Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:11 07.12.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да си купя ли Астра?нови  
Автор Gnus (=^._.^=)
Публикувано17.10.06 15:07

Оглеждам се за някое не много скъпо комби и един от вариантите е астра 12-15 годишна, например 1.7 дизел.
Но не знам защо всички ме съветват да не си взимам астра, а по-добре пасат или нещо друго. Също така съм чувал, че астрата е много критикувана кола.
Какво ще кажете вие като опелджии? Без да става дума за сравняване с аналогични коли от други марки, какви проблеми прави астрата че да имат хората такова мнение за нея?

Тема Re: Да си купя ли Астра?нови [re: Gnus]  
АвторA4o (Нерегистриран)
Публикувано17.10.06 16:06

Вземи си след 95' с 1.7ТДИ мотора на Исузу, но не е лошо преди покупката да се консултираш за състоянието на мотора!

Ако попаднеш на читав мотор, ще си супер доволен!

Късмет!

Авторdrawmaster (Нерегистриран)
Публикувано17.10.06 20:25

Тема Купи си.нови [re: Gnus]  
Авторcycьo (Нерегистриран)
Публикувано18.10.06 08:02

Какво значи за тебе "не много скъпо комби"? 5000, 8000, 12000 лева?
Защото за 5000лв май друго не можеш да вземеш освен астра.
От кой пък си ги чул тия толкова много критики за астрата? Освен че е най-разпространената кола ( ако е проблем за тебе ) и има лека склонност към ръждясване всичко друго и е в плюс:
1. Възможно най-евтините резервни части и то не за сметка на по-чести ремонти
2. Икономичен и издръжлив двигател
3. Голямо свръхпредлагане на астри на пазара и съответно висока вероятност да намериш запазена и в задоволително състояние

АвторAstralet (Нерегистриран)
Публикувано18.10.06 09:29

Купи си, след 1995 не гният. Ако те плаши цената на частите за мотора, избери немския дизел, но имай предвид че е 68 коня, а Исузото е 82. Две години имам такава с немския, само карам, здраво окачване, непретенцзиозна. Лошите думи за Астрите де ги чу, във форума на VW ли? Завистта ще ги погуби тия хоря, ей!

Тема Re: Да си купя ли Астра?нови [re: Astralet]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано18.10.06 09:35

Да бе - не гният

В никакъв случай Исузу. После ще обеднее мъжката.

Тема Може и ...нови [re: Gnus]  
Автор Gnus (=^._.^=)
Публикувано18.10.06 11:16

В интерес на истината в някакъв вестник го бях срещнал това твърдение, че "астрата е най-критикуваната кола", но без повече подробности, защото статията беше на друга тема. По други форуми не съм питал, защото наистина до 5000 лв няма много възможности за комби.
Но от думите на всички и най-вече от

се убедих, че малко са ми били пресилени страховете. Видях, че тя отговаря на изискванията ми за издържлива нискобюджетна кола.
До скоро карах жигула, а както знаете шофьорът на жигула е и монтьор и повечето ремонти си ги правя собственоръчно.
Благодаря на всички за мненията и ако си купя астра ще се похваля. Но може и да изчакам до след нова година, нали тогава вече няма да се дължи мито при вноса от ЕС.

Тема Re: Може и ...нови [re: Gnus]  
АвторA4o (Нерегистриран)
Публикувано18.10.06 13:04

Изчакай задължително 2007-ма. Относно исузу, imitev не знае за какво иде реч. Карал съм и на газ и бенз, но такова чудо като ТДИ...

Тема Исузунови [re: A4o]  
Автор Gnus (=^._.^=)
Публикувано18.10.06 13:26

А какви дизелови мотори на исузу се срещат по астрите?

Тема Re: Може и ... [re: Gnus]  
Автор lazo (ДИС)
Публикувано18.10.06 14:24

До скоро карах жигула, а както знаете шофьорът на жигула е и монтьор
Ами да, най-точното определение за астрата е немска жигула от 95-та, и пак ще си си монтьор.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.