Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:45 03.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Пътя Бургас -Елхово - Харманлинови  
АвторПuтaщ (Нерегистриран)
Публикувано25.03.12 23:50

Колеги, предстои ми пътуване в края на този месец от Бургас до Харманли. Моля, ако някои е минал скоро по този маршрут да опише с няколко думи състоянието на пътя. Благодаря

Тема Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманлинови [re: Пuтaщ]  
Авторямбoл (Нерегистриран)
Публикувано26.03.12 14:06

Често минавам през малка част от твоя път - от Бургас до Грудово. Става. Няма проблеми.

Тема Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманли [re: ямбoл]  
Автор zfen (трудовак)
Публикувано30.03.12 15:49

За съжаление не помня този път дае бил без дупки, но става за каране.

По-хубавото разваля хубавото

Тема Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманлинови [re: zfen]  
Автормeceчko (Нерегистриран)
Публикувано30.03.12 16:58

Тука е клуб Опел. Дупките не са толкова страшни. Да му мислят колегите от клуб Ферари, че една джанта е хиляди евро + седмици за доставка.
То ако не бяха дупките, в Елхово щеше да е пълно с ферарита и ламброджинита.

Тема Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманлинови [re: мeceчko]  
АвторGocho (Нерегистриран)
Публикувано30.03.12 17:47

Да уе кво общо имат дупките с орлите? Най-общо возията е толкова твърда и шафиьора като види дупка изпада в потрес и натиска спирачката с двата крака иначе я си е прехапал езика,я е придобил стерилитет.Бахти каруците са.Аз се преродих откъде возия с тва бмв-нце.

Тема Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманлинови [re: Gocho]  
Автор alex one (opel fan)
Публикувано30.03.12 19:53

пак се почна,БМВ-це

ама да ти кажа че в Германия карам коли от хубави по хубави и все нови,последната Мазда 3 беше само на 16 хил.км. и любовта към опела си остава...Астрата си не давам..БМВ карах 328 кабрио миналата годна 192коня и возията не никак по добра от на опела,да забрайш,а пак като настапя газта моментния разход става 38 на 100...мери ша знайш и не вари като за 200 коня кола..БМВ абе какви са тиа хора бе карат опел щото немат пари и опела наи убаф,земат някой лев и барака 10 години БМВ или нещо си там еееееееееееееееееее тва става най убавата кола,опела не става вече ахахахахаааааааааааааа моля стига глупости

Тема Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманлинови [re: alex one]  
Автор alex one (opel fan)
Публикувано30.03.12 19:57

Opel fur immer... Wir Leben Autos ...........................................................................................................Toва е............

Тема Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманлинови [re: alex one]  
АвторGocho (Нерегистриран)
Публикувано30.03.12 22:39

Du hast...

Тема Re: Пътя Бургас -Елхово - Харманлинови [re: мeceчko]  
АвторПuтaщ (Нерегистриран)
Публикувано31.03.12 10:35

Представата ми, че този маршрут е най-пряк ...... е единственото, което ме накара да го избера. Но опитът ми по карането на МПС по пътищата на България е достатъчен да ме убеди, че прекия маршрут не е фактора за по-бързото пристигане в другото място. В повечето случай за да се стигне по-бързо оказва влияние състоянието на пътя - дупки, многото пътни знаци, натоварения трафик / пример Карнобат - Сливен-Ст.Загора/ и дори "старанието" на служителите на КАТ на определени места /пример КАТ-Ловеч/.
Нямам представа за този участък затова и попитах. Ясно, ще избера този път само ако разполагам с повече време т.е. ако не бързам .

Тема не бе що?нови [re: Пuтaщ]  
Автормeceчko (Нерегистриран)
Публикувано01.04.12 11:57

Не си разбрал. Уплаши се прибързано. Нито пътят е толкова лош, нито дупките са толкова много. Спокойно можеш да си караш без опасност с 90-110км/ч през повечето време. Няма трафик, полицаи рядко. Това при хубаво време де. Аз въобще не бих се замислил.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.