|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
пак тези гуми
|
|
| Автор | coмa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.09.10 22:00 |
|
|
Здравейте,
спуках гума(задна) и се наложи да купувам 2 летни гуми в края на летния сезон.
Няма в момента парички(морето си иска финансови жертви).Мисля да си взема по евтини гуми, но пък да пазят грайфер най - дълго време и да издържат на нашите пътища максимално. Аз карам много пенсионерската и не много км. в годината така че търся гуми да издържат на дупки грайфера да не изчезва бързо. Каже моля ако имате наблюдения каква гума би отговаряла на тези изисквания.Аз съм се спрял на Дебица пасио 2 или Кормуран импулсер Б2.
Благодаря на отзовалите се предварително.
| |
|
Тема
|
Re: пак тези гуми
[re: coмa]
|
|
| Автор | Mишo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.09.10 09:34 |
|
|
Взимай Кормурана, те са под шапката на Мишелин ама незнам колко им е здрав борда.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
filidor () |
| Публикувано | 02.09.10 12:05 |
|
|
Каква е колата - с предно или задно предаване?
Аз за моята Астра за задните гуми много не придирям . Предните като се поизносят ги слагам отзад и слагам нови отпред.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ooф (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.09.10 19:22 |
|
|
Ами тази гума не може ли да се залепи? А може да си купиш и само 1 гума - за задна няма проблем да се отличава малко от другата. Аз карам така вече 30 х. км и няма никакви проблеми.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Явор (ентусиаст) |
| Публикувано | 03.09.10 12:58 |
|
|
Какви гуми и какъв цолаж, колега ? Нещо с резервната не може ли да се комбинира ? Maloya Crono са евтини и са добри за парите си. 13 цолови са.
| |
|
Тема
|
[re: Явор]
|
|
| Публикувано | 03.09.10 14:38 |
|
|
Здравейте,
Гумите са 175/70/R14. Няма смисъл да се лепят, те вече са си дали своето. Време е за нови ама няма пари, за това мисля някакви ефтинки.Тези Малоя Кроно са над 90лв х 2 = ~ 190лв. Дебицата е 67лв х 2 = 134лв. близо още една гума бонус Незнам да ли да не додам и да взема малко по скъпи около 100лв , но пък не карам много около 8-10к годишно.
Предните (Барум Брилянтис - на мокро вече не държат) и те са за смяна, но може още един сезон ако е рекъл Господ.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
f(x)dx () |
| Публикувано | 03.09.10 14:51 |
|
|
земай дебицата и не се чуди.
пет сезона карам с такива и още хляб има в тях.
Според мен малко скъпички ти ги дават. Ама малко.
П.П. независимо от това, което написах, мисля, че гумите трябва да се сменят на три, максимум четири години. Но това е друга тема
| |
|
Тема
|
[re: f(x)dx]
|
|
| Публикувано | 03.09.10 21:00 |
|
|
Здрасти,
тази цена я гледах в сайта на Диана (даже е 69лв.)
Кажи къде мога да ги взема по-евтино?
Благодарности.
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 04.09.10 10:51 |
|
|
Здравейте,
изчетох доста в нета и реших да дам малко повече левчета - Унироял Рейн Експерт 99.50лв в Диана.
Хареса ми че държат еднакво на сухо и мокро по данни на ADAC.de
Много малко хора ползват тази гума(малко мнения имаше за нея в нета) дано да е надежна. Разликата е 60лв. почти още една гума Дебица
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
alex_ad () |
| Публикувано | 06.09.10 12:00 |
|
|
Aз сън точно с такива вече второ лято минал съм ~25к и за момента съм доволен. Избрах ги точно заради оценката от adac.de, нямам кой знае каква база за сравнение, но определено на мокро държат по-добре от старите фулда, но са и по-шумно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|