Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:15 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос: С какво един дебел новобогаташнови  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано26.01.03 07:18

, който има пари да стреля колкото и когато и по каквото си поиска е по-добър от един професионален войник, който няма възможност да си го позволи, но пък за сметка на това пази тлъстия му задник. Един оръжеен ивжинер не би тръгнал да говори подобни глупости. Затова смятам че накива тука няма. Няма и войници. Така че остават само тлъстите новобогаташи и разните откачени ченгета. Моля вземете си го този клуб. Не ми трябва на мен. Не съм тук дошел да си меря патлака с някого. Когато трябваше аз доказах на когото трябваше какво мога и най-важното оцелях. Когато до дебелите ви стоящи пред компютъра задници опре яйцето - тогава ще ви видя. И пак повтарям. Човек е стрелец по душа. Не могат да те научат нито инструктори нито, кви да е. Не си правете труда да ме търсите. Нямам пари да си купя компютър и чаткам от зали. Различни. Освен това мога да ви кажа, че в последно време от зор съм спрял и да стрелям. Въпреки това съм готов да докажа уменията си. Някой ден слезте в стрелбището на Наско, дето е до Бинго Мустанг във Варна и погледайте как стрелят хората. Може някой от тях дъ съм аз. При всеки случай ако видите усмихнат човек да стреля с лявата и дясната ръка еднакво без да се цели много много, не го закачайте. Сбогом!

няма начин да няма начин

Тема Спри, не си отиваай! Ще ми бъъъде тъжнооонови [re: kилъp]  
Автор ДoнKиkoт (Не Кихот :-))
Публикувано26.01.03 14:24

на новобогаташкия задник!

Кааак да разбииирам товааа, каак да разбииирам товаа!
Бяхме най-блииизки, затуууй отсегааа натаааатъък - ще сме най-чууужди в светааа, ще сме най-чууужди в светаааа!!!

Остани, остани, останиии (тва е с мелодията на "замълчи, замълчи", ама текстът не е подходящ за случая)

Не се прави на ощипана мома - стой тука и продължавай в същия дух - не може пък само сериозни да бъдем! На клуба е жизнено необходим такъв генератор на веселие! Не пази необятните си знания и умения само за себе си! Помисли и за нас - дебелите, невежи, новобогаташки задници, които не знаят що е точно и безмилостно изпратена смъртоносна съчма, а зе бъзикаме тука с разни пистолети, револвери, карабини и пр.несериозна, едро габаритна и едрокалибрена селскостопанска техника...

Умираме си от радост като дойде някой да ни весели, затова стегни се и продължавай в същия дух!
С нетърпение очакваме новите ти приключения!
Няма кво да чакаме прословутото яйце (нещо напоследък сме зле с калция и не ни върви снасянето) - нуждаем се от теб - сол на живота ни!

Апропо... тия по стрелбищата трябва по-добре да преценят хората, на които дават оръжие... щото от тия усмихнатите обикновено всичко може да се очаква...

Тема ama samo mi kaji...нови [re: kилъp]  
Автор SHERlFF (BezoBrazniK)
Публикувано26.01.03 17:40

...kade e tova strelbishte do bingo mustang? ako ne e taina razbira se!

"Raaazcvetaaali qblani i gruuushi! Paaaplyiliii tumaanyi nad rekoi!..."

Тема Re: Самочувствиенови [re: kилъp]  
Автор Borislav (анти)
Публикувано27.01.03 18:32

Самочувствието ми се вдигна с около 500% тази сутрин.
Разбрав че съм дебел, че съм новобогаташ отгоре на старобогаташието ми, задника ми е тлъст и имам компютър.
Не би трябвало и да съм бил войник, ама нейсе. Едно време не можеше да се избяга от службата
Убиеца ме накара да се чувствам добре тази понеделнишка сутрин.
Дерзай, младежо!

Тема Re: Спри, не си отиваай! Ще ми бъъъде тъжнооонови [re: ДoнKиkoт]  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано27.01.03 21:28

Точно за това имам забрана да ходя по някой стрелбища, като ме дразни някой и го насочвам към него. Както и да е. Ако искаш да се веселиш го прави на чужд гръб. Не на човек като мен. Комбинацията между отчаяние избухливост и страхотно здрави нерви при натискане на спусъка, не ме прави желан събеседник на живо. Нека да се бъзикаме, но не един с друг, човек винаги може да намери смешна тема за разговор. В случайя смешната тема сме ние...

няма начин да няма начин

Тема Re: ama samo mi kaji...нови [re: SHERlFF]  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано27.01.03 21:30

Стрелбището е до бившото бинго роял, сега не знам как се казва ама май пак е бинго. Над стрелбището има китайски ресторант. Пресечката на владислав, на която е кино мустанг, точно там между мустанга и паласа. Има и ресторан на мустанг фууд.

няма начин да няма начин

Тема Re: Самочувствиенови [re: Borislav]  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано27.01.03 21:32

Явно може, да се бяга. щото аз избягах, само че след това отидох доброволно на лагер 6 месеца във враня, щото брачед ми беше там капитан. Че повечето за стрелбата съм го научил от баретите. те са хубави хораV само не мога да разбера Бойко Борисов кво ги е заял...

няма начин да няма начин

Тема aaaaaaa...нови [re: kилъp]  
Публикувано27.01.03 21:39

tva go znam bre! ama ti shtot kaza Bingo Mustang, a ne Kino Mustang i za tva ne se razbrahme! Ami... nqkoi den trebe da se saberem tam da postrelqme az, ti, T.Rex-a i GSG_9 - tva sme nie ot Varna... e i Steyr-a ama toi mai otdavna ne e vlizal tuk! Puk moje i na Akchelar da otidem da grumnem i tam... hem ima i pushki puk i e po-evtino! Nie sme malko zaeti s T.Rex-a, no nqkoq subota naistina shte vzemem da se saberem!

Тема Re: aaaaaaa...нови [re: SHERlFF]  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано27.01.03 21:46

Няма нищо против, но едва ли ще стане скоро, щото сега не мога да събера дребни да се обръсна, пък да не говорим за патрони. Кво да праиш в живота на човек има и такива моменти. Ама като се върна от следващия рейс на лято може и това да направим. То тогава и пистолет ша си купя ако остане някой друг долар

няма начин да няма начин

Тема e...нови [re: kилъp]  
Публикувано27.01.03 21:51

...mojeshe pone da doidesh da se zapoznaem - za tova ne trqbvat drebni! no ti si znaesh de!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.