Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:42 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Мисля че вече мястото ни не е ...нови  
Автор lvo lll (Ag008)
Публикувано16.05.03 20:06

Мисля че вече мястото ни не е ... в директорията Хоби, развлечения

Мисля че вече сме повече от хоби и развлечение ... или поне по различно
Мисля че при нас закипя живота на истинския клуб от ново поколение :)

Какво ще кажете да обмислим идеята, за преместването ни,
и да пишем на администраторите на дир-а да ни изкарат на по-явно място

Мисля че сме достойни за пример :)

Защо мисля така:
- ние посрещаме новите членове изключително топло и дружелюбно,
за разлика от други клубове които са се превърнали в затворени общества;

- ние спорим, но не се караме и обиждаме, споровете при нас водят
до сплотяване, а не до разединение и войни;

- ние се срещаме на живо, т.е. пренасяме виртуалните дискусии
в дискусии на живо, което води до промяна на отношенията ни
и в самия интернетски клуб към по добро;

- ние си правим турнири по стрелба (скоро очаквайте следващия)
на турнирите си, връчваме грамотата на клуб "Оръжие"

- ние вече сме не малка част и от живота на стрелкови клуб Левски

- ние си имаме Addres book, където се вписваме,
като символ на принадлежноста ни към клуб "Оръжие"

- ние си правим ЕМБЛЕМА, (даже конкурс ще има, както вървят нещата)
с която искаме да покажем на обществото
че се кефим и гордеем с клуба си

- има и други неща ... но спирам

ако смятате като мен
предложете къде да ни преместят, ако стигнем до консенсус,
ще пишем на администраторите

ако не сте съгласни с мен
оставете темата бързо да потъне в архивите ... докато и дойде времето :)

Редактирано от lvo lll на 16.05.03 20:17.

Тема Re: Мисля че вече мястото ни не е ...нови [re: lvo lll]  
Автор lvo lll (Ag008)
Публикувано16.05.03 20:58

огледах някои силни клубове, като Опел, Пежо и други

ама те някакси си стоят на мястото
техника, автомобили, пежо

ама ние
Хоби, развлечения
малко несериозно ми звучи,
спомням си как един навлек ни се подограваше за това
че сме били в директория хоби, развлечения

не че ми пука лично на мен
но целта е да станем по привлекателни
и така да по лесно да привличаме новите членове ...

Тема Добре де,нови [re: lvo lll]  
Автор (новак)
Публикувано16.05.03 21:31

какво му е лошото да стреляш като хоби, и за развлечение? Нали точно това правим? Иначе, да стреляш по принуда, то не е кеф...

От другите категории, единствено Спорт би била подходяща.
При алпинистите и пещерняците, дето също предимно си правят кеф...

Тема Re: Добре де,нови [re: ‡]  
Автор lvo lll (Ag008)
Публикувано16.05.03 21:44

може би си прав :)

а може би в общества :)

интересно ми е мнението Ви

Тема Re: Добре де,нови [re: lvo lll]  
Автор AC (Болен ум)
Публикувано16.05.03 21:52

v obshtestva sa edni ot nai-protivnite klubove.
tuka mislia che e dobre
makar i da ne e nai-lesno dostigashtia se klub

hehehe da ni slojat v religia :)))

Livin' La Vida Sofa

Тема Некои съображениянови [re: lvo lll]  
Автор ДoнKиkoтМодератор (Не Кихот :-))
Публикувано16.05.03 22:24

Лично мои са де и никого неангажиращи...
Не, че не съм съгласен с теб, но имам известни резерви.
Абсолютно споделям мнението ти за клуба ни, взаимоотношенията ни в него, клубния живот, радостта, която ни дава в сивото иначе ежедневие и пр. Първата ни работа, щом отворим очи, както каза и АС-а е да погледнем какво става в клуба. На практика си живеем заедно, кога пред компютрите, кога в стрелбището или барчето до него, ходим си на гости и пр...
За едно нещо обаче лично аз не съм съгласен. Това, че сме клуб с прекрасни вътрешни взаимоотношения (дано останат такива, дай Боже!) не ни прави кой знае колко по-различни от другите клубове, та да претендираме за някакво специално отношение. Пък и кому е необходимо такова отношение?
Къде биха могли да ни преместят, пък и защо...
Ако целим популяризиране на непрофесионалната спортна стрелба (ама че го казах и аз), и добро отношение към оръжията и към въоръжените граждани, по-добре да си спретнем сайтче! Нали сме клуб в интернет все пак ! На него да сложим мото, емблема и каквото си искаме и решим, да го нафрашкаме със снимки след всяка дива стрелкова вакханлия , която си устроим, да си провеждаме тестове за пробивна, разрушителна сила, точност на различни боеприпаси(вкл. и на толкова дискутираните стоп-патрони), нещо като любителски ревюта на разни марки и модели оръжия (нищо, че ще бъдат субективни - нали ние ще си ги правим и пишем!)... естествено и презокеанските ни братя ще помагат с пълни сили, че при тях е по-лесно даже... но да се бием в гърдите из дир-а няма защо. АВС-то май говореше за уред за измерване скоростта на куршума, може да пишем нещо като представяне на разни стрелбища, магазини и пр. с плюсове и минуси (това сме го правили в клуба, можем да го направим и на евентуален сайт) - абе изобщо само желание да имаме, животът е пред нас! Помните ли Гай Баньо и АВС-то май какво готино сравнение бяха правили на разни съчми за въздушни пушки със снимки, наблюдения, анализ и пр! Ама изчезва в архив... ако е на сайт ще си остане! Развитието си идва логично и постепенно - няма смисъл да насилваме нещата!

Апропо, какво стана с чат канала? Защо го забравихме? Помните ли какви купонджийски нощи си устроихме веднъж-дваж? Защо да не подновим така и неутвърдилата се традиция?
Ама честно казано огнената стена големи зорове ми създаваше - защо не помислим за стая в лафчето да речем... Дайте предложения за часове и дни на виртуални срещи!

Такова е моето виждане за развитие на тоя етап, ша прощавате, че се размечтах малко повечко

Тема Re: Моите съображения ;)нови [re: ДoнKиkoт]  
Автор lvo lll (Ag008)
Публикувано16.05.03 22:31

именно това беше целта на постинга ми ...

да провокира мисленето ни :) ...
мисля че успях

Редактирано от lvo lll на 16.05.03 22:43.

Тема nash si websiteнови [re: ДoнKиkoт]  
Автор AC (Болен ум)
Публикувано16.05.03 23:33

podkrepiam te za site-a napulno
tochno poradi tia suobrajenia kazah che iznasianeto ni ot dir-a e neizbejno... rano ili kusno tova shte stane poneje shte imame nujda ot nashe si miasto... kadeto nie reshavame kak da sa organizirani neshtata... foruma ne prechi da ostane kato miasto za predvaritelno publikuvane na statiiki ili neshto podobno...

mislia che site-a na t.rex e dobro nachalo... vupreki che mu lipsvat niakoi neshta, no po-vajnoto e che s uchastieto na vsichki moje da se poluchi edno dobro sudarjanie.

... kato ima normalen adres veche moga da si pomislia za podkrepa na ideiata za fanelki... ma sega kvo shte pishem... dir.bg/orujie... nogo prestijno, niama shto...

P.S. az sum sklonen da uchastvam s hosting (ako toia na koito sa snimkite v momenta vi ustroiva) i s development za da ne kaje niakoi che samo rusia praznoslovia... zmiicheto ako iska moje da go oformi grafichno (shtoto na men tova ne mi e silata pak i tam vseki shte ima sobstveno mnenie i shte e goliamo glavobolie )... oshte ot men mojete da ochakvate search engine optimization i pomosht s html ako imate nujda... sushto i niakoi scriptcheta ako se nalaga da go pravim dinamichen. tova e. aide ako kajete shte pravim tova.

a i ako ima nujda ot vreme na vreme moga da preveda niakoia i druga statia... mislia che ne malko predlagam ta sega topkata e vuv vas

Livin' La Vida Sofa

Тема Сайта е добра идея...нови [re: lvo lll]  
Автор SHERlFF (BezoBrazniK)
Публикувано17.05.03 11:08

и аз съм на мнение, че е тъпо толкова интересна и ценна за много хора информация да потъва в архивите на дира (лично на мен работата с този архив не ми спори). Естествено не виждам проблем да продължаваме да си се събираме и тук. - това са 2 различни неща. Дали ще можем да си регистрираме домейн от рода на www.guns.com или .net, може да е и www.orujie.com разбира се. Като че ли не е особено удачно да е .bg - много пари искат DigSys. Изобщо в клуба ни в Дира мина такова количество информация, че ако бе побликувано в сайт вече щахме да се конкурираме със сайта на Майкрософт по обем!

"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"

Тема Re: Сайта е добра идея...нови [re: SHERlFF]  
Автор lvo lll (Ag008)
Публикувано17.05.03 12:13

da super e za sita :)

mnogo e slozen pytq do kluba ni
dosta hora mi se oplakaha che ne mogat da go namerqt :(

az si misleh da registriram edin domain koito da sochi samo w kluba ni
no towa sys site koito da ima link kym kluba ni e mnogo po dobre :)
hem shte se iztiposame tam wsichkute do edin sys snimki i CVta
(hahaha :) sheguwam se :) za CVtata)

az moga da naparwq nash si forum za oryzie otdelno ot dira
no ne mi dopada ideqta da se otdelqme i zatwarqme

prawete kakwoto iskate NO tozi forum TRABWA da siostane
za nabirane na nowi chlenowe !
zashtoto dir-a e nai-silniq BG forum

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.