|
|
|
Тема
|
Говорител на Вектра Б
|
|
| Автор | Б_Бopдo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.10.06 20:26 |
|
|
Колеги,от няколко дена преден ляв си отиде,нито знам какво му е,нито как се отваря или какво се прави!Обаче моля за инфо,колко см. са говорителите,на предните врати!И как сме сменят,колко вата са?Нямам книжка за моята.А е хубаво да го подменя,странното е,че изгоря,или пък се е прекъснала някъде връзката?Има ли колеги от Търново,които да ми помогнат,срещу заплащане,разбира се!?
| |
|
|
|
5" , 4 ома и май е 4 вата . Направен е за Вектра и друг такъв освен втора ръка няма да намериш. Слагал съм 6" със доста реконструкции и груба сила изтръгваш мембраната и ползваш пластмасата за стойка , ама си е гърбавина .
Дано да е прекъснато кабелче във прехода между вратата и купето , но за да го разбереш трябва да свалиш кората на вратата.
Успех!
Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки
| |
|
Тема
|
Re: Говорител на Вектра Б
[re: TheBestFORMAN]
|
|
| Автор | Б_Бopдo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.10.06 22:44 |
|
|
Малеййй!Ще карам на 3 говорителя,или ще донадя накъде още един...уффффф.Мерси все пак,ама какъвто съм сръчко,ще разваля цялата врата!
| |
|
Тема
|
[re: Б_Бopдo]
|
|
| Автор |
cibik (непознат) |
| Публикувано | 09.10.06 01:41 |
|
|
Сменял съм предния десен на Вектра Б,но не си спомням свалях ли тапицерията на вратата или като свалих декоративния панел само.Говорителя е хванат с 3 винта.
Трябва да го извадиш и с омметър да премериш дали е прекъснал.
P.S. BTW някой знае ли дали предните и задните говорители са еднакви и дали говорителите на Астра,Вектра А и Вектра Б са еднакви.И трите си приличат,но не съм ги виждал едновременно за да ги сравня.
| |
|
Тема
|
[re: cibik]
|
|
| Автор | Vectra Fan (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.10.06 10:36 |
|
|
Здравей,
можеш да действаш по два начина:
1. Отиваш в автоморга и си вземаш говорител, там виждаш как се разглобява кората на вратата и евентуално как се сглобява ;)
2. Отиваш в магазин за кар аудио и си избираш нови, като обикновенно там ти казват какво е подходящо за твоята кола, както и монтажа е безплатен.
Също така на всеки сайт на голям производител има препоръки и указания моделите за коя кола стават.
Аз лично съм с http://www.pioneer.eu/eur/product_detail.jsp?product_id=6575&taxonomy_id=25-132 и съм много доволен.
Успех.
| |
|
Тема
|
[re: Vectra Fan]
|
|
| Автор | B_Bordo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.10.06 11:32 |
|
|
Номер 2!!!!
Поздрави!
Ще заделя парички за 2 хубави говорителя,заслужава си!
| |
|
|
|
|