Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:37 13.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Aмортисьоринови  
Авторalexone (Нерегистриран)
Публикувано24.04.08 11:48

Колеги какво ще кажете за амортисьори Рекорд?Произведени във France..Предлагат ми ги за 100лв. на парче..Оригиналните ми изпуснаха за 9000 км. в тая скапана държава..Кажете нещо по въпроса?Някои има ли впечатление от тази марка..

Тема Re: Aмортисьоринови [re: alexone]  
Автор Bat Jorko (член)
Публикувано24.04.08 12:01

Да, аз имам - на Кадетт. Държат добре вече 3-а година. Добра стабилност осигуряват. Возят малко по-твърдо обаче.

Хм, сега гледам дал си цена 100 лв. - на каква кола ще ги слагаш? Височка ми се струва тази цена за тази марка ...

Редактирано от Bat Jorko на 24.04.08 12:02.

Тема Re: Aмортисьоринови [re: Bat Jorko]  
Автор PRlNCEZANDOR (vodoun)
Публикувано24.04.08 15:15

КОлега на мен за астра Ф ми предлагаха същите за 50лв парчето - в кутъя какти си есичко по реда и то не на едно място.
Да кажем че за Г астра ще са 70 ако има.
Иначе цената ми се струва висичка - честно.
Решил ли си да даваш 100лв за амортисьор си търси нещо boge, bilshtein.

Тема Re: Aмортисьори [re: alexone]  
Автор 2841 (непознат )
Публикувано24.04.08 20:38

Колега преди една година цложих точно такива,за (20 000 км.) двата задни се скапаха. Моят съвет е ЗАКС или МОНРО.

Тема Re: Aмортисьоринови [re: 2841]  
Автор alex one (opel fan)
Публикувано24.04.08 22:58

За Астра Г,даже днес ги сложих..Амортисьора върви с макферсона затова предполагам е такава цената....Но на каяба или делфи цените бяха по 160 на парче от авто+ и затова предпочетох тези и дано да не съм сбъркал..Все пак ако има още мнения моля колеги слушам ви..Благодаря предварително.....

Тема Re: Aмортисьоринови [re: alex one]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано25.04.08 01:23

Няма да се плашиш - билщайна който сложих на Гто тропа още преди да е минал 100 км -> всичките са дървета...

Тема Re: Aмортисьоринови [re: alexone]  
Автор javor_bg (ентусиаст)
Публикувано26.04.08 15:19

Ето едни за моята кола дето не бих си ги купил защото първо цената е висока, второ незнам дали са оригинални и освен това тоя филм с гаранцията на Монрото съм го гледал. Разбирам поне оригинални да бяха.

Мой познат си беше купил Boge, но със лепенка Boge на тях, вместо щамповано. След 5000 км единия изпусна, сего го чакаме и другия.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.