| 

| 

| 
                   Тема
                    | 
                     3 въпросчета 
 | 

|  
| Автор | б.м (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 05.02.07 16:05 |  
             |  
           | 

здравейте(ОВБ - Х18ХЕ1)
 гледам, че се пишат теми все по-рядко и по-рядко.това е хубаво-значи нашите машинки стават все по - здрави.  
 1. онзи ден докато си чаках на един светофар и ми светна check engin, на следващия светофар я загасих и като запалих светна пак, но като подадох газ и изгасна и повече не е светела от тогава. въпроса ми е да тичам ли веднага в сервиз, то е ясно че така нищо не може да се разбере, но....
 2. някой знае ли на какъв принцип е ел.стъклото. есента започна нещо да задира, а пък сега зимата само с помощ слиза (като го натисна от задната страна), вече веднъж като го побутна и слиза и се вдига без никакви ядове до пълно затваряне.след това пак същата процедура.трудно и се сваля кората на вратата.
 3. пак измислен въпрос. пукнало ми се е стъклото на километража - как мога да си го сменя най-лесно?
 благодаря предварително

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: 3 въпросчета
[re: б.м]
 | 

|  
| Автор | 
mp13 (непознат
) |  
| Публикувано | 05.02.07 18:16 |  
             |  
           | 

за ел стъклото, по всяка вероятност заяждат водачите. Съветвам те да отвориш вратата, защото на скоро сменях на Пасата на един приятел стъклото и видях че от такова побутване се стига до износване на зъбите и започва да чатка. Стигнеш ли до там нов механизъм.

|   |  
  |   

|  
 |   
 |