|
Тема
|
biene vav volana
|
|
Автор |
kadetov (непознат
) |
Публикувано | 05.07.10 09:38 |
|
kadett 13NB
ZDRAVEITE VSICHKI LYUBITELI NA OPEL
OBRASHTAM SE KAM VAS SAS SLEDNIA PROBLEM
TAZI SUTRIN KAKTO SI PATUVAH KAM RABOTA I VSICHKO SI BESHE NARED KOLATA MI VARVESHE NORMALNO NA POSLEDNATA OTSECHKA PREDI PREDPRIYATITO V KOETO RABOTYA IZVEDNAJ KOLATA MI ZVE DA "DARPA" NA LYAVO I VOLANA VZE DA SE VARTI NALYAVO NADYASNO SAM KOLATA STANA NE STABILNA .
SPRYAH I OGLEDAH VSI4KO PO PREDNICATA VIDIMI POBLEMI NYAMASHE
POSLE PAK SI YA PODKARAH KAM RABOTA I PAK SA6TOTO SYAKASH NE6TO MI DARPA VOLANA OT RAZETE GUMITE NE SA KRIVI BALANSITE SA TAM IMAM RAZBITO KARE NO NE MISLYA CHE TAM E POBLEMA AKO E REIKA DA LI 6TE PRAVI TAKA? MOLYA AKO NYAKOI SE E ZBLASKVAL S PODOBEN PROBLEM DA DRASNE NYAKOI RED 6TE MU BADA BALGODAREN
| |
Тема
|
не е сериозно
[re: kadetov]
|
|
Автор | xaймaнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.07.10 10:46 |
|
"SPRYAH I OGLEDAH VSI4KO PO PREDNICATA VIDIMI POBLEMI NYAMASHE "
Не си те представям бързайки за работа с костюм и вратовръзка, отбивайки за 2 минути отстрани на пътя, да си успял да "огледаш всичко по предницата".
В дупка влизал ли си преди да се мпояви проблемът?
При ниски скорости 20-30 км, воланът върти ли се?
| |
Тема
|
Re: biene vav volana
|
|
Автор |
VladoR (любител) |
Публикувано | 05.07.10 11:36 |
|
1. Ако обичаш, моля на кирилица
2. По подразбиране главните букви означават, че викаш
3. Под огледал всичко на място сигурно имаш предвид, че си установил, че 2-те предни колела са си на мястото? В противен случай е несериозно да очакваш отговор, без да изброиш, какаво и как точно си проверил.
| |
Тема
|
Re: biene vav volana
|
|
Автор |
kadetov (непознат
) |
Публикувано | 05.07.10 14:27 |
|
izvinete za kirilicata nyamam pg phonetic na PC to
prosto vdignah kapaka i ogledah bieletki,sharniri i nakrainici tova e vsichko
ne sam vlizal v dupka ne sam pravil ostri zavoi -driftove ili kakvoto i da e bilo prosto vlyazoh v edna dalboka lokva s 20-30 km i izlyazoh vsichko beshe nared do edin hubav moment kogato zapo4na da bie volana,predi malko podkarah kadeta pak i osetih che se varti po trudno pri zavoi bez zna4enie na kade . as sai mislya che e reika sled kato dori i smenih gumite pak mi bieshe
blagodarya vi predvaritelno
| |
|
Прилича ми на рейка, някой да върти волана и друг да гледа кормилни накрайници и прочее за тропане. Проверка луфтове на волана, вдигане на подемник луфтове на предните колела и преглед носачи тампони, биалетки и т.н. Проверка на спирачните супорти също (проблемни са за кадетите).
| |
|
|
|
|