|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
OPEL Tigra
|
|
| Автор | Tиrpицa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.12.06 18:09 |
|
|
Опел Тигра- к'во е това? Заслужава ли човек да си го купи и какви са проблемите Моля дайте ми малко информация понеже ми трябва малка, здрава и икономична кола
| |
|
|
|
Aми тиграта е Корса, но с подобрен външен вид...
Не страда от типичните за опел ръждиви проблеми, обаче страда от други...много скъпи части по купето...ако един фар за корса е 100 лв, то за тигра е 400 поне...
И освен това са по-крадени коли...което отново произтича от скъпите части де:)
Та препоръката ми е ако не е въпрос на гъзария, си купи корса.
1.4 8V е един прекрасен мотор, не му знам точно буквеното съкращение, ама сигурно някой ще ме допълни:)
| |
|
Тема
|
Re: OPEL Tigra
[re: zaimov]
|
|
| Автор | Tigrica (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.12.06 10:19 |
|
|
Позна, малко за "газария" става въпрос. Но ме притиснява факта чЕ Корси -много а Тигрите са малко. Да не би да имат някои неудачи заради което не се наложиха на пазара въпреки атрактивния им вид От един чух, че му харчи много , а от друг, че лесно се обръщали. Вярно ли е това или "на пазара един каза..."
| |
|
|
|
Това за горенето е абсолютно несериозно, понеже двигателите влагани в Корса, Тигра, Астра, че и за Вектра са едни и същи. Така че няма как един и същи двигател да гори повече. За обръщането не знам, но едва ли се обръщат по-лесно от Мерцедес А класа или новита дачия/рено Логан.
При Тигрите и аз съм чувал че задното стъкло например струва колкото Корса. , но иначе много ми харесват като дизайн.
| |
|
Тема
|
Re: OPEL Tigra?
[re: zaimov]
|
|
| Автор | Tarbox (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.12.06 10:55 |
|
|
Както казва и Митев, Тиграта е маскирана Корса Б, с еднакви данни по ходова част и окачване са и двата модела. Осемклапановият двигател C14NZ се слага на Корса В, както и на други модели на Опел, но на Тигра са само двуваловите шеснадесетклапанови 1.4, 1.6 литрови с мощност 80, 82, 106 и 109 к.с. С две думи - бегачки са, горят повече от Корса, по - красиви, с по - скъпи части. Обслужването е евтино, като на повечето модели на Опел от тези години.
| |
|
Тема
|
Re: OPEL Tigra?
[re: Tarbox]
|
|
| Автор | pat66 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.12.06 11:04 |
|
|
Като го хванат 4-ма 120 килограмови мъже от едната страна го тръшкат по гръб отма! Иначе изобщо не е икономично, но има едни такива жълти - големи красавици!!! Може почти да ги сбъркаш с поршето, дето карам, ама само на цвят!
| |
|
Тема
|
Re: забравих!
[re: pat66]
|
|
| Публикувано | 15.12.06 11:14 |
|
|
Верно е, колегата pat66 e забелязал, че се карат само от руси лъвици, на нашата колежка дали ще подхожда ... дали е хубава?
| |
|
Тема
|
Re: забравих!
|
|
| Автор | Tigrica (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.12.06 12:08 |
|
|
Можеби... да!
| |
|
Тема
|
Re: e...
[re: Tigrica]
|
|
| Публикувано | 15.12.06 12:46 |
|
|
Вземай смело тогава, ама да е поне 96 - 98 г., аз харесвам лилавия металик, слагай и МР 3-ката, ръката отвън, вятърът в косите, абе, джидкаш си с кеф! Пък за прблеми с машината - колегите са отзивчиви доста във форума!
| |
|
Тема
|
Re: e...
|
|
| Автор | pisaro (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.12.06 12:46 |
|
|
tigrice vzemaj tigra i si karaj glupusti kolko stuvali farove zadni stakla i procie ako mislime taka da si karame moskvichite i ladite ca sa im evtini chastite mezdo drugoto podrazkata po tigra e kato na kadeta i drugite opeli ako si mlada i hubava po ste ti prilica tigra no a ko si po vazrasna corsa
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|