|
Тема
|
код за DELKO CDR500
|
|
Автор | щopaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.07.09 12:10 |
|
Здравейте.
Сдобих се с втори опел - Зафира Х18ХЕ1.
Впечатления от първите ( мои ) 2000 километра - много добри с изключение на разхода - явно ще се слага газ.
Проблемът е, че смених акумулатора и DELKO CDR500 иска код. Имам книжката му, разглеждам я, но никъде не мога да намеря кода. Отделно има един лист със следи от лепило. Може би там е било залепено допълнително листче с кода което липсва. Някой знае ли къде би трябвало да е написан кода в книжката?
Само някой да не ме обвини, че съм крадец на касетофони. Нямам желание да доказвам, че нямам сестра.
| |
Тема
|
Re: код за DELKO CDR500
[re: щopaтa]
|
|
Публикувано | 28.07.09 12:14 |
|
Всъщност един колега ми спомена, да ида да си поискам кода от официален сервиз. Досега в такъв не съм ходил. Дали биха ми свършили работа? Някой взимал ли си е кода от там?
| |
|
не че нещо, ама ти си купил кола без даже да и пуснеш радиото ?
странна работа :)
кода не го пише в книжката; в сервиза би трябвало да ти свършат работа.
| |
Тема
|
Re: код за DELKO CDR500
[re: Tarambuka35OO]
|
|
Публикувано | 29.07.09 16:27 |
|
не че нещо, ама ти си купил кола без даже да и пуснеш радиото ?
странна работа :)
Как да не съм го пуснал? Радиото го пуснах и си работеше екстра. СД-то не го пуснах щото нямах диск подръка. Видях, че книжката на радиото е в жапката и си рекох и кода е тук. Една седмица по-късно вече в БГ взех акумулатора от старата кола щото е по-нов и вече радиото пише SAFE. Чета в книжката, нищо не прилича на код. Минало бешало. Сега вече ми е ясно къде ми е била грешката. Въпросът ми е дали някой не знае къде е написан кода. Имам една папка книжки, много е вероятно кода да е написан някъде, ама са малко на немски. Тези дни ще ходя в дженеръс да видя дали могат да свършат работа.
| |
|
кода е променлива величина - може да си го избереш сам какъв да е
така че ако някой не го е написал с химикалка, някъде, няма да го има.
оригиналния код (фабрично) сигурно е бил на някое хвърчащо листче с жълт цвят...
и не си играй много, че май има само 10 опита за въвеждане на кода
http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?t=139747
Редактирано от Tarambuka35OO на 30.07.09 17:27.
| |
|
|
|
|