|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
За Blow Mini 2003
|
|
Автор |
VOLVO 44O GLT (Master) |
Публикувано | 27.03.04 15:46 |
|
Чух добри отзиви за това газово пищовче но бих искал да се допитам и до вас, хората от този клуб.
Какво е вашето мнение?
Заслужава ли си човек да си го вземе, с цел самозащита? Малко ме притеснява факта, че струва толкова малко - само 60 лв.
Интересува ме също и кое от покритията е по-добро? На мен лично ми допада черното, но се съмнявам малко, че това е прахово покритие, а не оксидация. Никелираните пък са с някакви плюски и се съмнявам дали няма да се олюпи. Видях и със златно и някакво черно - лъскаво, стои като стъкло, но те ме съмняват.
Какви са отзивите за турските пищови като цяло? Качествени ли са им сплавите, или не чак дотам?
Благодаря ви предварително.
VOLVO FOR LIFE
| |
|
Турците напредват много яко!! Пищовчето е супер!!
Цена: около 44 лева в свестен магазин!
| |
|
Влез на www.oragie.com или им пиши на адрес:office@oragie.com
и попитай за цената. При тях май ще да е най-евтино.
| |
|
Taм съм направил подробно ревю на Blow Magnum и Blow Mini...
Аз лично изстрелях от моя Blow Mini около 20-ина халосни без проблеми или засечки...Общо взето съм доста доволен от него засега...
Със Smith&Wesson си по-убедителен...
| |
|
4etoh v arms.hit.bg.....za tozi turski pistol....i mi napravi vpe4atlenie......tova:
"В предния край на цевта може да се навинти втулка за изстрелване на 18мм гумени куршуми, предназначена за револвера Аркус 92"
parvo za kakva vtulka stava vapros.....vtoro ot kade moga da si namerq takiva gumeni patroni....i tretoto nai vajnoto....te ne sa li zabraneni>?
| |
Тема
|
Re: Blow Magnum.....
[re: Deagle]
|
|
Автор |
Jose (минаващ) |
Публикувано | 29.03.04 16:34 |
|
Всъщност не са заранени тези втулки. Приличат на ракетник за газов пистолет, но са с друг калибър ( 18мм ). Сафари даже специално внасят втулки за пистолетите Blow Magnum. Ако те интересува по-подробно, разгледай статиите в arms.hit.bg , за Аркус 92 и за увеличаване на възможностите на газовия револвер...
Със Smith&Wesson си по-убедителен...
| |
Тема
|
[re: Jose]
|
|
Автор |
BG (непознат
) |
Публикувано | 29.03.04 18:08 |
|
| |
Тема
|
[re: BG]
|
|
Автор |
BlOM (непознат) |
Публикувано | 29.03.04 18:16 |
|
Официалният вносител продава пистолетчетата по 60 лева. При нас цената е 42 лева!!
Редактирано от BlOM на 29.03.04 18:32.
| |
Тема
|
[re: BlOM]
|
|
Автор |
Deagle (friend) |
Публикувано | 29.03.04 19:03 |
|
No az taka i ne razbrah....tez gumeni patroni razre6eni li sa ....ili ne?
I koe struvalo 65 lv.....Mini.....ili Blow Magnum?
| |
Тема
|
[re: Jose]
|
|
Автор |
Deagle (friend) |
Публикувано | 29.03.04 19:25 |
|
Abe Jose.....mnogo neshta ot toz site izobshto ne se otvarqt...dava nqkakva greshka tam 404 li kakvo beshe....i to4no tez neshta deto si mi kazal.....i te ne se otvarqt....shto tai?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|