|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
C20NE на газ
|
|
Автор |
oпeл4o (непознат
) |
Публикувано | 04.03.08 09:01 |
|
Чудих се дали тук да питам или в клуб "АГУ", но реших, че тук ще получа по-компетентен отговор. Нека някой, който кара вектра, 1989г., двигател C20NЕ на газ да каже дали този двигател е подходящ за монтиране на АГУ и дали е доволен от работата му на газ. Imitev пише на едно място, че опелите са създадени за газ, но на мен ми се иска да прочета мнение от човек, който кара точно този модел.
Редактирано от oпeл4o на 04.03.08 11:56.
| |
Тема
|
Re: C20NE на газ
[re: oпeл4o]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 04.03.08 15:03 |
|
Не ми слагай други думи в ръцете
Пиша че моноинжекциите на опел са създадени за газ.
Специално С20НЕ - няма да имаш никакви проблеми с конвенционална уредба, майсторята вече са изпонаслагали сигурно по 100 коли на човек...
| |
Тема
|
[re: imitev]
|
|
Автор |
oпeл4o (непознат
) |
Публикувано | 04.03.08 15:22 |
|
Извинявай за неточния цитат - беше по памет. Значи да слагам смело. Какви допълнителни устройства трябва да се сложат към АГУ-то, нали трябва да се излъже електрониката, че карам на бензин.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 04.03.08 18:49 |
|
Най-добре някой който кара НЕ да каже...
| |
Тема
|
|
|
Автор | d1ma (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.03.08 19:22 |
|
Ами аз карам същия мотор на Вектра, само че 92г вече повече от две години и половина на газ без никакви проблеми, не са ми слагали никакви допълнителни устройства. Помпата не е прекъсната. Гледам отвреме на време да карам на бензин по около 20-25км, на около 1000км пробег и я паля само на бензин. Като цяло съм много доволен, въпреки че в началото и аз имах притеснения, но като сметна че за изминатите досега километри на газ, сравнено ако карах на бензин, вече съм почти достигнал като икономия парите които дадох за колата ми става едно хууууубаво.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
C18NE (samolet) |
Публикувано | 04.03.08 19:27 |
|
колега аз съм с 18НЕ,и ми предстои ремонт на мотора и закопуване на нови чарколяци свързани с него.за което смея да твърдя че има вина и бутана.имаи в предвид че газта е....ва маиката на дебитомера и на сондата.дилзите се забушват,а добавката помага малко.говоря за обикновена газо,не за инжекцион кото е над 1000 лв.сам си помисли,а и според мен няма значение какъв е мторо.на мен това ми е първата и последнато кола на газ.ако си ос София ми пиши и ще ти подаръ моята
| |
Тема
|
[re: C18NE]
|
|
Автор |
oпeл4o (непознат
) |
Публикувано | 04.03.08 19:45 |
|
Мдааа, направих една калкулация, и реших да не слагам, за сега. Ако въртя 10-15 000 на година, не мога да си избия допълнителните разходи, свързани с АГУ-то. Ще спестя 500 лв., обаче ако изпушат тези чаркове, като на колегата C18NE, икономията ще ми отиде в ремонт и късане на нерви.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
C18NE (samolet) |
Публикувано | 04.03.08 19:48 |
|
колега ти от каде си
| |
Тема
|
[re: C18NE]
|
|
Автор |
oпeл4o (непознат
) |
Публикувано | 04.03.08 19:58 |
|
От София съм.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
C18NE (samolet) |
Публикувано | 04.03.08 20:08 |
|
и аз така приятелю,ако неси искарваш хляба с колата,изобщо не мисли за газ.караи си вектричката с здраве и на бензин.аз от утре започвам демонтажтова е моето мнение,макар че се ще се намери някой да ме обори.а ако имаш нужда от помощ свиркай,не отказвам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|