Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:02 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Бълбук-бълбук!нови  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано05.08.03 19:10

Съвсем наскоро стана дума за подводничарския пистолет Глок и каква огромна екстра е способността му да стреля под вода .
За мен лично, това си е чиста лудост, но явно манията е повсеместна .
Преди малко на стрелбището говорих с един млад, нахъсан полицай, който тия дни с приятели провел серия тестове (при това на личното си оръжие и това на приятелите си, а не на някой случайно попаднал му чужд пистолет!).
Единият си бил купил чисто нов Викинг - новият руски, 17-заряден 9 пара (издържа и на някакакви специални усилени 9х19 руски боеприпаси) армейски пистолет (цена около 300 долара) и се сбрали на дружески стрелби. Групата на Викинга била прекрасна - спретната и малка (при това от всичките 17 патрона).
Естествено, накрая решили да приключат с малко по-екстремни тестове - т.е. прочутата стрелба под вода. Викингът си изстрелял послушно целия пълнител (няма да повтарям колко патрона ) под вода. Дошъл ред на нашия човек с Макаровия. Вади, топи, стреля - 8 патрона без никакъв проблем! (Ко ще кажете, а Глокаджии! Като ви разправях аз, че Макаров може да издържи без проблем всички тестове на Глок, при това без да се стопи на слънце! )
И накрая останал да се пробва баровецът сред тях - този с ЧЗ 83. И разбира се - засечка! Сега се сещам, че забравих да питам на кой изстрел - дали още на първия или някой от следващите...

Тъй че, да ме прощавате за проруската и пробългарската оръжейна агитация, ама и ние моем да стреляме под вода! Колкото и ненужно да ни е!

Тема Re: Бълбук-бълбук!нови [re: ДoнKиkoт]  
Автор Radeberger (мечтател)
Публикувано05.08.03 19:50

Защо не го попита дали случайно не е ловджия!!!

Тема Re: Бълбук-бълбук! [re: Radeberger]  
Публикувано05.08.03 20:00

Не е!
Ще взема да го накарам да повторят експеримента и да го снимам с камерката... Ама сравнително рядко се засичаме...

Автор Slade (...)
Публикувано05.08.03 22:04

Каквото и да си говориме, предпочитам Глок пред някой руски пищов.

Автор iosarian (от Параграфа)
Публикувано06.08.03 09:04

1.За Викинга- баси и нещасното желязо шъ знаиш...един стреля на нашето стрелбище с такъв - гилзите си ги цепи и като нов... и като видиш великия ресурс (6000 изстрела) и веднага се замислям как ще го метна в кофата на третата година....
2. Аз на едно място по горе бях писал - на 10 санти под водата гърми и Макаров - правил съм този тест още в далечната 1994 година - с държавен пистолет естествено- както преди бях казал - въпроса е не да гръмне ПОД водата а нищо да му няма после...Ако е за идеяла с един Таурус 617 с малко по специални патрони и леко подменена цев вече трета година основно под вода се стреля....
3.НЯМА да пробвам със Зига - не щото няма да издържи а защото си уважавам животното и не искам да го тормозя....
М даммммм
ХУЯААААААААА...........................

Si vis pacem,para bellum.

Тема Re: Бълбук-бълбук!нови [re: iosarian]  
Автор SecurityTEAM (BUD/S)
Публикувано06.08.03 10:41

Трите гилзи от Викинг-а са в мене и ще ги щракна при първа възможност та да се види колко са криви.

по-стар и най-лош

Тема Въпроснови [re: ДoнKиkoт]  
Автор Borislav (анти)
Публикувано06.08.03 18:43

Може ли някой да ми някой да ми обясни какъв е смисъла на тази глупост ?
За какво трябва пистолет да стреля под вода ?
За подводна стрелба има специални пистолети, стрелящи със стрели. Ама да си разбиваш пистолета, за да покажеш колко си глупав, не мога да го разбера

Тема Отговорнови [re: Borislav]  
Публикувано06.08.03 19:32

Няма никакъв смисъл, естествено!
Просто мерим пишките, както обикновено!
Тая на Глок с тия на другите пищови
Ама в свое оправдание мога да кажа, че Глок почна пръв!

А в разказа си наблегнах, че експериментът е извършен от полицаи, със собстените им оръжия! Пу не съм казал това за глупостта - ти го каза!

Тема Re: Отговорнови [re: ДoнKиkoт]  
Автор Borislav (анти)
Публикувано06.08.03 21:15

"Ама в свое оправдание мога да кажа, че Глок почна пръв! "
Прекрасна реклама на Глок, предназначена за широкия пазар на хора с коефициент на интелигентност до 70

Тема Re: Отговор [re: Borislav]  
Публикувано06.08.03 21:18

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААА!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.