Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:54 01.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Климатик на Астра-Пресостат?нови  
Автор v5rov (непознат )
Публикувано02.07.08 19:47

Климатика ми беше изпуснал и го дадох за ремонт. Оказва се, че освен всичко останало е сдала багажа няккаква джаджа наречена пресостат. Не ми хареса цената, която ми казаха че струва нов - олко160 лева. Питането ми е дали евентуално може да се разчита на моргаджийски. Колата е Астра Ф Х16ХЕЛ. Предварително благодаря на всички отзовали се.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от v5rov на 02.07.08 19:49.</EM></FONT></P>

Редактирано от v5rov на 02.07.08 19:49.

Тема Re: Климатик на Астра-Пресостат?нови [re: v5rov]  
АвторMMM (Нерегистриран)
Публикувано03.07.08 17:31

Преди един месец сменях пресостат в комплект с филтър - дехидратор, цена 60лв пресостата , 80 лв филтъра. Направи си сметката колко надценка си е сложил "майстора" !!!!
Вектра А Ц16НЗ

Тема Re: Климатик на Астра-Пресостат?нови [re: MMM]  
Автор alex_ad ()
Публикувано04.07.08 14:20

Къде е тази цена за пресостата? От къде си го взел. Аз моя го смених срещу 110лв. А за втора употреба се съмнявам, че ще изкара дълко- слабо място е в климатика и всички се скапвали на повечко години.

Тема цена [re: alex_ad]  
Автор Tarambuka35OO (пристрастен)
Публикувано04.07.08 14:28

вярвам, че цените са различни :)

и аз сменях пресостат преди 2-3 години, струваше 140лв (по евтин не можах да намеря)

така че цената е реалистична, но все пак потърси!

Тема Re: ценанови [re: Tarambuka35OO]  
АвторMMM (Нерегистриран)
Публикувано04.07.08 18:04

Майстора който ми смени тези части ходи до Стара Загора да ги взема от негов познат , който също се занимава с ремонт на климатици. И пресостата и филтъра са абсолютно нови. И на мен ми се видяха ефтини но такава беше офертата.

Тема Re: ценанови [re: MMM]  
Автор v5rov (непознат )
Публикувано04.07.08 19:18

Пресостата го поръчаха и дойде от Пловдив за 68 лв + 10 лв. доставка. Филтъра майсторът от някъде го взе за 18 лв. (не става дума за филтъра на купето). С ремонта на компресора и всичко друго отидоха 226 лева. Сега климатика бачка добре, дано да не е за кратко.

Тема Re: ценанови [re: v5rov]  
АвторMMM (Нерегистриран)
Публикувано05.07.08 15:27

Видяхте ли че има и по-тънка лайсна цени!!!
Просто трябва да се търси повечко не да се налита на първата срещната оферта!!

Тема Re: ценанови [re: MMM]  
АвторNNN (Нерегистриран)
Публикувано07.07.08 00:55

Ура! Ура!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.