Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:20 07.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема дебитомер за вектра б  
Авторcмъpфa (Нерегистриран)
Публикувано07.11.07 03:47

колеги прецакамисе дебитомера на вектра Б като исклиу4а от скорост ми гасне когато е на скорост няма проблем за нов ми искат 470лв. мякои да знае от каде мога даси купя 2ра употреба

Тема Re: дебитомер за вектра бнови [re: cмъpфa]  
Авторroro (Нерегистриран)
Публикувано07.11.07 10:40

земи си нов с гаранция и си свиркай .

Тема Re: дебитомер за вектра бнови [re: roro]  
Авторazo (Нерегистриран)
Публикувано07.11.07 12:03

Намери си един от ebay.de

Тема Re: дебитомер за вектра бнови [re: cмъpфa]  
Автор miro-vn (непознат )
Публикувано07.11.07 23:01

Преди седмица си сменях моя и ми струваше 210лв. с гаранция 6м.двигателят е X20DTH дебитомер за него има и на цена 160 лв. със същата гаранция. Марката му е Pierburg, което нищо не ми говори но засега върши работа.

Тема Re: дебитомер за вектра бнови [re: miro-vn]  
Автор VladoR (любител)
Публикувано08.11.07 08:46

"... Марката му е Pierburg, което нищо не ми говори ..."

Една от няколкото най-известни фирми за карбуратори (навремето) и не само (времената се менят, карбураторите остават за изторията на техниката) ... :):):)

Авторsmurfa (Нерегистриран)
Публикувано08.11.07 18:24

тук при нас ми искат 470 лв.в магазините на ауто плиус от кои фирми си ги порачал да проверя моя колко струва.

Тема Re: дебитомер за вектра бнови [re: smurfa]  
Автор miro-vn (непознат )
Публикувано09.11.07 18:33

Ако искаш мога да ти взема телефони на магазина във Варна да се свържеш с тях. Ако мога да помогна с нещо друго, пиши.

Тема Re: дебитомер за вектра бнови [re: smurfa]  
Автор PRlNCEZANDOR (vodoun)
Публикувано10.11.07 12:24

Смърф от каде си? Аз в София по случайност имам едно 20% намалениице към един Ауто Плюс магазин, ако си се насочил към тях.
Но по принцип не ти ги препоръчвам, частите са им много добри ама цените са им до небесата.

Тема Re: дебитомер за вектра бнови [re: PRlNCEZANDOR]  
Публикувано11.11.07 18:27

и мен ми правят намаление вав врачанския аутоплиус но пак сие космическа цена ште видя във варна един колега казва за по приемливи цени.все пак мерси за предложената помощ

Публикувано11.11.07 18:32

ако нети е проблем пратими неко телефонче да се обадя да видя за какво става вапрос.мерси предварително

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.