|
|
|
Тема
|
дистанционно
|
|
| Автор | acтpa95 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.09.09 01:48 |
|
|
може ли някои да ми обясни накратко как действат дистанционните за централното заклучване.Гледах в ebay продават се такива малки дистанционни за клуча,но нещо ми се губи, не трябва ли да има и някакво устройство което да приема сигнала за да се задейства централното.
благодаря предварително
| |
|
Тема
|
Re: дистанционно
[re: acтpa95]
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 30.09.09 08:22 |
|
|
Ти как мислиш?
| |
|
Тема
|
[re: imitev]
|
|
| Автор | acтpa95 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.10.09 02:30 |
|
|
Добре стана ми ясно че трябва да има и друго устройство.На какъв прицип е все пак,какво трябва да очаквам-някава помпа ли ще е,бутало ли,светлинки има ли.Все пак е форум и има хора които разбират повече.Бих искал да си закупя оригинално втора употреба,какво бихте ме посаветвали.Мерси
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 02.10.09 23:37 |
|
|
Не ти разбирам въпроса.
Пробвай да напишеш питането конкретно.
| |
|
|
|
ти нямаша централно доколкото разбирам, или?
ако нямаш, е по сложно.. .трябват ти 4 (или 5) електрически машинки да ти 'заключват' и 'отключват', както и блок за управлението им, който да е с дистанционно управление.
Ако имаш обаче смислена аларма, може да се закачат към нея.
Най добре иди при някой алармаджия, не е скъпо.Редактирано от Tarambuka35OO на 06.10.09 23:44.
| |
|
Тема
|
то форум форум ама...
|
|
| Автор | бaбa вaнra (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.10.09 15:57 |
|
|
Човече, имаш проблем с изразяването.
То, че е форум, форум е, ама едва ли някой успя да зацепи какво точно искаш да питаш.
Централното заключване е едно устройство - работи с ток ( в повечето случаи ). Като мушнеш ключа в шофьорската врата и завъртиш, заключват ли се всички врати, резервоара и багажника? Ако да, ей това го прави устройството централно заключване.
Дистанционното управление е съвсем различно устройство - работи с радиовълни ( в повечето случаи ). То служи и за командване на централното заключване отдалеч, без да мушкаш ключа в шофьорската врата.
Изясни си към кое от двете устройства проявяваш интерес. Ако колата ти е астра от 1995, значи има централно заключване. За около 120 лева във всяка алармаджийница ще ти сложат дистанционно.
| |
|
|
|
|