Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:39 15.05.26 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Халогени на астра Фнови  
Авторtkd.mart (Нерегистриран)
Публикувано01.12.07 18:00

Здравейте колеги искам да попитам халогените които са оригиналните на предните брони на астра Ф вършат ли някаква работа защото ми се виждат много малки. Питам защото сега ще сменям предната броня и съответно имам възможност да сложа такива ест ще си поиграя да прекарам инсталация но това не е толкова голям проблем.И освен това да попитам имате ли идея колко струва един такъв халоген. Ако не вършат работа не е ли по добре да си монтирам пак на предната броня два ама като изрежа леко от бронята като си зема такава без да дупките за халогените. Благодаря предварително.

ПОЗДРАВИ

Тема Re: Халогени на астра Фнови [re: tkd.mart]  
АвторV5rov (Нерегистриран)
Публикувано01.12.07 18:27

Ако обичаш, прочети си още веднъж въпроса и виж дали сам ще разбереш какво си искал да кажеш. Иначе оригиналните халогени си светят много хубаво в мъглата.

Тема Re: Халогени на астра Ф [re: V5rov]  
Авторtkd.mart (Нерегистриран)
Публикувано01.12.07 18:44

Мерси колега не съм си описал идеално въпроса, но се разбира същност те са няколко въпросите.
1. Как светят оригиналните?
2. Колко струва един оригинален?
3. Ако не светят хубаво не е ли по добре да сложа някакви други малко по големи които да монтирам пак ниско на предната броня само че ще си поиграя малко да изрейа от нея две дупки?

Автор PRlNCEZANDOR (vodoun)
Публикувано01.12.07 19:34

Оригиналните светят съвсем близо, няма да ти помагат на фаровете, по-добре вторият вариант

Автортkд.мapт (Нерегистриран)
Публикувано01.12.07 20:53

а нещо да ми препоръчате за такива фарове на приемлива цена ако може марка. Някои ако има опит.

Тема Re: Халогени на астра Фнови [re: тkд.мapт]  
Автор C14SE (бръм бръмммм)
Публикувано05.12.07 09:08

Цар СИМЕОН при арабите отиваш мисля че около 110/130 лв. не си спомням точно. Незнам оригинални ли са не са ли... Сложих ги моите паснаха си добре и съм доволен от тях.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.