|
Тема
|
Съвет за избор на амортисьори
|
|
| Автор |
Astra_GM () |
| Публикувано | 22.01.07 16:57 |
|
|
Здравейте колеги,
изкам да ви попитам имате ли някакви впечатления за амортисьорите Kayaba защото мисля да си сложа такива на Астрата - 93 година е.Според вас струват ли си или по добрия вариант е Монро?И коя марка според вас е добра и издържлива за тази кола?
Мерси предварително за отговорите ;)
|
|
|
Тема
|
Re: Съвет за избор на амортисьори
[re: Astra_GM]
|
|
| Автор | gogo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.01.07 17:05 |
|
|
скоро сменях на мойта Вектра 4 те - Закс маслени към 65 лв парчето с 2 г гаранция ... Човека каза че е аномалия да са толкова евтини но за сега съм доволен . Газови са към 80 тина лв парчето - ама не искам да друса и затуй с маслени
|
|
|
Тема
|
[re: gogo]
|
|
| Автор |
Astra_GM () |
| Публикувано | 22.01.07 17:17 |
|
|
Предните ти амортисьори с макферсона ли са в комплект?Гаранция няква имат ли тези за които ми казваш?;)
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | d1ma (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.01.07 17:33 |
|
|
Аз си сложих на Вектрата отпред "Delphi", които ми излезнаха по 60лв бройката, щото ползвах някаква отстъпка. Вече минах 7х км с тях и засега държат и колата вози добре - твърдичко, но на мен така ми харесва, ама един приятел с БМВ 316 ги кара същия вид амортисьори 30х км и сдадоха багажа, та сега и аз съм на тръни дали не съм се прекарал
|
|
|
Тема
|
Re:gazova uredba na Ecotec
|
|
| Автор | 42O1 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.01.07 22:06 |
|
|
Imam X14XE ot godina i polovina/ecotec/ -slojih gazovoto ustroistvo ot VAZ/jiguli/ obiknoveno/Lovato/ i sam izminal s nego 12000 km. bez problemi.Ot maistora znam,4e ako smukatelniia kolektor e metalen,moje da se montira obiknovena gazova uredba.Astrata e ot 1999g.
|
|
|
Тема
|
Re:gazova uredba na Ecotec
[re: 42O1]
|
|
| Публикувано | 23.01.07 09:15 |
|
|
1 во си объркал темата . 2 ро то че може може ,ама на всеки гърмеж ша слизаш да наместваш въздуховодите . Ай стига вече .
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | roro (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.01.07 09:17 |
|
|
макфеерсона ти е здрав бъди сигурен - той последно се разбива и е нормално да скърца като е вдигнато колелото във въздуха . Това дето хлопа е хамортизатора
|
|
|
Тема
|
[re: roro]
|
|
| Автор |
Astra_GM () |
| Публикувано | 23.01.07 14:47 |
|
|
Аз исках да попитам дали някои от вас е слагал Билстеин,Каяба или Монро и коя от трите марки е подходяща за Астрата.Ако някои има впечатления много ще ми помогне.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Julian (инженер) |
| Публикувано | 24.01.07 18:38 |
|
|
Аз съм слагал монро на ланос, ама те нали са като опел. Колата се държи много добре на пътя. Предняи десен амортисьор дефектира и поизтече малко. Смениха го. С гаранция три години са.
Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей
|
|
|
Тема
|
[re: Julian]
|
|
| Публикувано | 24.01.07 19:57 |