Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:52 09.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Проблем с Опел-Корсанови  
Автор Desislava ()
Публикувано22.08.05 14:36

Здравейте!
Имам Опел Корса и от два месеца е вече с АГУ, от там като че ли започнаха проблемите!Първо се наложи да се сменят кабелите ,после свещите ,но ... и това не е всичко!Днес отивайки на работа ,движейки се със 120 км/ч по първокласен път София-Варна автомобила ми угасна ,като се разсветиха всички възможни лампички на таблото дори и при изваден ключ от контакта!

Опитах един,два пъти да запаля този път вече на бензин но резултата беше същия!С помоща на пътна помощ отидох до най-близкия сервиз и диагнозата беше че кабела на масата е прекъснат и в последствие е гръмнал компютъра на Корсата. Не стига това ами излязох и наплашена от сервиза ,че са щели да ме обират от асвалта с маркуч ако съм продължила да правя опити да паля колата

С две думи възможно ли е всичко това да се случи точно от този прекъснат кабел ,или просто момчетата в сервиза решиха да изкарат от мен някое левче за уж нов компютър?

Тема Re: Проблем с Опел-Корсанови [re: Desislava]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано22.08.05 16:28

По принцип може.

Обаче не се доверявай напълно на разни такива майстори. Провери нещата по-основно, ако трябва в някой друг сервиз. Че така от пътя като те закарат някъде и гледат да те обръснат яко...

Тема Re: Проблем с Опел-Корсанови [re: imitev]  
Автор Desislava ()
Публикувано22.08.05 16:48

Интересно обаче как да проверя като първо колата ми е бездиханна и второ в провинцията няма кой знае какъв избор на качествени сервизи

Еххх само ако можех да се добера сега до София Транс Ауто

Публикувано23.08.05 10:31

Е ние от провинцията не ядем доматите с коловете

Да ти сменят ЕКУто за проба с друго - ако запали значи наистина е от него... Може да са свестни "майсторите" знае ли човек...

И без това ако я дърпаш до София или Варна колесара ще ти излезе колкото 2 ЕКУта...

Авторskigogo (Нерегистриран)
Публикувано23.08.05 15:29

Сигурно в провинцията всички коли са строшени заради пишман майсторите според теб!

Тема Re: Проблем с Опел-Корсанови [re: skigogo]  
Автор PRlNCE ZANDOR (vodoun)
Публикувано23.08.05 17:25

Чувал съм за подобен случай от липса на маса, а като си помислиш че това може да се получи и от голяма мръсотия.
Отиди до някой сериозен сервиз в сериозен град където имат апаратура.

АЗО

Редактирано от PRlNCE ZANDOR на 23.08.05 19:07.

Тема Re: Проблем с Опел-Корсанови [re: skigogo]  
Автор PanTer ()
Публикувано24.08.05 12:21

Ти да не би да си някой от въпросните майстори, а !?

Авторtjana (Нерегистриран)
Публикувано13.05.08 14:43

ако питаш мене това с поставяне газово епълна глупост - осакатяваш си колата и не си на аванта при тези цени на газта

Тема Re: Проблем с Опел-Корсанови [re: tjana]  
Публикувано13.05.08 14:58

Абсолютно никаква аванта - бензина е има няма 2,3 пъти по-скъп...

Изказваш се доста зле подготвен. От мен имаш 2 и половина...

Тема Re: Проблем с Опел-Корсанови [re: imitev]  
Автортянa (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 09:04

колега гледаш въпроса само от финансовата страна А НЕПРИЯТНОСТИТЕ С ВЕЧНОТО ГАСНЕНЕ ПРИ ПРЕМИНАВАНЕ ОТ ЕДНОТО КЪМ ДРУГОТО - ВЕЧНАТА МИРИЗМА ВКУПЕТО И ОКОЛО КОЛАТА -ГАЗОВАТА БОМБА В БАГАЖНИКА ИОЩЕ МНОГО ОТ СЪЩИЯ РОД

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.