Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:22 13.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема kakvo stava s tocite miнови  
Автор valkodm (непознат )
Публикувано04.08.08 20:17

imam corsaB 1.4 mono s gas dotuk dobre OBA4E karam si az i migasne nemoga da zapalq iz4akvam okolo minuta i si palq bez problemi i taka moje da karam i dva dena bez problemi no moje da mina i samo 20 metra i tq pak da ogasne oka4ix q na komputara kazaxa 4e e komutator smenix go i ot tam se po4na bubina delko vsi4ko po gazovata uredba i nqma opravia POMOOOO6T

Тема Re: kakvo stava s tocite miнови [re: valkodm]  
АвторTarbox (Нерегистриран)
Публикувано05.08.08 16:16

Пусни си нов кабел за маса от алтернатора до минусовата клема. Имах същия проблем на моята Корса, така го реших.
От вчера се мъча да напиша нещо по проблема, но не приема тези пароли системата, дано сега стане.

Тема Re: kakvo stava s tocite mi [re: Tarbox]  
Автор Bat Jorko (член)
Публикувано06.08.08 11:26

Минусов И ПЛЮСОВ! При мене спечелих почти един волт именно от дублажа на плюсовия кабел.

Тема Re: kakvo stava s tocite miнови [re: Bat Jorko]  
АвторTarbox (Нерегистриран)
Публикувано06.08.08 17:29

При мен, освен че спряха колебанията в паленето, зарядното напрежение без консуматори се закова от 12,8 V на 14,2 V. Понеже е достатъчно, не смятам да дублирам плюсовия кабел, все пак, благодаря за съвета!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.