Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 07.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Говорител на Вектра Бнови  
АвторБ_Бopдo (Нерегистриран)
Публикувано08.10.06 20:26

Колеги,от няколко дена преден ляв си отиде,нито знам какво му е,нито как се отваря или какво се прави!Обаче моля за инфо,колко см. са говорителите,на предните врати!И как сме сменят,колко вата са?Нямам книжка за моята.А е хубаво да го подменя,странното е,че изгоря,или пък се е прекъснала някъде връзката?Има ли колеги от Търново,които да ми помогнат,срещу заплащане,разбира се!?

Тема Re: Говорител на Вектра Бнови [re: Б_Бopдo]  
Автор TheBestFORMAN (Dr.Ivanov)
Публикувано08.10.06 22:34

5" , 4 ома и май е 4 вата . Направен е за Вектра и друг такъв освен втора ръка няма да намериш. Слагал съм 6" със доста реконструкции и груба сила изтръгваш мембраната и ползваш пластмасата за стойка , ама си е гърбавина .
Дано да е прекъснато кабелче във прехода между вратата и купето , но за да го разбереш трябва да свалиш кората на вратата.
Успех!

Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки

Тема Re: Говорител на Вектра Бнови [re: TheBestFORMAN]  
АвторБ_Бopдo (Нерегистриран)
Публикувано08.10.06 22:44

Малеййй!Ще карам на 3 говорителя,или ще донадя накъде още един...уффффф.Мерси все пак,ама какъвто съм сръчко,ще разваля цялата врата!

Тема Re: Говорител на Вектра Б [re: Б_Бopдo]  
Автор cibik (непознат)
Публикувано09.10.06 01:41

Сменял съм предния десен на Вектра Б,но не си спомням свалях ли тапицерията на вратата или като свалих декоративния панел само.Говорителя е хванат с 3 винта.
Трябва да го извадиш и с омметър да премериш дали е прекъснал.

P.S. BTW някой знае ли дали предните и задните говорители са еднакви и дали говорителите на Астра,Вектра А и Вектра Б са еднакви.И трите си приличат,но не съм ги виждал едновременно за да ги сравня.

Тема Re: Говорител на Вектра Бнови [re: cibik]  
АвторVectra Fan (Нерегистриран)
Публикувано09.10.06 10:36

Здравей,
можеш да действаш по два начина:
1. Отиваш в автоморга и си вземаш говорител, там виждаш как се разглобява кората на вратата и евентуално как се сглобява ;)
2. Отиваш в магазин за кар аудио и си избираш нови, като обикновенно там ти казват какво е подходящо за твоята кола, както и монтажа е безплатен.
Също така на всеки сайт на голям производител има препоръки и указания моделите за коя кола стават.
Аз лично съм с http://www.pioneer.eu/eur/product_detail.jsp?product_id=6575&taxonomy_id=25-132 и съм много доволен.
Успех.

Тема Re: Говорител на Вектра Бнови [re: Vectra Fan]  
АвторB_Bordo (Нерегистриран)
Публикувано09.10.06 11:32

Номер 2!!!!
Поздрави!
Ще заделя парички за 2 хубави говорителя,заслужава си!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.