Тема
|
Проблем с Опел-Корса
|
|
Автор |
Desislava () |
Публикувано | 22.08.05 14:36 |
|
Здравейте!
Имам Опел Корса и от два месеца е вече с АГУ, от там като че ли започнаха проблемите!Първо се наложи да се сменят кабелите ,после свещите ,но ... и това не е всичко!Днес отивайки на работа ,движейки се със 120 км/ч по първокласен път София-Варна автомобила ми угасна ,като се разсветиха всички възможни лампички на таблото дори и при изваден ключ от контакта! 
Опитах един,два пъти да запаля този път вече на бензин но резултата беше същия!С помоща на пътна помощ отидох до най-близкия сервиз и диагнозата беше че кабела на масата е прекъснат и в последствие е гръмнал компютъра на Корсата. Не стига това ами излязох и наплашена от сервиза ,че са щели да ме обират от асвалта с маркуч ако съм продължила да правя опити да паля колата 
С две думи възможно ли е всичко това да се случи точно от този прекъснат кабел ,или просто момчетата в сервиза решиха да изкарат от мен някое левче за уж нов компютър?
|
|
Тема
|
Re: Проблем с Опел-Корса
[re: Desislava]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 22.08.05 16:28 |
|
По принцип може.
Обаче не се доверявай напълно на разни такива майстори. Провери нещата по-основно, ако трябва в някой друг сервиз. Че така от пътя като те закарат някъде и гледат да те обръснат яко...
|
|
|
Интересно обаче как да проверя като първо колата ми е бездиханна и второ в провинцията няма кой знае какъв избор на качествени сервизи 
Еххх само ако можех да се добера сега до София Транс Ауто  
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 23.08.05 10:31 |
|
Е ние от провинцията не ядем доматите с коловете
Да ти сменят ЕКУто за проба с друго - ако запали значи наистина е от него... Може да са свестни "майсторите" знае ли човек...
И без това ако я дърпаш до София или Варна колесара ще ти излезе колкото 2 ЕКУта...
|
|
Тема
|
|
|
Автор | skigogo (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.08.05 15:29 |
|
Сигурно в провинцията всички коли са строшени заради пишман майсторите според теб!
|
|
|
Чувал съм за подобен случай от липса на маса, а като си помислиш че това може да се получи и от голяма мръсотия.
Отиди до някой сериозен сервиз в сериозен град където имат апаратура.
АЗОРедактирано от PRlNCE ZANDOR на 23.08.05 19:07.
|
|
Тема
|
[re: skigogo]
|
|
Автор |
PanTer () |
Публикувано | 24.08.05 12:21 |
|
Ти да не би да си някой от въпросните майстори, а !? 
|
|
Тема
|
|
|
Автор | tjana (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.05.08 14:43 |
|
ако питаш мене това с поставяне газово епълна глупост - осакатяваш си колата и не си на аванта при тези цени на газта
|
|
Тема
|
[re: tjana]
|
|
Автор |
Публикувано | 13.05.08 14:58 |
|
Абсолютно никаква аванта - бензина е има няма 2,3 пъти по-скъп...
Изказваш се доста зле подготвен. От мен имаш 2 и половина...
|
|
Тема
|
[re: imitev]
|
|
Автор | тянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.05.08 09:04 |
|
колега гледаш въпроса само от финансовата страна А НЕПРИЯТНОСТИТЕ С ВЕЧНОТО ГАСНЕНЕ ПРИ ПРЕМИНАВАНЕ ОТ ЕДНОТО КЪМ ДРУГОТО - ВЕЧНАТА МИРИЗМА ВКУПЕТО И ОКОЛО КОЛАТА -ГАЗОВАТА БОМБА В БАГАЖНИКА ИОЩЕ МНОГО ОТ СЪЩИЯ РОД
|
|