Тема
|
18E ne raboti kakto tryabva
|
|
Автор |
kadetov (непознат
) |
Публикувано | 27.10.10 18:47 |
|
ЗДРЕЙТЕ,
Скоро присадихме двигател от кадет гси (18е) на астра, съответно трябвасхе да се подмени и ел. инсталацията и ЕКУ-то- до тук добре,обаче после след като навързахме всичко по схема ДВГ- не щя да запали. После след известен брой опити все пак му чухме гласеца, но някак не работи както трябва - когато му махна кабела от дебитомера няма разлика, а аз доколкото знам при инжекционна система БОШ ЛЕ- ДЖЕТРОНИК трябва да угасне. Вазможно ли е да се е прецакало ЕКУ - то и как мога да разбера, когато работи двигателя мерише адски много на неизгорял бенз. и също така попушва доста стабилно, направи ми впечатление че когато извадя който и да е кабел на датчиците няма разлика в работата - имам чувството че работи в нвкакъв сервизен режим о това е . Ако имате някакви предположения моля пишете.
|
|
Тема
|
Re: 18E ne raboti kakto tryabva
[re: kadetov]
|
|
Автор | Gocho (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.10 18:52 |
|
Нещо не сте свързали като хората или има лош контакт.Бах аз тоя авариен режим с пушеци и миризми на бензин.
|
|
Тема
|
[re: Gocho]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 27.10.10 20:14 |
|
Инжекциона на 18Е няма много софтуер, даже никакъв - чисто електронно управление.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
kadetov (непознат
) |
Публикувано | 27.10.10 20:19 |
|
ОК може да не е сварзан кат треа. Някой има ли схема на 18е BOSCH LE-Jetronik.
Защото аз работих по 3 и в трите различно но и AUTODATA не ми помогна защото и там няма схемана този модел. Има на 18SE което не ми варши особена работа. Моля помогнете.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
filidor () |
Публикувано | 27.10.10 22:15 |
|
Колега , търси от някой познат книга за Опел Кадет на Автопоинт . Там има доста подробно описание на LE-Jetronik.
Схеми на свързване на този модел обаче няма.
|
|
Тема
|
[re: imitev]
|
|
Публикувано | 28.10.10 01:00 |
|
То моя пък да не е позитронен -големия софтуер,даже и дебитомер няма,само икономичния разход още ме кара да държа тоя боклук и да не бодна два двойни карба и едно делко с вакум и чукче ша му се не види и електриката.
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 28.10.10 02:01 |
|
Дири в нета файл Kadett(E).pdf -там има описана тая система.Аз го имам ама е 65 мб.
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 28.10.10 05:15 |
|
Ей Митев не се казва електронно щот сичките са електронни иначе ток нъцки да протече. В случая без да го знаеш ти имаш предвид аналогово.Дам тоя "комп" се оказа,че няма нищо цифрово в него.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 28.10.10 09:25 |
|
Качи му го на и качи линка тук.
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 28.10.10 10:45 |
|
А да го проета на глас не щеш ли? Пише го в гугъла и си го даунлодва.
|
|