Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:08 02.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Оръжия
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ЗА КАЛАШНИКАнови  
АвторKAШИK (Нерегистриран)
Публикувано30.07.01 01:11

БЯХ ПЕХОТИНЕЦ ДВЕ ГОДИНИ НА КОРЕН НЕ ПОМНЯ КОЛКО ПАТРОНА СМЕ ИЗТРЕЛЯЛИ И С 7.62 В ШКОЛАТА И С 5.45 В ПОДЕЛЕНИЕТО КАЛАШНИКА НЕ СТАВА ЗА НИЩО ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЧЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА СТРЕЛЯТЕ СРЕЩУ ПРОТИВНИК КОЙТО ВИ ПРЕВЪЗХОЖДА ЧИСЛЕНО ПЪРВИЯТ ПЪЛНИТЕЛ КОЙТО ИЗТРЕЛЯТЕ НА ЕКС ЩЕ ВИ СКАПЕ ЦЕФТА НА КАЛАШНИКА И ПОЧТИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СТРЕЛЯ ТОЧНО И ЕФЕКТИВНО ДА НЕ ГОВОРИМ АКО СЛОЖИТЕ ВТОРИ ПЪЛНИТЕЛ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗВАДИТЕ ШОМПОЛА И ЗИПА И ПОСРЕД НАПАДЕНИЕ ОТ ПРОТИВНИКА ЩЕ СИ ЛЪСКАТЕ ЦЕВТА НА ТЪПИЯ КАЛАШНИК А ПРОТИВНИКА ЩЕ ВИ ЧАКА КОЙТО МИСЛИ ЧЕ М-16 Е ЛОШ НЕКА ПИШЕ ЗА НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ФИРМАТА ПРИЗВОДИТЕЛ И ТАМ ЗА ВСЕКИ ТАКЪВ ДОКАЗАН ЩЕ ВИ ПЛАТЯТ ДОБРЕ ОТ БЛАГОДАРНОСТ ЧЕ СТЕ ОТКРИЛИ НЕЩО КОЕТО ТЕ НЕ СА ВИДЕЛИ ТАКА ЧЕ МОМЧЕТА ВАДЕТЕ СИ ШОМПОЛИТЕ И ЛЪСКАЙТЕ КАЛАШНИКА МНОГО ЩЕ ВИ Е ГОТИНО

Тема Re: ЗА КАЛАШНИКАнови [re: KAШИK]  
Автор T8O (непознат )
Публикувано01.08.01 00:14

Zna4i , u4udva me izkazvaneto ti za strelbata "na EKS" s purvia palnitel ...
... ne si spomnqm instrukturite nqkoga da sa ni poo6trqvali za takiva "Rambovski" izpalneniq - vinagi se e cenqla strelbata s pricelen ogun po dva izstrela , na rejim " "avtomati4en "... a ako iska6 probvai za kolko sek. se izstrelvat 30 patrona, nqma i da useti6 , a efekta e nulev...
... a za otbluskvaneto na prevasxojda6 po 4islenost protivnik e po-uda4no da se izpolzvat oskolo4ni otbranitelni granati ( F-1 ).
... o6te pove4e 4e v podrazdelenieto ima i pregradna ogneva poddrajka s karte4en ogun....
a strelba "na eks" - samo po amerikanskite "action" filmi , v stil "Death hard" !!! :)

Авторmad_policeman (Нерегистриран)
Публикувано01.08.01 16:58

Priqtelche,ne znam kade si slujil no az sam slujil v Plovdiv v desantnite chasti/sini bareti/ i misla che sam strelal dosta poveche ot tebe.I s dosta poveche vidove orajia.Iskam da ti kaja che cevta mi e stavala bela no sam prodaljaval da strelam i da poraziavam mishenite.I NE ZABRAVIAI CHE NA VAS KASHICITE VINAGI VI E DAVANO STARO ORAJIE.I sega kato policai redovno razgovarame s silite na KFOR i poznai:I TE MISLAT CHE KALASHNIKOV E SUPER A M-16 PALEN BOKLUK.

Тема Re: ЗА КАЛАШНИКАнови [re: T8O]  
Авторmad_policemanBG (Нерегистриран)
Публикувано01.08.01 17:01

chudesno go kaza ombre.s dve race sam za teb

Авторyanus. (Нерегистриран)
Публикувано07.08.01 08:45

Hmmm mai mai nesto izstrelianite patroni sa tolkova mnogo 4e ne pomnish s kakvo to4no si strelial ................da ne e 4er4shovoto top4e a ??????

Авторseal (Нерегистриран)
Публикувано14.08.01 10:28

m 16 e to4en na blizki razstojanij poradi po malkij otkat predizvikan ot po malkij baruten zarjad.Moga da ti kaja 4e kogato go puskat v vietnam dava mnogo neizpravnosti i us voinizite tursjat ak ta za da se bijat s tjah.

Тема Re: ЗА КАЛАШНИКАнови [re: seal]  
Автор Airfan (екстремен)
Публикувано16.08.01 00:57

Az sushto sum slujil v pod.32990 (parashutist), sushto sum strelial s mnogo vidove orujia i to ne samo ruski, Kalashnika si e super, samo che loshoto mu e chisteneto posle......osobeno sredata na gazovata trabichka.......osobeno ako si se osral da streliash mnooogo mnogo mnogo

АвторOnYx_ (Нерегистриран)
Публикувано17.08.01 23:35

Тема Re: ЗА КАЛАШНИКАнови [re: Airfan]  
Автор iosarian (от Параграфа)
Публикувано18.08.01 18:16

Ако въоръжавам армия ще им купя калашници-че е по евтино
Ако се въоръжавам аз -М16 за мен е най приятното за стрелба и носене оръжие- особенно варианта М4.Стрелял съм до изтъпяване с АК47 и 74 , а също така и ФН Фал , г3 , И М16 (е с тях по-малко).Така ,че вервайте ми имам база за сравнение .Колкото до Виетнам - говорил съм с Виетнамци и те са ми казвали ,че - да в Джунглата е по- добре с АК47,но ако ще правиш дълги преходи - вземи си м16.

Si vis pacem,para bellum.

Тема Re: ЗА КАЛАШНИКАнови [re: iosarian]  
Автор Airfan (екстремен)
Публикувано19.08.01 21:18

Не отричам нищо, но просто много гадно е почистването. Да вземат да внедрят разни разтвори, а не да търкаш до припадък.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.