|
|
|
Тема
|
Смяна на табло на Corsa '92
|
|
| Автор | Laik (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.06.07 19:46 |
|
|
От кой модел на Опел мога да взема табло, което е осветено като на Ситроен Берлинго, за да сменя на Corsa '92 (без оборотомер)?
Поздрави!
| |
|
Тема
|
Re: Смяна на табло на Corsa '92
[re: Laik]
|
|
| Автор |
zaimov (Rookie) |
| Публикувано | 13.06.07 11:26 |
|
|
Ами кажи как е осветено таблото на Берлингото, че да мислим по вапроса...но като знам, че осветлението на таблата на опелите не се е променяло драстично, силно се съмнявам да намериш каквото и да е различно от оригиналното си...а иначе можеш да земеш направо от Берлингото, малко ще понастърчат кабели, ама съм сигурен, че ще си щастлив от тунинг - резултата:)
| |
|
Тема
|
[re: zaimov]
|
|
| Автор | Lamer (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.06.07 11:51 |
|
|
А какво правим, ако датчиците на Берлиногото и на Опела имат различни характеристики и уредите започнат да отчитат различни стойности при едни и същи входни данни ?
| |
|
Тема
|
[re: Lamer]
|
|
| Автор | Лaиk (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.06.07 15:04 |
|
|
Берлингото го посочих само като пример- таблото е осветено само по скалите и цифрите. идеи?
поздрави!
| |
|
Тема
|
[re: Лaиk]
|
|
| Публикувано | 13.06.07 16:25 |
|
|
някъде правят тунинг - т.е. ще ти нарисуват ново табло с прозрачна пластмаса по циферблата и скалите. Ама сигурно трябва да потърсиш тук или на другия форум. За сега това се сещам.
| |
|
Тема
|
[re: Lamer]
|
|
| Автор |
zaimov (Rookie) |
| Публикувано | 15.06.07 10:48 |
|
|
Ух че се забавлявам...не усетихте ли иронията в това да се опитвате да слагате от Берлинго табло?:))))
Както и да е де...и на някои фолксвагени е така таблото, но Опел нямат такова табло доколкото ми е известно...наште са със странична подсветка, тоест свети цялото...докато Берлингото е с световоди по циферблатите...не мисля, че има някъв шанс това да се случи на опел...а тва с рисуването на таблото няма да свърши особена работа...само ще стане по-грозно...
Евентуално ако някоя западна фирма прави такива...но ме бих разчитал:)
Успех все пак де...ако стане, пиши да гледаме:)
| |
|
Тема
|
[re: zaimov]
|
|
| Публикувано | 15.06.07 14:56 |
|
|
Та имах предвид, че ще ти го направят от пластмаса и могат да сложат прозрачна пластмаса на необходимите места - така, ще ти се осветяват нужните части. На по-новите и най-новите коли са осветени нужните места - цифри и стрелки.
| |
|
|
|
|