Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:59 13.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Кой е най-добър бензиннови  
АвторOOXXX (Нерегистриран)
Публикувано04.05.10 11:52

Имам такъв въпрос: кой от 100 октановите бензини е най-хубав и естествена най-лош? Ако някой има представа. Аз карам с V-power racing на Shell, но май той не е най-хубавия.

Тема Re: Кой е най-добър бензиннови [re: OOXXX]  
Автор v5rov (непознат )
Публикувано04.05.10 16:00

Със сигурност обче е най-скъпия. Продължавай да караш с него.

Тема Re: Кой е най-добър бензиннови [re: v5rov]  
Публикувано04.05.10 17:56

Много добър отговор ми даде. Благодаря ти. Ако имаш подобни си ги спести и си ги остави за себе си. На никой не помагаш така!

Тема Re: При теб ...нови [re: OOXXX]  
АвторTarbox (Нерегистриран)
Публикувано04.05.10 21:49

... не е за помощ, а гевезене, щом не можеш да откриеш най - добрия 100 октанов бензин, слагай 118 октанов!

Авторвecko (Нерегистриран)
Публикувано05.05.10 09:36

аз карам на газ за бургас.

Тема Re: Кой е най-добър бензиннови [re: вecko]  
Публикувано05.05.10 11:31

Леле колко сте духовити. Мнооооооооооооооо яко

АвторZEN (Нерегистриран)
Публикувано05.05.10 16:44

Със сигурност на ЕКО не струва. По-зле е от 98 на Лукойл. Реших да направя сравнене. На празен резервуар налях 20л., преди това бях с 98 (по принцип карам с 98), и да кажа, не останах доволен.

Тема Re: Кой е най-добър бензин [re: OOXXX]  
Автор mocker (Opel фен)
Публикувано06.05.10 16:45

Чувал съм че този на ОМВ го карат директно от Австрия и бил добър, но лично аз аще не мога да се прежаля да пробвам.

Автор Dame (КОМУНИСТ)
Публикувано07.05.10 17:14

Аз съм който пусна темата. Честно казано ми бяха препоръчали на Еко най-високооктановия бензин. Идвал от Гърция и т.н. след него е на OMW и след това са другите. ако някой има впечатления споделете. Само не като първите кретени който само се заяждат. комплексари

Тема Re: Кой е най-добър бензиннови [re: Dame]  
Автор v5rov (непознат )
Публикувано07.05.10 20:05

Да ви имам аз на вас проблемите - кой е най-хубавия високоотанов бензин. Ами като толкова те интересува, зареждаш от един вид и караш. После от следващия и т.н. Кретенска е темата дето сте пуснали, за това и отговорите са такива.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.