Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:19 04.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Съвет за избор на амортисьоринови  
Автор Astra_GM ()
Публикувано22.01.07 16:57

Здравейте колеги,
изкам да ви попитам имате ли някакви впечатления за амортисьорите Kayaba защото мисля да си сложа такива на Астрата - 93 година е.Според вас струват ли си или по добрия вариант е Монро?И коя марка според вас е добра и издържлива за тази кола?
Мерси предварително за отговорите ;)

Тема Re: Съвет за избор на амортисьоринови [re: Astra_GM]  
Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано22.01.07 17:05

скоро сменях на мойта Вектра 4 те - Закс маслени към 65 лв парчето с 2 г гаранция ... Човека каза че е аномалия да са толкова евтини но за сега съм доволен . Газови са към 80 тина лв парчето - ама не искам да друса и затуй с маслени

Тема Re: Съвет за избор на амортисьоринови [re: gogo]  
Автор Astra_GM ()
Публикувано22.01.07 17:17

Предните ти амортисьори с макферсона ли са в комплект?Гаранция няква имат ли тези за които ми казваш?;)

Авторd1ma (Нерегистриран)
Публикувано22.01.07 17:33

Аз си сложих на Вектрата отпред "Delphi", които ми излезнаха по 60лв бройката, щото ползвах някаква отстъпка. Вече минах 7х км с тях и засега държат и колата вози добре - твърдичко, но на мен така ми харесва, ама един приятел с БМВ 316 ги кара същия вид амортисьори 30х км и сдадоха багажа, та сега и аз съм на тръни дали не съм се прекарал

Тема Re:gazova uredba na Ecotecнови [re: Astra_GM]  
Автор42O1 (Нерегистриран)
Публикувано22.01.07 22:06

Imam X14XE ot godina i polovina/ecotec/ -slojih gazovoto ustroistvo ot VAZ/jiguli/ obiknoveno/Lovato/ i sam izminal s nego 12000 km. bez problemi.Ot maistora znam,4e ako smukatelniia kolektor e metalen,moje da se montira obiknovena gazova uredba.Astrata e ot 1999g.

Тема Re:gazova uredba na Ecotecнови [re: 42O1]  
Публикувано23.01.07 09:15

1 во си объркал темата . 2 ро то че може може ,ама на всеки гърмеж ша слизаш да наместваш въздуховодите . Ай стига вече .

Авторroro (Нерегистриран)
Публикувано23.01.07 09:17

макфеерсона ти е здрав бъди сигурен - той последно се разбива и е нормално да скърца като е вдигнато колелото във въздуха . Това дето хлопа е хамортизатора

Тема Re: Съвет за избор на амортисьоринови [re: roro]  
Автор Astra_GM ()
Публикувано23.01.07 14:47

Аз исках да попитам дали някои от вас е слагал Билстеин,Каяба или Монро и коя от трите марки е подходяща за Астрата.Ако някои има впечатления много ще ми помогне.

Автор Julian (инженер)
Публикувано24.01.07 18:38

Аз съм слагал монро на ланос, ама те нали са като опел. Колата се държи много добре на пътя. Предняи десен амортисьор дефектира и поизтече малко. Смениха го. С гаранция три години са.

Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей

Тема Re: Съвет за избор на амортисьоринови [re: Julian]  
Публикувано24.01.07 19:57

Билстеин и закс е истината ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.