Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:21 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Предложение...нови  
Автор iosarian (от Параграфа)
Публикувано26.01.03 02:21

Искам тука да предложа на модератора да проведем едно кратко гласуване - нека да банне тоя мухъл Килърчо че вече почна да ми писва ....
Аз влизам тука да си пиша с хора които искат да научат или споделят нещо а не да чета излиянията на комплексари. Ако не се спре тая лайнарщина аз лично просто повече няма да чета постинги от непознати хора - простотии от този вид мога да си ги слушам от всеки второразреден квартален геймър, но него поне мога лесно да го накарам да млъкне .....
та кажете си мнението....
М даммм.....

Si vis pacem,para bellum.

Тема Към ТРекс-анови [re: iosarian]  
Автор Set (/dev/null)
Публикувано26.01.03 02:39

Абре шефе,

Ай да те помоля да дръпнеш логовете от нашия килър
Да видим от кой IP иде героя

Тамън да мога да го посетя - както съм му обещал в една друга тема

Предварително благодаря!

Memento mori

Тема Re: Предложение...нови [re: iosarian]  
Автор lvo lll (A008)
Публикувано26.01.03 02:39

Абе Ioska не му обръщай внимание
той именно това цели - да ядоса някои и да му обръщат внимание
виж само колко теми му изписаха

убийте простака с мълчание
иначе ще изпростеем и ние като него :)

btw: с тая кирилица много бавно пиша
щото правописните грешки много яко си личат
и срамота :))

Тема Re: Предложение...нови [re: lvo lll]  
Публикувано26.01.03 02:49

Тоя ми генерира отрицателна енергия .....ако беше на живо щях да го гледам с интерес ама тука определено ме дразни...не за друго а защото съсипва и свестните дискусии с простотии- виж темата за револверите ....вариант е просто да не го чета - но я си представи - влезне свестен човек зъ първи път и попадне на подобен постиг - просто никога повече няма да реши да пробва ..
И така ще губим ценни съмишленици заради психотеравтичните нужди на некъв си там чвор....

Тема гласувайте...нови [re: iosarian]  
Автор T.RexМодератор (свестен луд)
Публикувано26.01.03 03:05

Съгласни ли сте с предложението на iosarian да се банне (отстрани) от клуба kилъp
да
не

глас народен - глас божи !

аз също си мислех, 4е е добре да дебатираме как може да се въведе една такава процедура за банване на юзери от клуба...

за мене е много лесно да се дръпне шалтера, но за да има справедливост и за да не станат грешки е хубаво това да е по желание на пове4ето хора от клуба, а не на двама-трима 4овека само...

помоему, гласуването е най пряк на4ин...
само ще трябва да има уговорка, ако не сме единодушни, как ще се процедира...? дайте идеи...

"beats four aces."
T.Rex
icq# 324200

Тема Re: Предложение...нови [re: iosarian]  
Автор lvo lll (A008)
Публикувано26.01.03 03:08

не съм я видял ...

прави си

аз съм да го баннем

Тема Re: гласувайте...нови [re: T.Rex]  
Публикувано26.01.03 03:11

Трият се темите с явно преувеличена и невярна информация а така също и постингите с обидни кварлификации - ако може да напише нещо смислено и интересно - моля....
Не искам да се изтъквам но повечето членове на клуба които имат преки и непреки контакти с мене знаят, че по принцип се стремя да помагам с каквото мога на всички единомишленици от този клуб. Освен това мисля ,че съм от хората в този клуб които могат да претендират че съ професионалисти - доколко нека другите да кажат. Ако в конкретна тема се зададе конструктивен въпрос се стремя да отговоря- стига да не са безмислици и други такива неща....

Тема Re: гласувайте...нови [re: iosarian]  
Автор T.RexМодератор (свестен луд)
Публикувано26.01.03 03:23

тва за темите е ясно по презумпция...
а ти не биваше да се връзваш и да даваш квалификации в темата за револверите...

повтарям си въпроса: ако не сме единодушни в мнението си какво ще стане...?
за мнозинство колко процента се изисква...?

"beats four aces."
T.Rex
icq# 324200

Тема Re: гласувайте...нови [re: T.Rex]  
Публикувано26.01.03 03:28

Ами казвам му каквото го мисля - и освен това много мразя подобни фукни - на теб примерно приятни ли са- ако нещо не му изнася - да подадев съда за клевета- аз пък ще го съдя за представяне на научната фантастики или по- скоро казано авбсурдната литература за достоверен материал...

Тема Re: гласувайте...нови [re: iosarian]  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано26.01.03 07:12

Вижте кво няма кво да ме баннвате аз сам ще си тръгна от един клуб дето хората само се псуват и обиждат, бая постинги прочетах, ама не намерих нищо смислено вътре. така че... чакам!

няма начин да няма начин

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.