Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:17 09.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Мнение за Астра Ф -1.6-16v, '96г.нови  
Автор Oпc (може би...)
Публикувано22.08.07 11:01

Привет на всички,

Заглеждам се от няколко дни в една Астра F обявена за продан за 3999 (вече за 3700)-внос Италия със следните обявени параметри:1996г., 1.6-16V, 153000 (?)км, 5 врати, агу (слагано в италия), климатик, някакъв ел. пакет. Чукната е странно петата врата и това е и единственият външния дефект.

Какво е вашето мнение относно цената и този двигател?

Ще съм много благодарен за всякакво инфо.

Лека и безаварийна

Тема Re: Мнение за Астра Ф -1.6-16v, '96г.нови [re: Oпc]  
Автор alex one (минаващ)
Публикувано22.08.07 15:34

kola s gaz ot Italia e karana ot chovek koito ne mu se davat pari..losha potdrajka,napravi si izvoda sam.........Az takava kola ne bih si kupil..

Тема Re: Мнение за Астра Ф -1.6-16v, '96г.нови [re: alex one]  
Автор Oпc (може би...)
Публикувано22.08.07 17:20

Не съм съгласен с теб относно твърдението, че който кара кола на газ не си поддържа добре колата, щото няма пари... Според мен си е до човек (без значение италианец или нашенец)
В момента карам Астра C18NZ ,92г. на газ и се старая всичко да й е ок (последно смених задни амортисьори и пружини миналия месец...)... това което ми липсва в нея е климатика и още две врати - :)

Авторv5rov (Нерегистриран)
Публикувано22.08.07 18:48

Щом в момента караш астра, знаеш къде какво да гледаш. Огледай колата, покарай я да я усетиш и трепне ли ти сърцето, затваряш очи и слагаш главата в торбата. На дали е на 150000 км. , особенно ако няма сервизна книжка.Карам същата внос от Италия вече три години. Общо взето съм доволен. Вярно е , че гори масло (за 10К 2,5 л), ама за сега не мисля да си играя с ремонт на двигатела. Но коя ли кола пък е идеална. То ако имаше такава, нямаше да е на пазара за употребявани автомобили.

Автор javor_k (ентусиаст)
Публикувано22.08.07 20:16

Освен разхода на масло други кусури няма. Ако си я пазиш и не я караш много "айдушката" е ОК

Автор Oпc (може би...)
Публикувано24.08.07 11:04

Довечера ще я пробвам, така че стискайте палци

благодаря на тези, които споделиха опит и на тези, които предстои да го направят

Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано24.08.07 11:37

Хубаво я огледай - всички коли в Италия са облъскани по броните, даже и на 1 година. Така си карат там.

Авторastradjia (Нерегистриран)
Публикувано24.08.07 17:18

Кола от Италия? Дано да случиш на нещо добро, че като им гледах само маслата в ДВГ по автокъщите - оле мале. Доста отчайваща да не кажа липсваща поддръжка. Салоните са кочини повечето. Ама явно нямаш много парици и тази кола ще е компромис в съотношението цена/качество и екстри.

АвторCтoян (Нерегистриран)
Публикувано24.08.07 18:21

Вземай колата. Няма да съжаляваш. Това са добри коли по принцип и ако случиш ще се кефиш да я караш.

Тема Re: Мнение за Астра Ф -1.6-16v, '96г. [re: astradjia]  
Автор Oпc (може би...)
Публикувано24.08.07 20:30

Това с парите се оказа много разтегливо понятие (огледах се в някои Вектри В със същия мотор, но 7000-7500лв за кола от този клас от средата на 96-та не си заслужава според мен)...
това, което търся в момента е възможност да добавя още две врати и климатик към моята 3-врата Астра Ф...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.