Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:30 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Философията на животанови  
Автор lvo lll (A008)
Публикувано27.01.03 19:00

Днес получих този e-mail, i poneze tiq dni si razmenqme mnogo obidi i loshi dumi, a systewremnno wi smqtam pochti wsichki za priqteli .... go publikuwam za was

Философията на живота

Ако светът можеше да се сведе до село от 100 жители то всички народи
биха били представени в следните пропорции.

> - 57 азиятци
> - 21 европейци
> - 14 американци (северна и южна америка)
> - 8 африканци

> - 52 жени
> - 48 мъже

> - 30 от бялата раса
> - 70 от други раси

> - 30 християни
> - 70 от други религии

> - 89 хетеросексуални
> - 11 хомосексуални

> - 6 човека ще притежават 59% от световното богатство и всички те са
> американци

> - 80 нямат жилище
> - 70 са неграмотни
> - 50 са недохранени
> - 1 умира
> - 1 се ражда
> - 1 има персонален компютър (pc)
> - само 1 има висше образование

Ако човек погледне на света от този ъгъл, ще му стане ясно, че
потребността от приобщаване, разбиране, приемане и образование е естествена и очевидна.

Помисли за следното:
- Ако сутрин се събуждаш здрав, ти си по-щастлив от 1 милион хора,
които няма да преживеят следващата седмица.
- Ако никога не си преживявал война, никога не си се сблъсквал със самотата на затворническата килия, агонията на мъченията и глада, то ти си по-щастлив от 500 милиона хора по света.
- Ако можеш да влезеш в църква без страх, че някой ще те заплаши, арестува или убие, то ти си по-щастлив от 3 милиона хора.
- Ако си сит, облечен и имаш покрив над главата си, то ти си по-богат
от75% от жителите на тази планета.
- Ако имаш сметка в банката и някакви пари в портфейла си, ти
принадлежиш
към 8% заможни хора на света.

В случай, че четеш това писмо, ти си двойно благословен, защото:

- Някой е помислил за теб
- Ти не си от 2 милиарда хора, които не могат да четат
- и.....ти имаш pc!

Някой някога е казал:

- Работи сякаш не се нуждаеш от пари
- Обичай сякаш никой никога не те е наранявал
- Танцувай сякаш никой не те гледа
- Пей сякаш никой не те слуша
- Живей сякаш на земята е рай

Tова е международната седмица на приятелството. Прати този e-mail на
всички, които можеш да назовеш свои приятели. Ако не го изпратиш по-нататък, нищо няма да ти се случи. Ако го изпратиш, ще получиш усмивка от някого.

Например от мен :)))

Тема Re: Философията на животанови [re: lvo lll]  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано27.01.03 19:58

а колко от тия 6 американци не са евреи???

Пътят за ада винаги е постлан с добри намерения

Тема Re: Философията на живота [re: lvo lll]  
Автор Borislav (анти)
Публикувано27.01.03 20:17

"- 89 хетеросексуални"
" - 11 хомосексуални"
Само с една малка поправка.
Педерасите са около 0,3%, а не 11%. Предполагам, че тази статистика (за педерасите) е взета от Сан Франциско, но тя не се отнася за останалия свят

Тема Re: Философията на животанови [re: Borislav]  
Автор SHERlFF (BezoBrazniK)
Публикувано27.01.03 21:43

pederasite moje bi, no lesbiikite?

"Raaazcvetaaali qblani i gruuushi! Paaaplyiliii tumaanyi nad rekoi!..."

Тема Re: Философията на животанови [re: SHERlFF]  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано27.01.03 21:54

А ако никога не са ти насочвали пистолет в глъвата ти си от тези 99,99%, които могат да се нарекат нормални люде. Поздравления за постинга. чел съм го и преди, но за пореден път намира в него неква опора и желание да продължа напред и да изпълнявам мисията си в живота, нищо, че някой наричат моята работа чистене. То си е един вид правене на света по-добър. Та моята философия е, че ако не можеш да направиш човек по-добър просто трябва да го убиеш. Естесвено става дума за истинските престъпници като Луканов, Васил Илиев, Данчо Марков - лека им пръст. Все някой трябваше да им помогне да си отидат от този свят...
Между другото знаеш ли как китайците решават проблема с инвалидите. И защо в тая страна почти няма такива - ами просто ги убиват или ги събират в концентрационни лагера - въпреки това се имат за най-здравата нация в света. Просто по улиците няма инвалиди, нито бездомни кучета. Първите ги убиват или събират в лагери, а вторите просто ги изяждат. Понякога се фащам, че тази тяхна философиа ми харесва. Мисля си, че ако бях с подобен проблем бих претпочел смъртта. Как мислите?

няма начин да няма начин

Тема Re: Философията на животанови [re: kилъp]  
Автор lvan ABC (непознат)
Публикувано27.01.03 22:13

Всеки изпълнява някаква мисия в света дали ще е богат , беден , инвалид , лош или добър . Няма нищо излишно или случайно, просто всеки трябва да играе ролята си по-най-добрия начин .

Тема Философия?нови [re: kилъp]  
Автор Гaй Бaньo (прост чук)
Публикувано28.01.03 01:40

До сега не съм влизал в конфликт с теб, но ми се щеда те помоля малко да се осъзнаеш. Явно искаш да вземеш прекалено много нещата в свои ръце. Без да те обиждам искам да ти напомня, че не би могъл да си Господ и да решаваш съдбата на някой. Най-малкото не си му дал живота, за да му го отнемеш, без дори да ти е сторил нещо?
Познавайки повечето хора в клуба мисля, че не са съгласни с теб, но просто не искат да влизат в нови спорове. Аз също не искам, но имам чувство, че си и вярваш? Благодаря на съдбата, за сега не съм нито сакат ни инвалид.
Както е писал АBC, всеки си има мисия на този свят независимо под, каква форма съществува.
Ако наистина се възприемаш, като килър ще ти кажа, че на света най-малка нужда има от такива!!!

Гай Баньо

Тема Всеки прочете това което ...нови [re: lvo lll]  
Автор lvo lll (A008)
Публикувано28.01.03 10:55

Всеки прочете това което видя

един видя доброто, а друг се хвана за цифрите, трети реши да убива ...

съдба

Тема Re: Философия?нови [re: Гaй Бaньo]  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано29.01.03 07:25

Не си ме разбрал. Казах, че китайците правят така и че понякога се улавям, че тяхната философия ми харесва. Доста е нацистка, а пък в същото време аз мряза нацистите. Релано погледнато обаче Сталин не случайно е казал има човек имам проблем няма човек нямам проблем. Никога не бих убил инвалид освен ако не са ми платили първо и второ ако той заслужава това. Както и да е това не е важно. Моля ако все още не си пораснал достатъчно поне чети внимателно какво съм писал и не ми приписвай мисли и чевства дето не ме вълнуват. Благодаря ти предварително.

няма начин да няма начин

Тема Re: Всеки прочете това което ...нови [re: lvo lll]  
Автор kилъp (наемен)
Публикувано29.01.03 07:26

Иво не мислех, че и ти ще реагираш така на постинга. Моля те върни се и го прочети отново. Ще видиш, че там не се говори точно за убиване а за житейска философия. за съжаление ние имаме тоя професионален дефект, колегите могат да ти кажат и обяснят по-добре!

няма начин да няма начин

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.