Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:43 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Тема Ново от WALTHER - G 22  
Автор BlOM (...)
Публикувано11.07.04 13:29

Как ви се струва?

Тема Re: Ново от WALTHER - G 22нови [re: BlOM]  
Автор Poruchik_Rzevski (пристрастен)
Публикувано11.07.04 17:33

Абе едно не им харесвам на булпапите - отвора за изхвърляне на гилзите се намира в област близо до носа на стрелящия в следствие на което при безветрие се надишваш с "отработени газове" като ромче на Централна гара с лепило
Е при 22ЛР може и да не е толкоз страшно, ама примерно с Щаер-а на ВИП-а (9х19) след 10-15 патрона се чувствам много "милитъри"
Инак дизайна не е лош.

Тема Re: Ново от WALTHER - G 22нови [re: BlOM]  
Автор Yank1911 (член)
Публикувано11.07.04 17:43

Пипнах я и я подържах. Много е лека и според мен е направена за малчугани. Пласмасата е малко е грубичка и цената висока за такава играчка.

Ако е в .22 калибър аз бих предпочел AR-15 тип карабина.

Тема Re: искам да я пипна първо ..нови [re: BlOM]  
Автор lvo lll (Ag008)
Публикувано11.07.04 19:27

.. и да пострелям и после ще коментирам

нещо след P22 на Валтер им нямам много доверие, даже хич

иначе е доста красива ..
100% ще я видим в някои филм

Тема Съмнително!нови [re: BlOM]  
Автор Copper Solid (стоманолюбец)
Публикувано11.07.04 23:47

Специално това на снимката ще е1 00% негодно за употреба. След Р 88 фашагите само се излагат.

Тема А-а, не заборавяй за 99-ката, колкото по-стреля, пнови [re: Copper Solid]  
Автор motkasht se (минаващ)
Публикувано12.07.04 00:03

Р22 и на мен ми се губи из ръцете, като за пионерчета и чавдарчета става, ама...
Колкото за туй другото – имам един воден пистолет, досущ като него, само в по-жизнерадостни оранжево и жълто. Много несериозно стои.

"Хайде, хайде! Гасете по-бързо лампата и да си лягаме!" казало седмото джудже...

Тема Re: остави губенето ...нови [re: motkasht se]  
Автор lvo lll (Ag008)
Публикувано12.07.04 11:51

.. на P22 из ръцете ... след няколко хиляди изстрела .. направо започва да се разпада ...

явно не е пригоден за интензивно стреляне
нещо което противоречи на същноста на 22lr пистолет

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.