дават във волтове и са като цяло доста по-евтини.
Някой по-знаещ може да каже дали имат ефект тия неща, какъвто го представят търговците?
Относно spygear-a - пълни боклуци и детски играчки според мен. Виждал съм в София omni-directional микрофон (дето трябва да усилва звуците от опр. посока), монтиран на уред за нощно виждане за към 800лв и изглеждаше далеч по-сериозна играчка (не че съм имал щастието да го пробвам).
The ones who live by the sword get shot by the ones who don't
| |
Тема
|
Re: OMNIDIRECTIONAL
[re: Slade]
|
|
Автор |
firehand (ex freehand) |
Публикувано | 01.10.04 11:06 |
|
"Виждал съм в София omni-directional микрофон (дето трябва да усилва звуците от опр. посока), монтиран на уред за нощно виждане за към 800лв и изглеждаше далеч по-сериозна играчка (не че съм имал щастието да го пробвам)."
Справка в SA Dictionary:
OMNIDIRECTIONAL - а тех. - действуващ във всички посоки (за радиоантена), универсален
????? :-((((((((((
"IN GLOCK WE TRUST"
| |
|
Като едното нищо ще праснеш някой със слабо сърце (пък и да не е със слабо), ще влезе във фибрилация, не мож го изкара от нея, и ще го лежиш като за умишлено убийство - загубена работа е тая според мен.
| |
|
Значи съм се объркал - сигурно действа във всички посоки.
| |
|
Умишлено убийство при самозащита??! Докъде стигнаха законите... В такъв случай същото е и с пищова ако го гръмнеш, нали?
| |
|
С пищова поне знаеш , че го стреляш - няма шест-пет 
| |
|
Тука полицаите ги ползват явно редовно, за сега 5 са умрели само из нашия край, обикновенно ако са вземали наркотици преди това - не знам каква е връзката.
Имаше преди време една негърка, полицайка, съдеше производителите на тазерите, защото ги правели много подобни на пищов. Возила някакъв пиян ли, дрогиран ли, той почнал да рита прозорците на колата и тя го запнала с тазера. Само дето се объркала и вместо с тазера го гръмнала с пищова си, в тъмното явно стават такива грешки. Та тя (или адвоката и) смята че тазерите трябва на пипане да се различават от пищовите.
Дето викаш - гръмни попа, да е мирно селото.
"Хайде, хайде! Гасете по-бързо лампата и да си лягаме!" казало седмото джудже...
| |
Тема
|
[re: motkasht se]
|
|
Автор |
ДpaГyлa (Влад ЦеЛеш) |
Публикувано | 03.10.04 20:51 |
|
...една негърка, полицайка
В наше село ги наричаме Афробългари /хи-хик/!
Изправи се гора от стомана...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|