Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:33 04.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Добри летни гуми....нови  
АвторFury (Нерегистриран)
Публикувано14.02.08 20:39

Видяхме вече дискусията за "евтините летни гуми...", където повече се даваха примери за добри зимни гуми, но сега е момента да стягаме летните

. Знам, че Митев отдавна е фен на Малоя, но реално това е една много рядка, екзотична гума, за която гумаджиите не са чували и нямат мнение. Други мнения за добри гуми в средния ценови диапазон има ли?

Тема Re: Добри летни гуми....нови [re: Fury]  
Авторpat66 (Нерегистриран)
Публикувано14.02.08 20:53

Клебер - двугодишен личен опит. Мисля, че модела беше кристал или нещо подобно.

Тема Re: Добри летни гуми....нови [re: pat66]  
АвторTarbox (Нерегистриран)
Публикувано15.02.08 02:14

"BF Goodrich" Profiler 2 - невероятно добра за лятото, поради вида на шарката я карах и на сняг, държи се добре. Ама цената си я бива! Не се наложи досега да ги сменям със зимните, същата марка гуми, ще изкарам с летните.

Автор alex one (минаващ)
Публикувано15.02.08 11:36

Вредещаин..Много безшумна,на мокро също идеална...Мой приятел кара с такива чисто нови,каза ми просто перфектни...Аз съм карал с нови Бриджстон поненца,гума с отлично поведение на пътя...А за гума с изключително голяма инерция Мишелин energy....Знам го от личен опит и гарнтирам за това,но все пак мнението си е мое...

Тема тва с гумаджиите...нови [re: Fury]  
Автор Tarambuka35OO (пристрастен)
Публикувано15.02.08 12:06

... тях не бих ги питал много :)
--
иначе моите впечатления от 3 години на Малоя/Футира Примато - добра гума,
малко шумна, но на 3тото лято вече са за смяна - поизкривиха се :(

Тема Re: тва с гумаджиите...нови [re: Tarambuka35OO]  
АвторИвaнoв (Нерегистриран)
Публикувано15.02.08 17:46

Извинявам се предварително и знам, че не е тук мястото за това, което ще напиша но: Преди известно време си продадох Астрата и от нея ми останаха 2бр.летни гуми качени на оригинални опелови джанти /желязни,перфектни/. Гумите са Малоя-канални с посока, 175/65/14. Купувал съм ги миналото лято/чисто нови/ и са на не повече от 4-5х.км. Ако някой има интерес - 150лв. общо.

Тема Re: тва с гумаджиите...нови [re: Ивaнoв]  
Авторf-1 (Нерегистриран)
Публикувано15.02.08 18:00

а кое място на България е това?

Тема Re: тва с гумаджиите...нови [re: f-1]  
АвторИвaнoв (Нерегистриран)
Публикувано15.02.08 18:19

На 15мин. съм от София.

Автор555 (Нерегистриран)
Публикувано19.02.08 22:45

Колега "Иванов", би ли споделил какво ти е впечатлението за гумите които предлагаш от изминатите километри, защото цената която си обявил за комплекта действително е впечатляваща.

Тема Re: Добри летни гуми....нови [re: 555]  
Авторroro (Нерегистриран)
Публикувано20.02.08 23:37

В кой смисъл впечатляваща ?

ми за вектрата ми нови 175/75/14 май бяха са по 90 лв чистак нови . втора ръка гума не земам ,ама не струват повече от 60 на бройка . стават за астра

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.