Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:08 03.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ВЕКТРА 2.2DTI или 1.9CDTIнови  
Автор1.7DTL (Нерегистриран)
Публикувано11.11.06 13:55

Колеги имам Астра 1.7 DTL карам я вече 4 г. много съм доволен от нея , но пътувам често из страната и искам да си взема кола от по голям клас и съм се спрял на ВЕКТРА 2.2 DTI 125 кс. или 1.9 CDTI 120/150 кс. Моля някой ако има отношение по въпроса ми да коментира ,благодаря предварително.

Тема Re: ВЕКТРА 2.2DTI или 1.9CDTIнови [re: 1.7DTL]  
Автор PRlNCEZANDOR (vodoun)
Публикувано12.11.06 21:30

единственото което ще кажа - понеже гледам никой не ти е отговорил - е че знам че 1,9 ще ти харчи поне 1 - 1,5 литра по-малко, независимо от мощността. а това е съществено.

Тема Re: ВЕКТРА 2.2DTI или 1.9CDTIнови [re: PRlNCEZANDOR]  
Автор Astra1.8iGT (C18NZ, 92g.)
Публикувано13.11.06 09:12

1.9CDTI е технологично по нов двигател, аз съм за него въпреки че е по скъп. Последните 10 год. в бензиновите двиг. почти няма съществени подобрения, но дизелите еволюират...

Тема Re: ВЕКТРА 2.2DTI или 1.9CDTIнови [re: Astra1.8iGT]  
Авторcdti (Нерегистриран)
Публикувано14.11.06 13:31

Ako e kupuvash chisto nova ...1,9CDTI e po dobre...po skypa e poddryjkata...obache..

Тема Re: ВЕКТРА 2.2DTI или 1.9CDTIнови [re: cdti]  
Автор1.7DTL (Нерегистриран)
Публикувано15.11.06 21:55

Благодаря за мненията ,аз имам предвид като надежност как са , защо 2.2DTL го спряха от пройзводство толкова бързо и пуснаха 1.9CDTI , да не би да е давал дефекти или нещо друго , моля някой който има ОПЕЛ с 2.2 DTL мотор да коментира .

Авторkoмaнpeйл (Нерегистриран)
Публикувано20.11.06 14:07

Ами все повече навлизат новите мотори....коман рейл...ново поколение!!!

Тема Re: ВЕКТРА 2.2DTI или 1.9CDTI [re: 1.7DTL]  
Автор boxer (стар кадър)
Публикувано30.11.06 12:53

Доста хора имаха проблеми с нафтовата помпа (за 2.0 ДТИ и ДТХ става въпрос,но предполагам ,че е една и съща)

Тема Re: ВЕКТРА 2.2DTI или 1.9CDTIнови [re: boxer]  
Автор1.7 DTL (Нерегистриран)
Публикувано30.11.06 20:45

ами някой който е имал проблеми с нафтовата помпа на 2.0 или 2.2 ,да сподели какво е причинило повредата

Авторadabu (Нерегистриран)
Публикувано03.12.06 17:38

2.2 DTI е с вериги и е хибриден (не не чист комън рейл).
1.9 CDTI e по-новият двигател, но никой не знае още колко е надежден.
Аз карам 2.0 DI (същия като конструкция като 2.2 DTI но без интеркулър) - и трябва да кажа че той е на практика вечен, макар че гори повечко масло от новите. (в бояна ауто казаха че имали коли по на 800 000 км с такива двигатели)
Комън рейл двигателите са доста капризни, бидейки изпилени и с нашите подобия на нафта чувам че дават доста странични (д)ефекти.

1.7 DTI i 2.0 DTI са исузови и няма добри отзиви за тях.

Тема Re: ВЕКТРА 2.2DTI или 1.9CDTIнови [re: adabu]  
Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано03.12.06 19:26

за мене това че мотора е с верига е един ама много голм + . няма ангренажи няма ролки . може да се бута дъра и въобще ДТИ е бест

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.