|
|
|
Тема
|
Пътя Бургас -Елхово - Харманли
|
|
| Автор | Пuтaщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.03.12 23:50 |
|
|
Колеги, предстои ми пътуване в края на този месец от Бургас до Харманли. Моля, ако някои е минал скоро по този маршрут да опише с няколко думи състоянието на пътя. Благодаря
| |
|
Тема
|
Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманли
[re: Пuтaщ]
|
|
| Автор | ямбoл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.03.12 14:06 |
|
|
Често минавам през малка част от твоя път - от Бургас до Грудово. Става. Няма проблеми.
| |
|
Тема
|
[re: ямбoл]
|
|
| Автор |
zfen (трудовак) |
| Публикувано | 30.03.12 15:49 |
|
|
За съжаление не помня този път дае бил без дупки, но става за каране.
По-хубавото разваля хубавото
| |
|
Тема
|
[re: zfen]
|
|
| Автор | мeceчko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.03.12 16:58 |
|
|
Тука е клуб Опел. Дупките не са толкова страшни. Да му мислят колегите от клуб Ферари, че една джанта е хиляди евро + седмици за доставка.
То ако не бяха дупките, в Елхово щеше да е пълно с ферарита и ламброджинита.
| |
|
Тема
|
[re: мeceчko]
|
|
| Автор | Gocho (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.03.12 17:47 |
|
|
Да уе кво общо имат дупките с орлите? Най-общо возията е толкова твърда и шафиьора като види дупка изпада в потрес и натиска спирачката с двата крака иначе я си е прехапал езика,я е придобил стерилитет.Бахти каруците са.Аз се преродих откъде возия с тва бмв-нце.
| |
|
Тема
|
[re: Gocho]
|
|
| Автор |
alex one (opel fan) |
| Публикувано | 30.03.12 19:53 |
|
|
пак се почна,БМВ-це ама да ти кажа че в Германия карам коли от хубави по хубави и все нови,последната Мазда 3 беше само на 16 хил.км. и любовта към опела си остава...Астрата си не давам..БМВ карах 328 кабрио миналата годна 192коня и возията не никак по добра от на опела,да забрайш,а пак като настапя газта моментния разход става 38 на 100...мери ша знайш и не вари като за 200 коня кола..БМВ абе какви са тиа хора бе карат опел щото немат пари и опела наи убаф,земат някой лев и барака 10 години БМВ или нещо си там еееееееееееееееееее тва става най убавата кола,опела не става вече ахахахахаааааааааааааа моля стига глупости
| |
|
Тема
|
[re: alex one]
|
|
| Автор |
alex one (opel fan) |
| Публикувано | 30.03.12 19:57 |
|
|
Opel fur immer... Wir Leben Autos ...........................................................................................................Toва е............
| |
|
Тема
|
[re: alex one]
|
|
| Автор | Gocho (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.03.12 22:39 |
|
|
Du hast...
| |
|
Тема
|
[re: мeceчko]
|
|
| Автор | Пuтaщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.03.12 10:35 |
|
|
Представата ми, че този маршрут е най-пряк ...... е единственото, което ме накара да го избера. Но опитът ми по карането на МПС по пътищата на България е достатъчен да ме убеди, че прекия маршрут не е фактора за по-бързото пристигане в другото място. В повечето случай за да се стигне по-бързо оказва влияние състоянието на пътя - дупки, многото пътни знаци, натоварения трафик / пример Карнобат - Сливен-Ст.Загора/ и дори "старанието" на служителите на КАТ на определени места /пример КАТ-Ловеч/.
Нямам представа за този участък затова и попитах. Ясно, ще избера този път само ако разполагам с повече време т.е. ако не бързам .
| |
|
Тема
|
не бе що?
[re: Пuтaщ]
|
|
| Автор | мeceчko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.04.12 11:57 |
|
|
Не си разбрал. Уплаши се прибързано. Нито пътят е толкова лош, нито дупките са толкова много. Спокойно можеш да си караш без опасност с 90-110км/ч през повечето време. Няма трафик, полицаи рядко. Това при хубаво време де. Аз въобще не бих се замислил.
| |
|
|
|
|