Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:31 15.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Покупка на Орелнови  
АвторOpeл (Нерегистриран)
Публикувано01.03.08 10:25

Искам да си купя Орел.Какъв Орел бихте ми препоръчали?

Тема Re: Покупка на Орелнови [re: Opeл]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано01.03.08 11:09

Комбо

Авторd1ma (Нерегистриран)
Публикувано01.03.08 11:14

Ами те орлите не са ли защитен вид? Как така ще си купиш, те не живеят в плен

А ако питаш за Опел, то е най-добре да си го купиш нов

АвторИнфo (Нерегистриран)
Публикувано01.03.08 18:17

Че просветли ни колега какви са ти финансовите възможности и какво все-пак искаш!
Едно е ако си приготвил между 20-40 хиляди лева, друго е ако имаш 2 - 4 хиляди. Естествено най-добрата кола е новата, но само ако можеш да си го позволиш.
Мисля, че ако уточниш очакванията и възможностите си ще получиш компетентни отговори, които са резултат от практиката и сблъскването с реалните проблеми.

Тема Re: Покупка на Орелнови [re: d1ma]  
Авторv5rov (Нерегистриран)
Публикувано01.03.08 18:17

Зависи колко и къде ще караш, какво ще превозваш, семеен ли си и колко деца имаш и т.н. и т.н. Отговори си на тези въпроси, провери си банковата сметка и купувай. Хубаво е да е нова кола, но аз на този етап все още не мога да си я позволя.

Тема Re: Покупка на Орелнови [re: v5rov]  
Автор docks (непознат)
Публикувано02.03.08 17:28

Наистина най-добрата кола е новата!Преди месец отидох в Опел Стефанов и разгледах колите!Преди това доста се рових из форуми и нета!Бях се спрял предварително на новата астра седан!Добре изглежда!Поръчах я!Двигател беензин 1,8 140 коня!Автоматична скоростна кутия!Пълни екстри!Излезе ми с всички такси /ддс и пълно каско/около 39200лв!За 75 дни ще дойде!Около 20 април!
Най добре отиди в автосалон,разгледай ги и не се колебай!Взимай!Опел дават отстъпки 15% за фирми,лекари,адвокати!Ако си вземеш зафира и си изтеглиш
ДДС + отсъпката 15%-сам си направи сметката!Опелите са добри коли!
Имам старичък опел кадет19 годишен!Писна ми по време на път :да се къса
ремък,друг път полуоска,сигурно са ме дърпали общо около 130 км!Затова нова,или до 2г.!!

Който търси-намира.

Редактирано от docks на 02.03.08 17:32.

Тема Глупости на търкалца.......нова?нови [re: docks]  
АвторFury (Нерегистриран)
Публикувано02.03.08 18:35

Ееее приятелю, къде е Ямбол, къде е Стамбул. Ти 19 годишен Кадет с нова Астра ли сравняваш. Виж ако сравняваш нова Астра с такава на 10-на години тогава нещата не стоят така, каквито ги виждаш. Както каза веднъж "шефа" Митев - новата кола е само за перчене, друг плюс няма - само големи разходи!!!! Много по-изгодно и прагматично е в България да се купи втора употреба кола на около до 10 години за 5-6000 лв. Ако караш по около 10 х. км на година - за 5 години ще минеш 50 х.км. без да и правиш сериозни ремонти и ще я продадеш със загуба около 2000 лв.
Новата за 40 бона+ всяка година за автокаско по 1500 лв + задължителните консумативи от "специализирания" сервиз + каране на бензин, щото не можеш да слагаш газ и след 5 г. ще можеш да й вземеш 10 000 лв. Това означава загуба от около 35 000 лв. Много весело!!!!
Нова кола се купува само ако искарваш хляба си със нея - такси, търговия и т.н.
За лични цели само 2-ра употреба - Астра или Корса, двигатели 1,4 бензин! Може и Деу Ланос - това е астра 1,4, 82 к.с., цените им са по-ниски. Примерно 2000 г около 4-5000 лв. А иначе Голф 3 или 4, но излизат по-скъпо от Опелите.

Тема Re: Глупости на търкалца.......нова?нови [re: Fury]  
Автор docks (непознат)
Публикувано02.03.08 19:03

По принцип си много прав!Но вече съм на 45г. и кога да карам нова кола?Като стана на 60?
Преди 3м. исках да си взема ново жилище!Нов строеж в Смолян-поскаха ми 115000лв за 98 квадрата,ама те са70-общи части и т.н.т! Майната им!1 път се живее!Затова решихме да си вземем нова кола!Е има и за 60,70,80,100000лв. но това са ни възможностите!Сигурно си по-млад!Но след някоя година ако имаш възможност сигурно ще си вземеш нова кола,което го пожелавам на всички!И оставете тези сметки колко ще излезе след 1,2,3, и т.нт.
По тази логика всичко трабва да пазаруваме от магазини втора ръка-телевизор на 5 г. от германия или от другаде-никога няма да купя техника втора ръка!
Като я вземем мога да си дам мнението как е!

Който търси-намира.

Тема Re: Покупка на Орелнови [re: d1ma]  
Публикувано02.03.08 20:29

Ха,ха!Сега разбрах,написал съм като птица Орел!

Тема Re: Глупости на търкалца.......нова?нови [re: docks]  
Публикувано02.03.08 20:31

А кой е най-добрия дилър?Има ли разлика от кого го купуваш в отстъпки,гаранция ,подръжка,снабдяване с части и т.н.Кои имат най-добро сервизно обслужване?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.