Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:02 14.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема летни гуминови  
Авторфeлиkc (Нерегистриран)
Публикувано01.04.09 22:58

Привет колеги! Търся си 2 бр. нови летни гуми 185/60/15. Имам предпочитания към марките Мишлен, Гудиър, Бриджстоун. В Пловдив и Асеновград цените им са от 175 лв. до 200 и ...Може ли някой да ме насочи към търговци с по-изгодни оферти в Пловдив?

Тема Re: летни гуминови [re: фeлиkc]  
Автор alex_ad ()
Публикувано02.04.09 14:47

Без да правя реклама - център за гуми Диана http://www.diana-ltd.com/ ще ти свършат работа, можеш да ползжаш 5% отстъпка ако имаш Мтел клуб карта. Те са официален вносител на конитнетал груп. Намират се в Пловдив на пазарджишко шосе до новата сграда на университета. Аз лично си взех uniroyal rain expert поръчах си ги, защото първоначално не ги бяха внесли още. Ориентирам се за характеристиките на гумите от www.adac.de Успех!

Тема Re: летни гуминови [re: alex_ad]  
Публикувано26.04.09 23:21

Приятелю, възползвах се от съвета ти и си купих 2 бр. летни Мишлен Енерджи Сейвър от център Диана по 180 лв. всяка с поставянето.
Лошата новина е, че на 19 ден и при изминати 500-600 км. установих случайно, че на едната се е появила жабка. От центъра ми казаха, че вероятно съм попадал в дупка или съм я прищипвал на бордюр и затова гаранцията не важи. Много любезно ме пратиха по дяволите /сиреч към представителя на Мишлен, който периодично минавал и се произнасял свише като един същий божи наместник, аджеба дали собствениците на такива гуми са си виновни или недай си боже фирмата производител/. Аз предварително знам отговора и затова почвам да търся интернет адрес на "Мишлен" във Франция, че да спретна едно оплакване от качеството им в самата централа. А на всички колеги казвам "За бога братя не купувайте "Мишлен". Давате пари и то много за нищо".

Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано27.04.09 08:11

То които и от скъпите гуми да вземеш гаранцията е "Франция".

И от когото и да ги купиш - пак "Франция".

Аз затова карам по-евтенжос гуми - за да не ме е яд...

Тема Re: летни гуминови [re: imitev]  
Автор Astra1.8iGT (C18NZ, 92g.)
Публикувано27.04.09 21:58

Виж им Dot маркера, кога са произведени, ако са лежали няколко години неправилно съхранявани по складовете или по лошия случай са бракувани от някъде и продадени - кофти. На баланс стенда много ли тежести им закачиха?

Тема Re: летни гуминови [re: Astra1.8iGT]  
Публикувано27.04.09 23:26

Гумите са произведени 16-та седмица на 2008г. и с едно само оловце направо заспаха. От 22 години карам кола и съм ползвал всякакви гуми нови и втора употреба, но на такова чудо за пръв път налитам. Вече франсетата освен за свирки за друго няма да ги търся. Добре, че не се нахендрих да си купя и Рено, когато си търсих кола. А да съм се натрисал здраво на дупки и бордюри, дето разправят тия от магазина нямам спомен, щото щях да си спомням майните дето сам съм си теглил по този случай, пък аз лошо псувам и дълго се помни.
Ха със здраве и да не ви се случва като на мен!

АвторNASS (Нерегистриран)
Публикувано18.05.09 13:28

За всичко са виновни дупките, това трябва да го знаете

.
За да се получи такова балонче трябва да има прекъсната нишка , може и фабричен дефект да е, но тогава ще се получи балончето още при монтажа.

А за оплакването , няма смисъл. Ако си мислете, че ще сте първия.

Тема Re: летни гуминови [re: NASS]  
АвторFox (Нерегистриран)
Публикувано18.05.09 21:19

Аз от както съм купил Опела все из дупки я карам с 4 мишлена писна ми да ходя на гумажии да ми оправят джантите,но проблем с гумите съм нямал.
Жалко,че не съм снимал пътя,но някой ден ще кача видео да видите.

Тема zleнови [re: Fox]  
Автор Tarambuka35OO (пристрастен)
Публикувано21.05.09 22:32

миналата година и аз така.
чисто нови Мишленки, през една дупка минах и шатт - балон на едната.
С други гуми каде през по големи тряпове съм минавал без проблем...

гаранция - нанайси

не са за нашите пътища мишленките.

Тема Re: zleнови [re: Tarambuka35OO]  
АвторAll (Нерегистриран)
Публикувано21.05.09 23:19

Мойта е внос от Италия. Не знам от каде ги внасят Италянците но са пушка.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.