|
Тема
|
Aмортисьори
|
|
Автор | alexone (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.08 11:48 |
|
Колеги какво ще кажете за амортисьори Рекорд?Произведени във France..Предлагат ми ги за 100лв. на парче..Оригиналните ми изпуснаха за 9000 км. в тая скапана държава..Кажете нещо по въпроса?Някои има ли впечатление от тази марка..
| |
|
Да, аз имам - на Кадетт. Държат добре вече 3-а година. Добра стабилност осигуряват. Возят малко по-твърдо обаче.
Хм, сега гледам дал си цена 100 лв. - на каква кола ще ги слагаш? Височка ми се струва тази цена за тази марка ...Редактирано от Bat Jorko на 24.04.08 12:02.
| |
|
КОлега на мен за астра Ф ми предлагаха същите за 50лв парчето - в кутъя какти си есичко по реда и то не на едно място.
Да кажем че за Г астра ще са 70 ако има.
Иначе цената ми се струва висичка - честно.
Решил ли си да даваш 100лв за амортисьор си търси нещо boge, bilshtein.
| |
Тема
|
Re: Aмортисьори
[re: alexone]
|
|
Автор |
2841 (непознат
) |
Публикувано | 24.04.08 20:38 |
|
Колега преди една година цложих точно такива,за (20 000 км.) двата задни се скапаха. Моят съвет е ЗАКС или МОНРО.
| |
Тема
|
[re: 2841]
|
|
Автор |
alex one (opel fan) |
Публикувано | 24.04.08 22:58 |
|
За Астра Г,даже днес ги сложих..Амортисьора върви с макферсона затова предполагам е такава цената....Но на каяба или делфи цените бяха по 160 на парче от авто+ и затова предпочетох тези и дано да не съм сбъркал..Все пак ако има още мнения моля колеги слушам ви..Благодаря предварително.....
| |
Тема
|
[re: alex one]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 25.04.08 01:23 |
|
Няма да се плашиш - билщайна който сложих на Гто тропа още преди да е минал 100 км -> всичките са дървета...
| |
|
Ето едни за моята кола дето не бих си ги купил защото първо цената е висока, второ незнам дали са оригинални и освен това тоя филм с гаранцията на Монрото съм го гледал. Разбирам поне оригинални да бяха.
Мой познат си беше купил Boge, но със лепенка Boge на тях, вместо щамповано. След 5000 км единия изпусна, сего го чакаме и другия.
| |
|
|
|
|